Ζώδια και Έρωτας. Μάιος ‘17

Ζώδια και Έρωτας. Μάιος ‘17

Ο Μάιος είναι κοντά και όλα τα ζώδια τον καρτερούν  ένεκα των εξαιρετικών αστρολογικών όψεων, που θα συντελεστούν και θα υποστηρίξουν ενεργά τα αιτούμενα σε κάθε τομέα.

Αναλυτικά για όλα τα ζωδια:

Κριός: Είσαστε μέσα σε μια εξαιρετική ψυχολογία, και αυτό είναι κάτι που το εκπέμπετε στους τρίτους. Εσείς που είστε μόνοι, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε νέες γνωριμίες που θα σας ενδιαφέρουν να τις προχωρήσετε για κάτι πιο ερωτικό. Οι ήδη δεσμευμένοι, θα ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους, για αυτό το Καλοκαίρι.

Τυχερές ημερομηνίες: 11 και 19 Μαίου

Ταύρος: Όσα και να πείτε δεν θα γίνουν αντιληπτά από τον σύντροφο σας, που αυτήν την εποχή, τον βλέπετε και εσείς ότι έχει πολλά δικά του προβλήματα να επιλύσει. Μην το πιέζετε και από τις 12/05 και μετά, όλα θα γίνουν όπως τα έχετε ορίσει εσείς. Τα υπέρ, στους χωρισμένους είναι ότι με την βοήθεια των τρίτων θα επιτευχθούν επανασυνδέσεις.

Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 15 Μαίου

Δίδυμοι: Εσείς το πιο αγαπητό παιδί του αστρολογικού κύκλου, θα έχετε πολλά να περιμένετε μέσα στον επόμενο μήνα του Μαίου. Οι σχέσεις που έχουν περάσει από μεγάλες δυσκολίες και άντεξαν, είναι πιθανόν το δεύτερο 15μερο του Μαίου, πια να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις γύρω από γάμο – οικογένεια – συγκατοίκηση.

Τυχερές ημερομηνίες: 07 και 18 Μαίου 

Καρκίνος: Ίσως και να μην περνάτε και την πιο ευτυχισμένη εποχή της αισθηματική σας ζωής και σχέσης αλλά το ευχάριστο είναι ότι, αυτό από τις πρώτες εβδομάδες, του Μαίου θα υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές, που θα σας φέρουν και πάλι στους κανονικούς σας ρυθμούς. Νέες επαφές για τους ελεύθερους. Πολλά και τα ανατρεπτικά στα εργασιακά σας.

Τυχερές ημερομηνίες: 04 και 21 Μαίου

Λέων: Δεν έχετε πια καμία δικαιολογία για να παραπονιέστε μέσα στην σχέση σας. Όλα κυλούν όπως τα είχατε προγραμματίσει. Αυτό που απομένει και λίαν συντόμως θα το έχετε, είναι περισσότερο και μόνιμο χρήμα που θα στηρίξει, όλες τις επιλογές σας.

Τυχερές ημερομηνίες: 02 και 20 Μαίου 

 

Παρθένος: Όλα τα άστρα είναι υπέρ σας. Αυτό είναι και κάτι που θα διαρκέσει για όλον τον Μάιο, και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε πράματα που σας ευχαριστούν. Οι σχέσεις και τα συναισθήματα, που δεν έχουν κάτι πλέον να σας προσφέρουν, θα σκεφτείτε να τα τερματίσετε. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν συναντήσεις, με το παρελθόν τους.

Τυχερές ημερομηνίες: 01 και 30 Μαίου


Ζυγός
: Είσαστε σε μια ετοιμότητα που σας κάνει και αισθάνεστε ασφαλείς. Αυτό είναι και κάτι που το περνάτε στον άνθρωπο σας. Ίσως και μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, μια μερίδα του ζωδίου να περάσει και σε πιο σοβαρές- επίσημες δεσμεύσεις. Υπάρχουν και οι χωρισμένοι, που μέχρι την Πανσέληνο του Μαίου θα έχουν επανασυνδεθεί.

Τυχερές ημερομηνίες: 05 και 14 Μαίου 

Σκορπιός: Μπορείτε να πάτε την σχέση σας σε ένα επόμενο επίπεδο. Έχετε πια πάρει τις αποφάσεις σας και το μόνο σίγουρο είναι ότι πολλά τα ευχάριστα που θα σας συμβούν μέσα στον επόμενο μήνα. Τα οικονομικά σας, θα χρειαστούν την προσοχή σας και το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα δικαιωθείτε για τις προσπάθειες σας.

Τυχερές ημερομηνίες: 03 και 22 Μαίου

Τοξότης: Εσείς δεν ησυχάζετε ποτέ με τα αισθηματικά σας. Είσαστε σε μια ανασφάλεια που πηγάζει από το παρελθόν σας, και τις άσχημες μνήμες. Αυτό θα πρέπει να περιορίσετε γιατί σας πληγώνει και το ταίρι σας.  Αυτοί που σκέφτονται να δεσμευτούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ίσως και να έχουν ξαφνικές εμφανίσεις από παλιές αγάπης. Ξεκαθαρίστε το τοπίο, και μετά την ωριμότητα που σας χαρακτηρίζει, πράξτε τα δέοντα.

Τυχερές ημερομηνίες: 06 και 17 Μαίου

 

Αιγόκερως: Μπορείτε να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας. Ο άνθρωπος σας, σας εμπιστεύεται και μέσα στον Μάιο, θα σας κάνει κάποιες πιο καθοριστικές προτάσεις για την κοινή σας ζωή. Εσείς πρώτα σκεφτείτε, πάρτε τον χρόνο σας και απαντήστε αυτό που επιθυμείτε. Οι σχέσεις που έχουν χιλιομετρική απόσταση, τα ταίρια θα βρουν τον τρόπο να λύσουν αυτό το πρόβλημα, και να είναι μαζί καθημερινά πια.

Τυχερές ημερομηνίες: 08 και 11 Μαίου

 

Υδροχόος: Θα πρέπει να διαχειρίζεστε τις καταστάσεις πιο ψύχραιμα. Μπορεί ο άνθρωπος σας κατά καιρούς να σας δημιουργεί προβλήματα, ή να χάνετε αλλά αυτό που έχει σημασία, είναι να κρατήσετε τα αισθήματα και από τις δύο πλευρές ενεργά. Πολλά και τα φρέσκα φλερτ για όλους αυτούς, που έχουν μείνει πολύ καιρό μόνοι και επιθυμούν να βρουν έναν νέο έρωτα που θα τους ανανεώσει.

Τυχερές ημερομηνίες: 06 και 10  Μαίου 

 

Ιχθείς: Οι σκέψεις σας, δεν φεύγουν καθόλου από το παρελθόν. Έχετε περάσει αρκετές όμορφες στιγμές και επειδή δεν έχετε βρει κάτι καινούργιο, μένετε εμμονικά εκεί. Ο καινούργιος μήνας, θα σας δώσει πολλές και ποιοτικές ευκαιρίες, για να ξαναφτιάξετε την προσωπική σας ζωή.

Τυχερές ημερομηνίες: 08 και 14 Μαίου