Ζώδια : Μελλοντικές Προβλέψεις – Τετάρτη 05/04/17

Ζώδια : Μελλοντικές  Προβλέψεις – Τετάρτη 05/04/17

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:

Σε σχέση : Αν τελικά βλέπετε ότι το ταίρι σας, αργεί να σας δώσει κάποιες απαντήσεις, ίσως και να σας λέει υποσυνείδητα ότι χρειάζεται χρόνο.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Μην χάνετε την πίστη σας. Το ότι είστε μόνο μεγάλο χρονικό διάστημα, το μόνο που δείχνει, είναι ότι είστε ποιοτικοί στις επιλογές σας.

Ταύρος:

Σε σχέση : Υπάρχετε μέσα στην καρδιά του ανθρώπου σας, αλλά δεν σας το δείχνει. Ίσως είναι ο τρόπος του, ίσως να μην είναι και η πιο καλή εποχή για αυτόν.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι :  Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε ειδήσεις από τον άνθρωπο σας, που θα σας κάνουν πια να συνεχίσετε την πορεία σας, όπως την είχατε ονειρευτεί.

Δίδυμοι:

Σε σχέση :  Μην πιέζετε τον εαυτό σας να δώσει απαντήσεις σε υποθέσεις που συσχετίζονται με το παρελθόν σας, και σίγουρα μην πειραματίζεστε με το καλό παρόν.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Από τα λόγια σας και την στάση σας, κάποιος το επόμενο χρονικό διάστημα θα σας πλησιάσει και θα ζητήσει, να σας γνωρίσει πιο προσωπικά.

Καρκίνος:

Σε σχέση :  Είσαστε σίγουρα μπερδεμένοι, με όλα αυτά που σας κάνει ο άνθρωπος σας. Μια ζέστη και μια κρύο. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να δώσετε λίγο χρόνο.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Εσείς είστε οι τυχεροί των ημερών, που έχουν πολλά φλερτ να τους περιτριγυρίζουν. Σίγουρα κάτι καινούργιο θα σας κατακτήσει

Λέων:

Σε σχέση : Μπορείτε αν και εσείς το επιθυμείτε, και αν φυσικά τα οικονομικά σας, σας το επιτρέπουν, να οργανώσετε κάτι για το Πάσχα. Το ταίρι σας θα χαρεί.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Η υπομονή και η αντίσταση που έχετε δείξει, αυτόν τον καιρό σε κάθε είδους πρόσκληση, θα σας φέρει άμεσα και τον αξιόλογο σύντροφο που ψάχνετε.

Παρθένος:

Σε σχέση : Δεν υπάρχει και η καλύτερη επικοινωνιακή επαφή με τον άνθρωπο σας. Αυτός είναι άλλωστε και ο βασικός λόγος, που είσαστε τόσο ψυχροί ο ένας με τον άλλον.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Είσαστε μέσα σε μια ανασφάλεια για το ερωτικό σας μέλλον. Αυτό δεν σημαίνει ότι, πρέπει να ρίχνετε κλεφτές ματιές στο παρελθόν.

Ζυγός:

Σε σχέση : Με ανάδρομη την Αφροδίτη θα έχετε, πολλά να διαχειριστείτε μέσα στην σχέση σας. Από νεύρα και αντιθετικές συμπεριφορές μέχρι και προτάσεις γάμου!

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Το κοινωνικό σας προφίλ δεν είναι και τόσο δημοφιλές. Αυτό θα πρέπει άμεσα να το βελτιώσετε, αν θέλετε να γίνεστε και πιο αρεστοί στο άλλο φύλο.

Σκορπιός:

Σε σχέση : Μπορείτε να περάσετε μέσα σε αυτήν την Άνοιξη σε δεσμεύσεις, που θα κάνουν πια αυτήν την πολύπαθη σχέση, να ολοκληρώσει επιτυχώς την πορεία της.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Σίγουρα έχετε πολλά διλήμματα μέσα στο μυαλό σας, αλλά σε καμία των περιπτώσεων, δεν θα πρέπει και πάλι να πάτε στα εύκολα.

Τοξότης:

Σε σχέση : Και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχουν χρονικό περιθώρια για να δώσετε στον άνθρωπο σας. Οι απαντήσεις – αποφάσεις, θα πρέπει να παρθούν στο εδώ και τώρα.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Κάποιος νέος έρωτας σας κλείνει το μάτι. Ήδη οι κεραίες σας το έχουν πιάσει. Μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση.

Αιγόκερως:

Σε σχέση : Όλα έχουν τίμημα και πόσο μάλλον όταν, η ποιότητα και η σοβαρότητα, είναι ψηλά στην ιεραρχία. Είστε από τα τυχερά ζώδια, που θα προχωρήσουν σε δεσμεύσεις σύντομα.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι :  Ο λόγος και οι κινήσεις σας, έχουν κάνει  κάποιον να σας ερωτευτεί. Αυτό θα το δείτε και στην πράξη, ίσως και πριν το Πάσχα.

Υδροχόος:

Σε σχέση : Και εσείς οι ίδιοι, αντιλαμβάνεστε ότι η σχέση σας δεν έχει καλή – ομαλή πορεία. Μπορεί να φταίτε και εσείς, που θα έχετε φορτώσει όλα  και στην άλλη πλευρά.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Πολλά τα καινούργια πρόσωπα. που σας χαμογελούν με ερωτικό τρόπο. Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια και αυτό σας κάνει άκρως γοητευτικούς.

 

Ιχθείς:

Σε σχέση : Ο σύντροφος σας προσπαθεί να σας πει, ότι θα πρέπει άμεσα, ίσως και μέσα σε αυτόν τον μήνα, να μιλήσετε και να βρείτε μια κοινή συνισταμένη επικοινωνίας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Δεν θα σας πιάσει κανείς. από το χεράκι να σας οδηγήσει στο άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε. Κάντε και εσείς μια πρώτη προσπάθεια!