Ζώδια : Μελλοντικές  Προβλέψεις – Τρίτη 04/04/17

 

Ζώδια : Μελλοντικές  Προβλέψεις – Τρίτη 04/04/17

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός:

Σε σχέση : Όλα αυτά που έχετε πει στον άνθρωπο σας, τα έχετε ήδη μετανιώσει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε, και να διορθώσετε το μεταξύ σας κλίμα.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Υπάρχουν νέα πρόσωπα που σας δείχνουν τον έρωτα τους. Μήπως να φύγετε από τις παλιές εμμονές και να σκεφτείτε πιο σοβαρά?!

Ταύρος:

Σε σχέση : Όλα έχουν τον χρόνο και τον τρόπο τους, για να ειπωθούν. Μετά το Πάσχα, μιλήστε και ξεκαθαρίστε στον άνθρωπο σας, αυτά που σας ενοχλούν.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι :  Η διάθεση του σύμπαντος, είναι μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να σας δώσει τις ευκαιρίες για να μιλήσετε και να συναντήσετε κάποιον πρώην σας.

Δίδυμοι:

Σε σχέση : Είσαστε καταπιασμένοι αυτήν την εποχή με πολλά ζητήματα, των οικονομικών σας, και έχετε αφήσει τελείως μόνο του τον σύντροφο σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Αν δεν θέλετε να μείνετε μόνοι και μέσα στην αισθηματική θλίψη, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κοινωνικοποιηθείτε πολύ περισσότερο.

Καρκίνος:

Σε σχέση : Μπορεί αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα να έχετε περάσει, πολλές καταιγίδες με τον άνθρωπο σας, αλλά σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Μέσα σε αυτόν τον μήνα, όλοι οι χωρισμένοι και οι εργένηδες θα βρούν τον έρωτα, που θα τους κάνει να διαγράψουν όλα τα παλιά.

Λέων:

Σε σχέση : Δεν έχετε και πολλά ακόμη να συμφωνήσετε με τον άνθρωπο σας. Είσαστε ανέλπιστα συμβατοί, κάτι που θα σας οδηγήσει σε άμεση δέσμευση.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο, από να κυκλοφορείτε με το χαμόγελο σας. Τα αστρολογικά σας ευνοούν για νέες γνωριμίες.

Παρθένος:

Σε σχέση : Μπορεί στο τώρα να έχετε απομακρυνθεί από τον άνθρωπο σας,  αλλά σύντομα και με δική του πρωτοβουλία, θα μιλήσετε και θα ξανασμίξετε.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι :  Ίσως και μια μικρή περίοδος μοναξιάς να σας κάνει καλό. Θα βρείτε την προσωπική σας ισορροπία και ίσως και να αισθανθείτε και καλύτερα.

Ζυγός:

Σε σχέση : Όλα έχουν αλλάξει τον τελευταίο καιρό μέσα στην σχέση σας. Κάτι λείπει. Δοκιμάστε να κάνετε έναν ειλικρινή διάλογο που θα σας δώσει και τις απαντήσεις.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Αυτοί που έχουν χωρίσει, ακόμη και αν έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέσα στις μέρες των γιορτών θα έχουν ευχάριστες ειδήσεις.

 

Σκορπιός:

Σε σχέση : Μάλλον έχει έρθει η ώρα για να βάλετε κάποια πράματα μέσα στην σχέση σας, σε σειρά. Αυτή η διάχυτη επικοινωνιακή ελαφρότητα, δεν είναι του στυλ σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Αυτό που κάνετε, με το να πηγαίνετε πίσω στο παρελθόν και μετά να κοιτάτε με απογοήτευση το μέλλον σας, μόνο να σας μπλοκάρει μπορεί.

 

Τοξότης:

Σε σχέση : Υπάρχουν κάποιες επικοινωνιακές δυσκολίες μέσα στην σχέση σας. Για αρχή καλό θα ήταν να απομακρύνετε όλους αυτούς τους τρίτους, που έχουν ΄άποψη΄!

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Ο καινούργιος έρωτας, σας περιτριγυρίζει και το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα βρείτε το σωστό ταίρι.

 

Αιγόκερως:

Σε σχέση : Αν έχετε παράπονα για την ακραία και αγενή συμπεριφορά του ανθρώπου σας, τότε καλύτερα μιλήστε και εκφράστε την θέση σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι :  Είσαστε οι τυχεροί της εποχής. Αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί που έχουν μείνει μόνοι τους, θα βρουν έναν καινούργιο σύντροφο.

 

Υδροχόος:

Σε σχέση : Εσείς και το ερωτικό σας ταμπεραμέντο έχετε βάλει τον άνθρωπο σας, σε μεγάλες ανασφάλειες. Μην το κάνετε, ίσως και να υπάρξουν εντάσεις.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Αυτά που περάσατε στο παρελθόν, τα έχετε πια ξεχάσει, και τώρα απολαμβάνετε την ελευθερία σας. Ζυγώνει και νέο φλερτ.

 

Ιχθείς:

Σε σχέση : Δεν σας χρειάζεται η άποψη κανενός για να ρυθμίσετε και να σώσετε την σχέση σας. Συζητήστε και σώστε αυτά τα συναισθήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Μπορεί να έχετε στο παρελθόν αδικηθεί από κάποιον πρώην ταίρι σας, αλλά πραγματικά δεν είναι όλοι οι σύντροφοι έτσι!