Ζώδια : Προβλέψεις για τις επόμενες ημέρες

Ζώδια : Προβλέψεις για τις επόμενες ημέρες

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός:

Σε σχέση : Μάλλον κάτι δεν σας κολλάει, στην συμπεριφορά του ανθρώπου σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μιλήσετε άμεσα και να λύσετε τις διαφορές σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι πια περισσότερο. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, έχει πάρει τα ‘ μηνύματα ‘ σας, και άμεσα θα ανταποκριθεί.

Ταύρος:

Σε σχέση :  Δεν έχετε τίποτα να χάσετε, με το να ρωτήσετε τον σύντροφο σας, για όλα αυτά που σας προβληματίζουν, στην πορεία που υπάρχει μέσα στην σχέση σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι :  Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα και εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στο πρόσφατο παρελθόν σας. Τις ημέρες του Πάσχα θα έχετε αποκαλύψεις.

Δίδυμοι:

Σε σχέση :  Είσαστε κάτω από εξαιρετικές αστρολογικές όψεις και το μόνο που απομένει, είναι να κάνετε την ευθεία κίνηση σας, και να ξεκαθαρίσετε την θέση σας, στον άνθρωπο σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Αν τελικά το άτομο, που σας έχει τραβήξει την ερωτική σας προσοχή δεν ανταποκρίνεται, τότε μάλλον δεν ενδιαφέρεται. Αν παίζει, τότε δεν ενδιαφέρεστε εσείς.

Καρκίνος:

Σε σχέση :  Ο σύντροφος σας, μπορεί αυτό  ο διάστημα, να δείχνει απόμακρος από εσάς, αλλά αυτό έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι τα επαγγελματικά του, τον βαραίνουν.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Αν τώρα πρόσφατα έχετε χωρίσει, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, και τις καλές σας παρέες.

Λέων:

Σε σχέση : Το χρήμα που θα πέσει στα χέρια σας, θα σας κάνει να ολοκληρώσετε τους σκοπούς σας που είχατε συμφωνήσει, με τον άνθρωπο σας. Όλα θα πάνε καλά!

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Και εσείς, θα έχετε μια καλύτερη οικονομική κατάσταση που θα σας κάνει, να περάσετε σε μια πολλή πιο ανεβασμένη διάθεση.

Παρθένος:

Σε σχέση : Μην ζορίζετε το μυαλό σας, για να κάνετε συνεχώς όλους, τους άλλους ευτυχείς. Ας προσπαθήσουν και οι άλλοι, να αποδώσουν κάτι περισσότερο και σε εσάς.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Το ότι είστε μόνοι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλειστείτε και μέσα στο σπίτι. Βγείτε, διασκεδάστε και θα δείτε, ότι ο νέος έρωτας δεν είναι μακριά.

Ζυγός:

Σε σχέση : Με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις αρχές του Μαίου, εσείς θα βρείτε την χρυσή τομή, και θα έρθει η επανασύνδεση με τον σύντροφο σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Το να κοιτάτε συνέχεια με αγωνία, αυτά που έγιναν στο παρελθόν, δεν σας ανοίγει κανέναν δρόμο για να βρείτε έναν καινούργιο σύντροφο.

Σκορπιός:

Σε σχέση : Κάποιος έχει τα νεύρα του. Πολλά, αυτήν την εποχή δεν σας πάνε καλά, και έχετε κάνει το λάθος να ξεσπάσετε τα νεύρα σας, στον σύντροφο σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Αδειάστε το  μυαλό και την καρδιά σας, από όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν και ανοίξτε τα ωραία σας μάτια, στα καλά που σας πλησιάζουν.

Τοξότης:

Σε σχέση : Η συμπεριφορά σας έχει γίνει, πολλή έντονη και επιθετική προς τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και ένα δείκτης, που φανερώνει για το αν τελικά περνάτε καλά  μέσα στην σχέση σας.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Είσαστε κάτω από έντονη ερωτική πολιορκία. Απλά κρατηθείτε στο ύψος σας και μην δώσετε, ακόμη το πράσινο φως για κανέναν.

Αιγόκερως:

Σε σχέση :  Είσαστε προβληματισμένοι, που ο άνθρωπος σας, δεν έχει πάρει την απόφαση ακόμη, να κλείσει τις πόρτες στο παρελθόν του. Μιλήστε λοιπόν ανοιχτά.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι :  Οι σκέψεις σας, ίσως ακόμη να είναι εγκλωβισμένες σε έναν έρωτα που έμεινε μισός, από το παρελθόν σας. Αυτό σε τι εξυπηρετεί?!

Υδροχόος:

Σε σχέση : Τα λόγια και η κριτική σας, έχουν στεναχωρήσει τον σύντροφο σας που έχει μείνει απόμακρος από εσάς, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μην το συνεχίζετε.

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Το επόμενο διάστημα και ίσως και μέσα στις γιορτές, θα έχετε νέα από κάποια παλιά σας ερωτική σχέση, που θα ζητάει να σας συναντήσει.

Ιχθείς:

Σε σχέση : Όλα έχουν συμβεί, μέσα σε αυτήν την πολύπαθη σχέση. Ευτυχώς τελειώνουν και από την νέα εβδομάδα, θα μπορείτε να εξελιχτείτε ομαλά!

Ελεύθεροι- Χωρισμένοι : Σε λίγες ημέρες, ο άνθρωπος της ζωής σας, θα φανερωθεί και θα σας κάνει να ξεχάσετε οριστικά, όλα τα άσχημα και πικρά γεγονότα του παρελθόντος.