Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Δευτέρα 13 ΜΑΡ’17

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Δευτέρα 13  ΜΑΡ’17

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

 

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός:  Άλλα λεν τα λόγια σας και άλλα κάνετε. Σίγουρα είστε υπερβολικά πιεσμένοι από όλα αυτά που σας έχουν τύχει το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε την ισορροπία σας, και σε δεύτερο τόνο να πληγώνετε τα άτομα, που υπάρχουν στα περιβάλλοντα σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Ταύρος: Όλα έχουν τα όρια τους, και εσείς αυτό σίγουρα το ξέρετε. Να είστε σε μια ετοιμότητα καθώς ο άνθρωπος σας, έχει την προσωπική επιθυμία, να σας κάνει κάποια πρόταση που θα αφορά το μέλλον σας. Σκεφτείτε τα πάντα και απαντήστε ότι είσαστε καθόλα έτοιμοι.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~89  %

 

Δίδυμοι: Μπορεί δικαίως, να είσαστε σε μια απογοήτευση για την ερωτική σας ζωή, όμως αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει μέσα στις επόμενες ημέρες. Μια γνωριμία του τελευταίου καιρού, θα ενεργοποιηθεί και θα σας πλησιάσει για να σας κατακτήσει. Πάντως τα οικονομικά σας, θα δείξουν μια τάση σταθεροποίησης.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~90  %

 

Καρκίνος: Εσείς είσαστε σε μια ευχάριστη αναμονή, όπου η εύνοια του σύμπαντος θα μεταφερθεί επάνω σας. Κρατήστε τις εκπλήξεις για τον άνθρωπο σας, για τότε. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και μια σειρά από επαγγελματικές επιτυχίες και θετικές συνεργασίες.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Λέων: Σε λίγο θα περικυκλωθείτε από αγαπημένα άτομα, που αυτό που ζητούν είναι να έχουν παραπάνω από τον χρόνο σας. Ταίρι, οικογένεια σύντροφος, σας έχουν ανάγκη. Εσείς σαν το πιο σοφό ζώδιο, κάντε ότι καλύτερο μπορείτε.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~88  %

 

Παρθένος: Τα άστρα συμπεριλαμβανομένου και του ιδιαίτερου κυβερνήτη σας, είναι επί ποδός και σας δίνουν την εύνοια τους για τις ερωτικές αλλά και οικονομικές σας επιδιώξεις. Πολλές και οι ευκαιρίες που θα φανερωθούν σε σχέσεις που έχουν χάσει, την χαρά και τον ενθουσιασμό τους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

 

Ζυγός:  Μπορεί να είστε για μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνοι και χωρίς καλή διάθεση γύρω από τον ερωτικό σας τομέα, αλλά το μόνο βέβαιο, είναι ότι μέσα στις πρώτες εβδομάδες του Κριού, θα υπάρξουν καινούργιες προσεγγίσεις που δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Σκορπιός: Είσαστε από τα πιο τυχερά και ευνοημένα ζώδια της εποχής. Μπορεί λίγο να σας καθυστερεί στις επιδιώξεις σας, ο Κρόνος σε όψεις με τον Άρη, αλλά αυτό σας κάνει να κινήστε με μεγαλύτερη σωφροσύνη και ωριμότητα. Αυτό είναι και ένα χαρακτηριστικό σας, που θα γοητεύσει περισσότερο τον άνθρωπο σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~86  %

 

Τοξότης: Οι ερωτικές σας περιπλανήσεις, έχουν στεναχωρήσει τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και  κάτι που πιθανόν, και κάτω από τον ανάδρομο Δία, να φέρει απρόσμενες αποκαλύψεις. Μια καλή εποχή για να σκεφτείτε τι θέλετε και με ποιον το θέλετε.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Αιγόκερως: Οι ματιές οι κρυφές που ρίχνετε στο πρόσφατο παρελθόν σας, δεν βοηθούν να ξεπεράσετε αυτά τα άσχημα, που έγιναν. Το ότι αυτήν την εποχή είστε μόνοι σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να έχετε αυτήν την παθητική συμπεριφορά. Οι μέρες που έρχονται είναι ιδανικές για εργασιακά ξεκινήματα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Υδροχόος: Εσείς αν δεν έχετε λυμένο το οικονομικό σας κομμάτι, δεν λειτουργείτε. Αυτό είναι κάτι που με την βοήθεια των συνεργατών σας μπορείτε να το ισορροπήσετε. Σε επόμενο στάδιο, θα καταφέρετε και να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας, που δείχνει να σας καλεί για κάτι περισσότερο στο μεταξύ σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~88  %

 

Ιχθείς: Εσείς και το ανατρεπτικό σας πνεύμα, επιθυμείτε αυτήν την καλή περίοδο να κάνετε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Αυτό μπορεί να σημαίνει, ότι έχει έρθει η σωστή ώρα και η υποστηρικτική ψυχολογία, για να φύγετε από το παρελθόν και να δείτε τι μπορείτε να δημιουργήσετε στο από εδώ και μετά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %