Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Παρασκευή 17/03

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Παρασκευή 17/03

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

 

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός: Εσείς και οι μεγάλες σας ευαισθησίες, έχετε πια περάσει στο άλλο άκρο. Το ότι περνάτε μια ακόμη ερωτική απογοήτευση, δεν είναι λόγος για να σταματήσετε να συσχετίζεστε με νέο κόσμo. Και ως γνωστόν, δεν είναι όλοι ίδιοι!

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

Ταύρος:Είσαστε πάνω ένα σημαντικό σταυροδρόμι αποφάσεων, για την προσωπική σας ζωή. Από την μία το παρελθόν να σας διεκδικεί, και από την άλλη ένας καινούργιος άνθρωπος που σας τραβάει στο μέλλον. Πάρτε λοιπόν τις αποφάσεις σας.

 

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~89  %

Δίδυμοι: Έχετε βάλει πια τα αυστηρά χρονικά σας όρια, και αυτό που ζητάτε είναι να έρθετε και πάλι σε μια ερωτική ισορροπία, με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Πολλές και οι συνεργασίες και τα επιχειρηματικά σχέδια, που ανοίγονται μπροστά σας.

 

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~97  %

Καρκίνος: Σε αυτήν την ζωή ουδείς μπορεί να τα έχει όλα. Εσείς ανήκετε σε αυτούς που αποζητούν τα περισσότερα δυνατά. Οι έρωτες, δεν είναι κάτι που σας γεμίζει, αλλά μόνο μια δυνατή αγάπη που μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα σας φανερωθεί.

 

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~90  %

Λέων:Μην κοιτάτε τι χάσατε, αλλά μόνο τι μπορείτε να περισώσετε από αισθήματα και οικονομικά. Είναι μια ιδιαίτερη εποχή, που πρέπει σίγουρα να ενεργοποιηθείτε και να δείτε τι είναι αυτό που μπορείτε, να καταφέρετε για τον εαυτό σας.

 

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~87  %


Παρθένος:Έχετε μαζέψει πολύ κόσμο γύρω σας, και αυτό είναι κάτι που σας κάνει σίγουρα ευτυχισμένους. Αυτό που σας λείπει, είναι και ένας ποιοτικός σύντροφος. Κάντε λίγο υπομονή και θα δείτε, ότι θα τον βρείτε στο μονοπάτι σας σύντομα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

Ζυγός:  Έχετε πολλά μέτωπα, να βάλετε σε μια σειρά και πρέπει να κινητοποιηθείτε άμεσα. Αυτό θα πρέπει να το ξεκινήσετε, μέσα από την σχέση σας που έχει γεμίσει κενά και παράπονα. Σε δεύτερο τόνο, ενισχύστε τα οικονομικά σας με έξυπνες λύσεις.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Σκορπιός: Δεν έχετε την φήμη των καλών παιδιών, στα αισθηματικά σας. Με την Αφροδίτη σε ένα εξίσου δύσκολο ζώδιο, έχετε την τάση απόκλισης. Αν είστε μόνοι σας, πολλοί οι πειρασμοί στον δρόμο σας. Αν είστε σε σχέση καλύτερα, κλείστε τα μάτια.

 

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~84  %

 

Τοξότης: Έχετε ακούσει πάρα πολλές δικαιολογίες, για όλα αυτά τα παράλογα που υπάρχουν και συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας. Ένας αναλυτικός και ειλικρινής διάλογος, θα έλυνε πολλές απορίες και στις δύο πλευρές.

 

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

Αιγόκερως: Η ματιά σας εκπέμπει θυμό. Έχετε ανεχτεί πολλά, αλλά στο τώρα καλείστε να ασχοληθείτε πολύ πιο ενεργά με τον καλό σας εαυτό. Ότι προσφέρατε στους άλλους, χαλάλι τους, αλλά πλέον έχετε μόνο εσείς προτεραιότητα.

 

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

 

Υδροχόος: Δεν θα διαθέσετε παραπάνω χρόνο και ενέργεια, για άτομα που σας ταιριάζουν. Με τον Ήλιο πάνω στους ερωτευμένους Υδροχόους, εσείς πια μπορείτε να διευκρινίσετε την θέση σας. οι τολμηροί, ας πλησιάσουν!

 

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~89  %

 

Ιχθείς: Ένας μεγάλος κύκλος ξεκινάει για εσάς και αυτά, που επιθυμείτε να κάνετε για την ζωή σας, σε κάθε τομέα της. Τα οικονομικά σας, είναι σε ανοδική τροχιά και αυτό, θα σας δώσει και την αφορμή, να περάσετε σε ένα πιο σταθερό επίπεδο την ερωτική σας καθημερινότητα.

 

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %