Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββάτο 08 ΑΠΡ’17

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββάτο 08 ΑΠΡ’17

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός : Μπορεί να έχετε μείνει μόνοι σας, για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό ίσως και να σας έχει κάνει, να είστε πιο καλά με τον ίδιο σας τον εαυτό. Από τον νέο μήνα του Ταύρου, θα έχετε και κάποιες νέες γνωριμίες, που ίσως και να σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

Ταύρος:  Όλα έχουν τροποποιηθεί πια μέσα στο κεφάλι σας, σε υποθέσεις που αφορούν το παρελθόν. Αυτό που έχει σημασία, για εσάς, είναι να τρέξετε τα οικονομικά – εργασιακά σας, και μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα έχετε και τις ειδήσεις που αναμένετε.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

Δίδυμοι: Μην κάνετε υποθέσεις, μέσα στο πολυδιάστατο μυαλό σας. Αν τελικά έχετε εντοπίσει κάποιον που σας αρέσει, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να του μιλήσετε ευθέως και χωρίς να τον τρομάζετε. Όλα τα άλλα αφήστε τα στον ζωηρό κυβερνήτη σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~90  %

Καρκίνος:  Έχετε ακούσει όλες τις πιθανές εκδοχές – απόψεις – προτάσεις, από έναν πρώην σύντροφο σας, που κάνει και θα κάνει, ότι μπορεί για να σας έχει και πάλι πίσω στην ζωή του. Σίγουρα ξέρετε, τι ήταν αυτό που τότε, σας χώρισε, άρα σκεφτείτε πριν απαντήσετε.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

Λέων: Έχετε μια πολλή καλή διάθεση αυτές τις ημέρες. Ο Δίας και ο Πλούτωνας σας έχουν βάλει μέσα σε νέες γνωριμίες, που σας δελεάζουν. Ειδικά οι χωρισμένοι και μόνοι του ζωδίου, μέσα στον μήνα αυτόν θα βρουν και το ταίρι τους.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~90  %

 

Παρθένος:  Είναι η φύση σας, να είστε ευγενικοί και καλοπροαίρετοι. Αυτό το χάρισμα είναι θέμα χρόνου, να κάνει τον δύσκολο σύντροφο σας, να ασχοληθεί πιο ενεργά με εσάς και την κουρασμένη σχέση σας. Μόνοι που έχουν την ανάγκη από παρέα, θα την έχουν μέσα από καινούργιο κόσμο.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

Ζυγός: Είσαστε από τα ζωηρά παιδιά του ζωδιακού. Αυτό από την μία σας δίνει μονίμως μια καλή διάθεση, αλλά από την άλλη ουδείς δεν τολμάει να κάνει κάποια σοβαρή σχέση μαζί σας. Δείτε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε όλα αυτά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~97  %

 

Σκορπιός : Είσαστε πια αποφασισμένοι να μην αφήσετε κανέναν, να ξαναπαίξει με την καρδιά σας. Από την νέα εβδομάδα και λίγο πριν λήξει ο μήνας, θα έχετε πολλά να συζητήσετε με το ταίρι σας αλλά και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Τοξότης:  Όλα έχουν ένα τίμημα. Δεν γίνεται να τα έχετε όλα, και ειδικά όταν αυτά τα όλα, ενοχλούν και κάποιους τρίτους. Εσείς που έχετε στην ερωτική σας καθημερινότητα, διπλές – παράλληλες σχέσεις, έχει έρθει η ώρα να αποφασίσετε.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

Αιγόκερως:  Όλα τα δύσκολα και τα περίεργα μέσα στην σχέση σας, τα έχετε λήξει και με την βοήθεια του συντρόφου σας. Η Άνοιξη εισέρχεται με το να σας δώσει και τις υλικές αφορμές να συζητήσετε δεσμεύσεις, ακόμη και την περίπτωση αλλαγής σπιτιού.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Υδροχόος:  Μπορείτε να σκεφτείτε από τώρα, τι πρέπει να κάνετε για να προλάβετε τα χειρότερα μέσα στον δεσμό σας. Για αρχή, αποκλείστε το παρελθόν, που κατά καιρούς σας ψάχνει και ζητά, να σας αναταράξει την προσοχή και την καθημερινότητα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~90  %

 

Ιχθείς: Είσαστε σε μια πιο χαλαρή περίοδο, που μπορείτε να κάνετε και πιο σοβαρές- δεσμευτικές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας. Επίσης, κάποιες καλές ανακοινώσεις – ειδήσεις , θα έχετε από εργασία η μπλοκαρισμένα οικονομικά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %