Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τετάρτη 15 Μαρτίου

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τετάρτη 15 Μαρτίου

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός: Έχετε κάνει μια καινούργια γνωριμία που σίγουρα, σας έχει ενθουσιάσει πολύ. Ταυτόχρονα, έχετε δώσει και ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο σε αυτό το άτομο για να σας αποδείξει, τις αλήθειες και τα συναισθήματα του.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Ταύρος: Μια πολλή καλή ημέρα, που θα δείτε πολύ κόσμο να σας περικυκλώνει και να θέλει να σας φέρει πιο κοντά του. Ειδικά εσείς, οι εν σχέση, θα πρέπει να είστε διπλά προσεχτικοί. Δέλεαρ υπάρχουν παντού, και ίσως σας παρασύρουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~89  %

 

Δίδυμοι: Αυτό που επιθυμείτε, αν δεν το ζητήσετε – εκφράσετε προς τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, δεν θα το καταλάβει από μόνος τους. Πολλά και τα ευχάριστα νέα, που σας έρχονται από την οικονομική σας εργασία.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~90  %

 

Καρκίνος: Οι δικαιολογίες πια τελειώνουν. Αυτό που επιθυμείτε, είναι να βρεθείτε ανάμεσα σε αλήθειες στην σχέση σας, και να πάρετε την τελική σας απόφαση, για το κοινό σας μέλλον, ή την ξεχωριστή σας πορεία.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Λέων: Είσαστε σε μια μόνιμη ανυπομονησία, για όλα αυτά που έχουν συμβεί και που περιμένετε τις καλές τους εξελίξεις. Αυτό έρχεται από τις πρώτες ημέρες του Κριού, και σας κάνουν να δικαιωθείτε για την αναμονή σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~88  %

 

Παρθένος: Όλα θα ανατραπούν. Οι δράσεις σας πλέον σας κάνουν πιο ξεκάθαρους στις προθέσεις σας, απέναντι από τον σύντροφο σας. Πείτε αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, και αφήστε την άλλη πλευρά, όποτε είναι έτοιμη να σας απαντήσει.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~92  %

Ζυγός: Η καθημερινότητα σας αλλάζει προς το καλύτερο. Αυτό είναι και κάτι που θα σας πάει και σε μια βατή συμβίωση, με τον άνθρωπο σας. Συμπληρωματικά και τα οικονομικά σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Σκορπιός: Ο σκοπός αγιάσει τα μέσα και αυτό για εσάς είναι από μόνο του, ένα κίνητρο για να σας κάνει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~86  %

 

Τοξότης: Δεν μπορείτε να μένετε αμέτοχοι σε όλα αυτά που σας λέει το ταίρι σας. Έχετε αφήσει άπειρες εκκρεμότητες, που συνεχώς βάζουν φρένο στα κοινά σας σχέδια. Οργανωθείτε και βάλτε μια προτεραιότητα, σε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Αιγόκερως: Δώσετε λίγο ακόμα χρόνο στον εαυτό σας, για να σταθεροποιήσετε τους υπολοίπους τομείς της ζωής σας. Ο Κρόνος που υποστηρίζει  από τον ιδιότροπο Τοξότη, θα σας αποδώσει την ευκαιρία μέσα στον υπόλοιπο Μαρτίου.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Υδροχόος: Πολλές οι αστρολογικές όψεις και τα ευνοϊκά τρίγωνα -εξάγωνα, που κάνει ο Δίας – Ερμής, και ευνοεί όλα τα ζώδια του αέρα, και κυρίως εσάς. Τα δύσκολα έχουν πια τελειώσει, και από εδώ και πέρα όλα θα βελτιωθούν, και ειδικότερα στην αισθηματική ζωή.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~89  %

 

Ιχθείς: Ρυθμούς ανάτασης και επέκτασης για όλους τους Ιχθείς, θα φέρει το επόμενο διάστημα. Πολλά από τα όνειρα σας, θα αρχίσουν να ολοκληρώνονται  και να παίρνουν σάρκα και οστά.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %