Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τρίτη 17 Ιανουαρίου

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τρίτη 17 Ιανουαρίου

 

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

 

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

 

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Κριός: Ακολουθείτε τις δικές σας αποφάσεις, και αυτό σας κάνει και αισθάνεστε δικαιωμένοι. Αυτό που έχει τώρα σημασία είναι να ασχοληθείτε και με τα οικονομικά σας, που θα σας δώσουν και την υλική ασφάλεια που ζητάτε.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~90  %

 

Ταύρος: Υπάρχουν θέματα, που θα πρέπει να δώσετε τον χρόνο σας. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται, από την ερχόμενη εβδομάδα, κάτι που θα σας δώσει και μια πολύ καλύτερη ψυχολογία, μέσα στην σχέση σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~88  %

 

Δίδυμοι: Μετρήστε ανάποδα, και θα δείτε ότι οι μέρες, μέχρι το τέλος του μήνα, όλο και καλυτερεύουν πάνω στα προσδοκώμενα σας. Αυτό είναι και κάτι που θα δώσει μια καινούργια πνοή στα ζευγάρια, που είχαν απομακρυνθεί λόγω εντάσεων.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~99  %

 

Καρκίνος: Η δική σας η γνώμη είναι που τελικά, θα μετρήσει για το σοβαρό θέμα, που αντιμετωπίζετε μέσα στην σχέση σας. Αυτοί που είναι μόνοι τους, καλό θα ήταν να μην γυρίσουν το βλέμμα και πάλι στο άτυχο τους παρελθόν.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~95  %

 

Λέων: Έχετε πάει πολλές φορές, μέχρι την πηγή και δεν έχετε πιει νερό. Αυτό σημαίνει ότι κάτι κάνετε λάθος. Η αισθηματική σας ζωή, χρειάζεται μια ανανέωση σε κάθε επίπεδο. Διορθώστε και την δική σας λαθεμένη επικοινωνιακή πολιτική.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~89  %

 

Παρθένος: Οι μέρες που ο Ήλιος, στέκεται ακόμη πάνω στον Αιγόκερω, σας δίνουν την υπεροχή σε όλα αυτά τα ζητήματα, που καλείστε να λύσετε. Πρόοδος θα υπάρξει και σε εργασιακές υποθέσεις, που εσωκλείουν προαγωγή ή νέα θέση,

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~91  %

 

Ζυγός: Τώρα αρχίζουν πια για εσάς τα εύκολα. Μετά από μια δύσκολη περίοδο, μέσα στην ερωτική σας σχέση, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Ακόμη  και οι επανασυνδέσεις θα έρθουν σχετικά γρήγορα.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~93  %

 

Σκορπιός: Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα, και αυτό είναι κάτι που σας κάνει και αισθάνεστε ιδιαίτερα ανασφαλείς. Ξεκινήστε αυτές τις ημέρες με τα  οικονομικά σας και συνεχίστε με την αισθηματική σας ζωή, που δείχνει ότι έχει χάσει την ισορροπία της.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~88  %

 

Τοξότης: Όλα είναι πιθανόν να συμβούν, αυτές τις ημέρες. Όλα τα αστρολογικά φαινόμενα, είναι υπέρ σας και σας κάνουν να είστε αυτοί που έχετε τον τελευταίο λόγο. Πολλές και οι προσκλήσεις, που θα σας έρθουν από τον κοινωνικό σας κύκλο.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~90  %

 

Αιγόκερως: Οι σκέψεις και η καρδιά σας, ακόμη δεν έχουν φύγει από τις ιστορίες του παρελθόντος, παρόλο που έχετε ταλαιπωρηθεί. Κάντε κάτι περισσότερο για εσάς και τον εαυτό σας. Οι μέρες οι επόμενες, θα σας φέρουν και οικονομική ευημερία.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~94  %

 

Υδροχόος: Όλα είναι πια ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό σας. Είσαστε συνειδητοποιημένοι σε όλα αυτά που θέλετε και ζητάτε. Αυτό και είναι κάτι που  θέλετε να το περάσετε στον άνθρωπο σας, και από κοινού να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~87  %

 

Ιχθείς: Είσαστε ανάμεσα σε πολλά μονοπάτια, αυτήν την εποχή. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει να καθυστερείτε την πορεία σας. Σχέσεις που δεν σας ενδιαφέρουν πια, ίσως έχει έρθει ο καιρός να τις περάσετε πια στο παρελθόν σας.

Αστρολογική εύνοια για το ζώδιο σας σήμερα: ~90  %