Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Δευτέρα 08 Μαίου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Δευτέρα 08 Μαίου

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Ο κυβερνήτης σας μέσα στους Διδύμους, σας δίνει έναν αέρα διαπραγματεύσεων που θα πείσει και το πιο δύσκολο ταίρι, να γυρίσει πίσω, να σας κάνει τα χατίρια και ότι άλλο επιθυμείτε. Τύχη στον αισθηματικό τομέα, θα έχουν και οι ελεύθεροι, που σύντομα θα έχουν τον άνθρωπο των ονείρων τους, δίπλα τους.

Ταύρος:  Αν υπάρχει καλή διάθεση, από ένα τόσο δύσκολο ζώδιο σας και εσάς, τότε όλα μπορούν να επιτευχθούν. Έχετε κάνει το πρόγραμμα σας και σε αυτό, δεν θα υπάρξει καμία πλέον καθυστέρηση. Αναζητήστε μέσα σε όλη αυτήν την κινητικότητα, έναν σωστό συνεργάτη.

Δίδυμοι:  Έχετε πέσει με τα μούτρα στην δουλειά, προκειμένου να μην σας απασχολούν τα ζητήματα των αισθηματικών. Το ευχάριστο είναι, ότι τόσος τελικά κόπος, σας αποδίδει αυτά που επιθυμείτε. Νέες συνεργασίες και ροή χρήματος, θα σας βάλει σε ευχάριστες αλλαγές. στη καθημερινότητα σας.

Καρκίνος:  Η ενέργεια σας είναι στα καλύτερα της. Έχετε και την καλή ψυχολογία έτσι ώστε να τολμήσετε κάτι περισσότερο, και μέσα στον μήνα για την αισθηματική σας ζωή, που την βλέπετε κάθε μέρα να πηγαίνει προς την κατεύθυνση των επιθυμιών σας. Ακόμη και οι σύντροφοι που έχουν απομακρυνθείτε από την κοινή τους πορεία, θα αισθανθούν την ανάγκη για κάτι κοινό.

Λέων:  Έχετε μεγάλη πλανητικοί εύνοια και αυτό θα φανεί προσεχώς. Τα σχέδια σας για επισημοποιήσεις – οικογένεια – συγκατοίκηση, θα αρχίσουν να τρέχουν από τις 18/05 και ύστερα. Για τους αδέσμευτους δεν είναι και οι καλύτερη εποχή για νέες γνωριμίες. Αφήστε τις παλιές μνήμες να ξεπεραστούν

 

Παρθένος : Η ειλικρίνεια που διακατέχει το γήινο ζώδιο σας, είναι και αυτή που θα δώσει λύσεις, άμεσα και πρακτικές σε ζητήματα που εκκρεμούν μέσα σε ζευγάρια είτε παντρεμένα είτε σε σχέση. Ο Δίας από τον Ζυγό, σας ενισχύει με σταθερότητα και σας βάζει μπροστά, στις τελικές αποφάσεις.

 

Ζυγός : Είσαστε μέσα στην αγορά και ξέρετε τι να κάνετε. Η μερίδα των Ζυγών, που αναζητά μια καινούργια εργασία ή μια προαγωγή, θα την δουν να γίνεται πραγματικότητα γύρω στα τέλη του Ταύρου, που και τα αστρολογικά είναι ευνοϊκά με τα ζώδια του αέρα.

 

 

 

Σκορπιός:  Οι δεσμοί όλων των Σκορπιών, είναι σε μεγάλο πρόβλημα αυτήν την εποχή. Οι σκέψεις σας γύρω από το τι επιθυμείτε, δεν είναι ξεκάθαρες, ίσως και λόγω κάποιου νέου πειρασμού που βγήκε στην πορεία. Αυτό είναι συνήθως τα επιτεύγματα του  Ερμή, σε όλα τα υδάτινα ζώδια.

 

Τοξότης:   Όλα τα βλέπετε μέσα από το πρίσμα της ωριμότητα και της σοφίας, που πια έχετε αποκτήσει. Αυτό είναι και κάτι που θα σας λύσει όλα αυτά, τα μικρά και τα μεγαλύτερα προβλήματα στον δεσμό σας. Πολλές οι καλές προοπτικές που σας ανοίγονται. Όσοι ψάχνουν για ένα μια καινούργια θέση θα τους αποδοθεί.

 

 

Αιγόκερως: Έχετε χτίσει πολλά μέσα στην καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει, και αυτό είναι κάτι που από τις επόμενες ημέρες, θα το δείτε να σας εκφράζεται μέσα από λόγια έρωτα. Τα χρήματα που έρχονται θα σας δώσουν μεγάλη σταθερότητα και καλύτερη ψυχολογία.

 

 

Υδροχόος Ζείτε μια μπερδεμένη εποχή, που και στον τομέα των αισθηματικών αλλά και στα επαγγελματικά είναι μετέωρα. Δίας και Αφροδίτη σας τροφοδοτούν με πολύ καλές όψεις, έτσι ώστε να βάλετε επιτέλους μια σειρά σε όλα αυτά που δεν πρέπει η νέα εποχή να τα βρει σε εκκρεμότητα.

 

Ιχθείς:  Όλα αυτά που σας έχουν λείψει, θα σας φανερωθούν από τις πρώτες κιόλας ημέρες της εβδομάδας. Η εποχή επιτάσσει διπλωματία, χαλαρό ύφος και πολλές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας για τα κοινά- μελλοντικά σας σχέδια. Το δεύτερο δεκαήμερο θα υπάρξουν και πολλές ξαφνικές συναντήσεις που ίσως και να ανατρέψουν πλάνα και προγράμματα.