Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις –Δευτέρα 09/01/17

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις –Δευτέρα 09/01/17

 

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

 

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

Αναλυτικά για όλους:

 

Κριός: Η ψυχαγωγία είναι κάτι που σας απασχολεί έντονα αυτές τις ημέρες, και ίσως αυτό να σας οδηγήσει εσάς του δεσμευμένους σε λάθος κινήσεις που θα στεναχωρήσουν τον σύντροφο σας.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~ 95  %

 

Ταύρος: Παλιές υποθέσεις που έχουν ξεχαστεί θα αναθερμανθούν με την Αφροδίτη, όλες τις επόμενες ημέρες, να σας δίνει το προβάδισμα σε λόγο και πράξεις.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~ 94  %

 

Δίδυμοι :Θα πρέπει να ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με την προσωπική σας ζωή, που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει όλα αυτά που έχετε ζητήσει από τον σύντροφο σας.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~ 97  %

 

Καρκίνος : Καλείστε να κάνετε μέχρι το τέλος του μήνα να κάνετε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα σε σχέσεις, που δεν σας ενδιαφέρουν, απλά υπάρχουν, και ίσως και να σας καθυστερούν από το δημιουργικό σας παρόν.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~ 87  %

 

Λέοντας: Είσαστε κάτω από πλανητική εύνοια, και αυτό σας δίνει την πρωτοβουλία που θα καταλήξει σε επιτυχία προκειμένου, να λήξετε προβληματικές επικοινωνίες με τον άνθρωπο σας.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~ 85  %

 

Παρθένοι : Πολλά αυτά που διαδραματίζονται ,πίσω από την πλάτη σας. ίσως κάποιους να τους έχετε αδικήσει ή στεναχωρήσει και που σίγουρα πρέπει να διορθώσετε.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~ 88  %

 

Ζυγός: Έχετε αφεθεί σε μια παθητική συμπεριφορά, που βαραίνει και τον άνθρωπο σας. Σταδιακά προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά και να συνδεθείτε και πάλι μέσω συναισθηματικού διαλόγου.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~ 93  %

 

Σκορπιός: Οι συγκρούσεις που είχατε στο παρελθόν με άτομο, που σας ενδιέφερε, ίσως και να έχουν πια ξεχαστεί. Κάντε μια προσπάθεια παραπάνω, για να επικοινωνήσετε

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~ 90  %

 

Τοξότης: Θα χρειαστείτε βοήθεια από τα περιβάλλοντα σας, και ειδικά τους καλούς σας φίλους. Αυτή είναι μια εποχή που η ψυχολογία σας, μπορεί να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά ευτυχώς είναι μόνο προσωρινό .

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~ 89  %

 

Αιγόκερως: Το πιο σοβαρό που έχετε να κάνετε είναι να αδιαφορήσετε για όλα αυτά που ακούτε γύρω σας. Εσείς ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, και την σχέση σας, που είναι σε φάση για κάτι περισσότερο. Τα οικονομικά είναι πολλά υποσχόμενα.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~ 97  %

 

Υδροχόος: Έχετε μια αυστηρή στάση, απέναντι σε κάποια παλιά σας ερωτική ιστορία. Είναι πολλές οι κρούσεις που σας έχουν κάνει αλλά εσείς αδιαφορείτε. Ίσως είναι πολλές οι πληγές που ακόμα σας πονούν.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~ 92  %

 

Ιχθείς: Οι πράξεις σας είναι και ακολουθούν τα λόγια σας. Αυτό είναι κάτι που θα κάνει την δύσκολη καρδιά του ατόμου, που σας ενδιαφέρει να ανοίξει. Οι μέρες είναι εξίσου καλές, και για τους χωρισμένους, που θα έχουν ακούσματα για επανασύνδεση.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~ 91  %