Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις – Κυριακή 21 Μαίου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις – Κυριακή 21 Μαίου

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Με το να μένετε μόνοι και μακριά από τις ευχάριστες στιγμές των αισθημάτων, σίγουρα δεν θα σας γεμίσει την άδεια καρδιά σας. Όλοι λοιπόν, έχουν περάσει από άσχημες στιγμές, αλλά πάντα η ζωή συνεχίζεται.

 

Ταύρος:  Κυκλοφορείτε και πολλά μάτια γυρίζουν επάνω σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας ανεβάσει πάρα πολύ την ψυχολογία. Και με επιπλέον τον Ήλιο να σας αφήνει, θα βρείτε το ιδανικό σας έτερον ήμισυ.

 

 

Δίδυμοι: Και εσείς οι ίδιοι έχετε μπερδευτεί, με όλα αυτά που σας συμβαίνουν σε εργασιακό αλλά και αισθηματικό επίπεδο. Βάλτε λοιπόν μια ιεραρχία σε όλα αυτά που θα πρέπει να επιλύσετε και μην σταματάτε. Σίγουρα θα βρείτε τους ρυθμούς σας.

 

Καρκίνος: Εσείς και το αυστηρό σας προφίλ, έχετε τρομάξει κάποιους που επιθυμούν να πλησιάσουν την καρδιά σας. Αν είστε μέσα σε σοβαρή σχέση, συνεχίστε έτσι. Αν είστε ελεύθεροι, κατεβάστε για λίγο τις ιδιαίτερες άμυνες σας.

Love: ***

 

 

Λέων :  Το να κάνετε συνέχεις τις ίδιες συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, δεν θα σας βγει πουθενά. Αν έχετε κάτι που θέλετε να πείτε, είτε θετικά είτε όχι, απλά ανακοινώστε το, και μην κάνετε κύκλους γύρω από τον εαυτό σας.

 

Παρθένος : Η θέση που έχετε πάρει υπέρ την εργένικης ζωής, είναι θέμα κάποιων ημερών να αλλάξει. Ένας καινούργιος και μεγάλος έρωτας, είναι στο καθοδόν και έρχεται να σας προσφέρει όλα αυτά που οι προηγούμενες σχέσεις, δεν σας απέδωσαν.

 

 

Ζυγός : Εσείς και τα περίεργα του χαρακτήρα σας, δεν έχουν τέλος. Με μια τέτοια συμπεριφορά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείτε να έλξετε αυτόν που θέλετε. Όλοι περιμένουν πια κάτι εύκολο. Μετά δείξτε ποιοι είστε.

 

 

Σκορπιός:  Έχετε κάνει πολλά αυτήν την εποχή για τον άνθρωπο και την σχέση σας. Δεν χρειάζεται όμως να είστε υπερβολικοί . Ίσως να πρέπει τώρα να κάνετε ένα βήμα πίσω και να περιμένετε από την άλλη μεριά, να συμβούν αντίστοιχες πράξεις.

 

 

Τοξότης : Το αντιλαμβάνεστε και εσείς, ότι υπάρχει μια ερωτική κινητικότητα μέσα στην ζωή σας. Όλα τείνουν να αλλάζουν μέρα με την ημέρα. Όλο αυτό θα σας δώσει μια καινούργια αγάπη, που θα σας συμπληρώσει όλα τα κενά.

 

 

Αιγόκερως: Οι μέρες μέχρι να βγει ο Μάιος, θα σας δώσουν τις αφορμές και τις ευκαιρίες για να λύστε τυχόν παρεξηγήσεις με τον άνθρωπο σας αλλά και τα περιβάλλοντα του. Φροντίστε αυτό να σας γίνει μάθημα, και να μην το επαναλάβετε.

 

 

 

Υδροχόος : Αν αυτό που αποζητάτε αυτήν την εποχή είναι ησυχία, μέσα στην ερωτική σας ζωή και αισθηματική ασφάλεια, τότε ξεκινήστε από εσάς, και απομακρύνετε όλους αυτούς που σας ενοχλούν, γενικότερα και ειδικότερα.

 

 

Ιχθείς:  Η χαρές που έχετε να λάβετε το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έρθουν είτε από το πρόσφατο παρελθόν σας, είτε από μεγάλη χιλιομετρική απόσταση. Σε όποια κατηγορία και να ανήκετε, το μόνο σίγουρό, ότι ο έρωτας θα είναι ο νικητής.