Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Πέμπτη 27 Απριλίου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Πέμπτη  27 Απριλίου

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Θα κληθείτε να δώσετε πολλές απαντήσεις στον άνθρωπο σας. Έχετε κάνει μια σειρά από λάθη, που μόνο σε αδιέξοδο σας έχουν φέρει. Μια ειλικρινής συζήτηση θα σας ισορροπούσε.

Ταύρος:  Όλα είναι δύσκολα αυτήν την εποχή για εσάς. Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε, ότι από την ερχόμενη εβδομάδα, σιγά – σιγά αυτό το κλίμα θα γυρίσει υπέρ σας.

 

 

Δίδυμοι:  Πολλές οι ευθύνες που έχετε βάλει πάνω στο κεφάλι σας. Ιεραρχείστε τα πάντα και σίγουρα μην αφήστε εκτός και την ταλαιπωρημένη ερωτική σας ζωή.

 

 

 

Καρκίνος:  Πολλές οι αναθεωρήσεις, που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας και αυτό είναι κάτι που σας έχει δώσει μια καλύτερη συμπεριφορά, ο ένας προς τον άλλον.

 

 

Λέων:  Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό σήμερα. Πολλοί φίλοι και συνεργάτες, σας έχουν εκπλήξεις που θα σας φτιάξουν την διάθεση.

 

 

 

Παρθένος : Από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα έχετε πολλές προσκλήσεις, που συσχετίζονται με τον ερωτικό σας τομέα. Ίσως και κάτι από τα παλιά να σας θυμηθεί.

 

 

 

 

Ζυγός : Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να ξεκλειδώσει το μυαλό σας. Το επόμενο διάστημα, θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα ψυχολογικά και όλα θα έρθουν στους κανονικούς τους ρυθμούς.

 

Σκορπιός:  Υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα μέσα στον εργασιακό σας χώρο και αυτό το έχουν πιάσει εδώ και καιρό οι κεραίες σας. Σύντομα και οι αποκαλύψεις.

 

Τοξότης:  Εσείς και το κινητό σας έχετε ερωτική σχέση! Αφήστε το και λίγο μακριά σας. Άλλωστε είναι θέμα χρόνου το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας πλησιάσει.

 

 

Αιγόκερως: Σταματήστε να κατηγορείτε τον εαυτό σας, για την παρατεταμένη σας μοναξιά. Οι μέρες με τον νέο μήνα, σας δίνουν καινούργιες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν.

 

Υδροχόος:  Είναι μια μέρα που όλα θα συμβούν. Από το παρελθόν θα έχετε ειδήσεις που θα σας ξαφνιάσουν. Ένας νέος έρωτας θα σας κάνει ερωτική προσέγγιση.

 

Ιχθείς: Πολλές οι πιθανότητες σήμερα ή αύριο, το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να κάνει μια διπλωματική κίνηση προς εσάς. Προσέχετε τον αυθορμητισμό σας.