Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Παρασκευή 24.06.16

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις  Παρασκευή  24.06.16

 

astrologia

ΚΡΙΟΣ:  Πολλές οι πληροφορίες που θα σας έρθουν και θα αφορούν παλιές οικογενειακές σας  υποθέσεις. Αυτό σίγουρα θα πρέπει να σας ενεργοποιήσει προς την κατεύθυνση των συμφερόντων σας.  Οι χωρισμένο Κριοί θα χρειαστεί να κινήσουν θέματα, σταματημένων διαζυγίων, διατροφών και σχετικών διαδικασιών. Οι ελεύθεροι, πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη πριν προχωρήσουν σε σοβαρές σχέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η τύχη σας ευνοεί. Όλο τα άστρα είναι συμμαχικά, με τα ζώδια της γης. Παρατηρήστε τις αλλαγές που συντελούνται στα περιβάλλοντα σας και εναρμονιστείτε με αυτά. Η απόλυτη κυριαρχία που ζητάτε στην εργασία σας, είτε σαν υπάλληλος είτε σαν εργοδότης, θα έρθει από τις 29-06 και μετά,  και θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν βλέπετε ότι οι πράξεις σας δεν βρίσκουν την αντίστοιχη ανταπόκριση, τότε σίγουρα κάτι φταιει.  Αφήστε τις διπλωματικές συμπεριφορές και ασχοληθείτε πιο ενεργά με τους ανθρώπους που μπορούν να σας δώσουν αυτό που επιθυμείτε.  Αποφύγετε τις μεγάλες επενδύσεις και αγορές που ακόμα δεν είστε έτοιμοι να υποστηρίξετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχετε σημαντικό ρόλο, στην ζωή του ανθρώπου που υπάρχει στην ερωτική σας πραγματικότητα. Η εποχή  σας βάζει σε μια πορεία, που θα σκεφτείτε με μεγαλύτερη ωριμότητα αυτά που θέλετε,  και αυτά που μπορούν να γίνουν. Δεν χρειάζεται να υιοθετήσετε απόψεις τρίτων, που σας πιέζουν ή δεν σας αντιπροσωπεύουν.

 

ΛΕΩΝ: Είσαστε σε μια καίρια περίοδο της ζωής σας που θα σημαδέψει, και το ερχόμενο διάστημα. Τα άστρα και οι όψεις τους πάνω σας, σας ανοίγουν τους δρόμους για μια καλύτερη αισθηματική και οικονομική ζωή. Όλος ο καινούργιος μήνας, θα φανερώσει άτομα από το παρελθόν σας και την έντονη διάθεση τους, για να τα ξαναβρούν μαζί σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θολά και ασαφή τα αισθήματα σας. Ο Ερμής από τον Δίδυμο, μόνο να σας μπερδέψει μπορεί. Λόγια, εκκρεμότητες, εντάσεις και παρεξηγήσεις είναι στο μενού των ημερών. Επικεντρωθείτε μόνο στα σοβαρά ζητήματα της παρούσας φάσης, και σίγουρα βάλτε σε μια απόσταση τα άτομα που δεν είναι θετικά ως προς εσάς.

 τραπουλα

ΖΥΓΟΣ: Νέες ευκαιρίες στους δρόμους σας. Η Αφροδίτη παραπλανεί, και ρίχνει παντού τα ερωτικά της βέλη. Έχετε το προβάδισμα έναντι όλων των άλλων, άρα μην αφήσετε αυτήν την εποχή να πάει χαμένη. Ακόμη και δύσκολες ερωτικέ υποθέσεις, θα ξεμπλεχτούν και θα σας δώσουν τις απαντήσεις στα ερωτήματα σας. Πολλές και επανενώσεις και με διάρκεια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πολλά τα αδιάκριτα βλέμματα, πάνω σας.  Οι αισθηματικές σας υποθέσεις που έχουν πέσει στην αντίληψη των τρίτων, και πιθανόν να χρειαστεί να περιοριστούν, καθώς πολλά τα σχόλια που  θα προκύψουν. Αυτοί που έχουν κρυφές ιστορίες και ‘παράνομες’, θα πάρουν οριστικές αποφάσεις! Εργασιακά θέματα, θα σας ενισχύσουν στις επιδιώξεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τίποτα δεν είναι αδύνατον για εσάς. Οι μέρες με 2 ισχυρούς πλανήτες προς τον οίκο σας, σας κάνουν απαιτητικούς με τα περιβάλλοντα σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την οικονομική και την αισθηματική σας ζωή, που την έχετε αφήσει στο περιθώριο. Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε πιο ενεργά, αν επιθυμείτε άμεσα αποτελέσματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολύς ο κόπος σας και λίγες οι απoλαβές – οφέλη σας. Ήταν ένας δύσκολος μήνας, τώρα όμως ο Ιούλιος, γεμάτος με υποστηρικτικές αστρολογικές όψεις στο ζώδιο σας, θα σας δώσει τις ευκολίες για να τολμήσετε και να πετύχετε. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, θα φανερώσει οικονομικές ευκαιρίες για να ισορροπήσετε και να επεκταθείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτές τις ημέρες θα έχετε συχνές συναντήσεις με άτομα που σας ευχαριστεί η παρέα τους. Αυτό θα συμπεριλάβει και ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, που έχει τραβήξει την προσοχή σας. Οικογενειακές υποθέσεις που είχαν μείνει ξεχασμένες, θα έρθουν στην επιφάνεια. Επίσης, μια παραπάνω προσοχή σε οικονομικές ιστορίες που σχετίζονται με το εξωτερικό και αγορές.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Είσαστε με πολλά μέτωπα ανοιχτά και με το μυαλό γεμάτο ζητήματα που πρέπει να διορθώσετε άμεσα. Η Αφροδίτη στις, μεσαίες  μοίρες του Καρκίνου, δίνει τις ευκαιρίες για ερωτικές επιθέσεις που θα στεφθούν με επιτυχία. Ακόμη και υποθέσεις που έχουν χαθεί στο πέρασμα του χρόνου, θα ενεργοποιηθούν και θα αποδώσουν εξηγήσεις, αλλά  και καλή διάθεση για τα περαιτέρω.

SMIRNEIKI