Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις-Παρασκευή 01.07.16

     

ΚΡΙΟΣ: Ανοιχτή η διάθεση σας για τα πάντα μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Καινούργιες γνωριμίες θα εκπλήξουν, αυτούς που είναι μόνοι μεγάλο διάστημα, ίσως και με την δική τους βούληση.  Διάπλατα οι ευκαιρίες θα ανοίξουν και σε αυτούς που έχουν βαλθεί να σώσουν την πολύτιμη σχέση ή τον γάμο τους, και με την όποια θυσία.

 smyrneiki

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε στην διάθεση σας μόνο μερικές ημέρες και μέχρι την νέα σελήνη, 04/07 για να μιλήσετε με ειλικρίνεια για όλα αυτά που σας βαραίνουν μέσα στην προσωπική σας ζωή – δεσμό. Επίσης, και εσείς να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε από μια αξιολόγηση, από τον άνθρωπο σας. Περιουσιακά θέματα ξεχασμένα, θα σας πλησιάσουν με ευχάριστες ειδήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτήν την εποχή τα ενδιαφέροντα σας, έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. Ερωτικές απογοητεύσεις και λάθη του παρελθόντος, σας έχουν βάλει σε μια κατάσταση αναμονής. Η πλούσια φαντασία, αυτών που είναι σε δέσμευση θα δώσει πολλά κίνητρα, στον σύντροφο τους για δραστηριότητες που μπορούν να τους ξανά-ανάψουν την φλόγα του έρωτα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαπρέπετε στα πάντα. Οι μέρες μέχρι και τις 04/07, σας δίνουν την εύνοια των άστρων για να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Κοντά στο Σαββατοκύριακο, πιθανή είναι η εμφάνιση ιδιαίτερου ατόμου από το παρελθόν, που θα θελήσει να σας μιλήσει για μια μεταξύ σας εκκρεμότητα.

 

ΛΕΩΝ: Η γοητεία σας αυτήν την εποχή έχει φέρει στους κύκλους σας, αυτό το πρόσωπο που θέλετε σφόδρα. Το αστρολογικό δελτίο των ημερών, σας επιτρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο και εσείς οι δεσμευμένοι με τον άνθρωπο σας. Υποστηρικτικά, θα λάβετε και οικονομική ενίσχυση από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, που είναι αυτόν τον καιρό είναι πολλές.

ASTROLOGY

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κινητοποιηθείτε από τώρα, γιατί στις 08/07, ο Κρόνος σε όψεις με τον Ερμή  θα σας επηρεάσει άμεσα και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σχέσεις που πια δεν έχουν τίποτα να σας αποδώσουν, θα ήταν καλύτερο πια να σας απασχολήσουν πιο ενεργά, και να πάρετε άμεσα απόφαση για την πορεία τους. Σε κάτι ανάλογο, πρέπει να προχωρήσει και η εργασιακή σας πραγματικότητα

 

ΖΥΓΟΣ: Είσαστε καλλιτέχνες και το ξέρετε. Έχετε μαγέψει τα πλήθη, και αυτό με την έκλειψη που συντελείται στον ζωδιακό σας οίκο, θα πάρει και ερωτική μορφή. Αυτό όμως μπορεί να είναι και ένα παιχνίδι με άνισους όρους, για αυτούς που στην ζωή τους,  ήδη έχουν μια δέσμευση. Δοκιμασία θα περάσουν και όσοι Ζυγοί, είναι σε σχέση με άτομο που ζει – εργάζεται στο εξωτερικό. .

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βεβαιωθείτε ότι αυτά που σας λένε είναι αλήθεια, και μπορούν σε ευλογία χρονικό διάστημα. Έχετε φυσικά την φήμη του καρδιοκατακτητή, αλλά αυτό στην παρούσα φάση, δεν είναι αρκετό για να σας λύσει τις δυσκολίες μέσα στην προσωπική σας ζωή, η οποία ήδη είναι πολύπαθη και ταραχώδης. Μια μικρή αισιοδοξία θα δείτε σε οικονομικές υποθέσεις, που θα σας δώσουν υλική ασφάλεια.

 taro

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα καταφέρετε με το διπλωματικό σας λόγο και τις σωστές σας κινήσεις, να χτίσετε και πάλι τις γέφυρες με τον άνθρωπο σας. Ο Άρης από τον Σκορπιό, σε εξαιρετικές όψεις με τον Δία, σας δίνουν και μια υπεροχή σε οικογενειακά ζητήματα που περιμένουν καιρό τώρα, την δική σας παρέμβαση η οποία θα είναι και καταλυτική.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τωρινή σας στάση απέναντι στον άνθρωπο σας, ίσως να είναι και λαθεμένη. Δεν χρειάζεται να την αλλάξετε ξαφνικά και απότομα. Δεν θα διαρκέσει έτσι πολύ. Μιλήστε και δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε και χωρίς ψυχικό κόστος. Οι μέρες πάντως σας υποστηρίζουν σε όλα τα πεδία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα επιφανειακά και τα ψεύτικα δεν αντικατοπτρίζουν το ζώδιο σας. Αυτό όμως μέσα σε αυτήν την δύσκολη αστρολογικά εβδομάδα της νέας σελήνης, πιθανόν να σας κάνει κέντρο ανθρώπων που μόνο να σας αποσυντονίσουν, και να σας καθυστερήσουν τελικά μπορούν. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο κοινωνικός σας κύκλος.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Πολλά τα μέτωπα και οι υποθέσεις, που φωνάζουν το όνομα σας. Δώστε προτεραιότητα σε αυτά που ακουμπάνε τις ανθρώπινες σχέσεις.  Τα εργασιακά σας θα μπουν σε μια σωστή ρότα από τις αρχές του νέου  μήνα, θα σας αποζημιώσουν για όλα αυτά που έχετε χάσει τόσο καιρό. Ποντάρετε τώρα που γυρίζει!!!