Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Παρασκευή 17.06.16

ΚΡΙΟΣ: Σχεδιάστε τα επόμενα βήματα σας, αλλά μην τα ανακοινώσετε ακόμη. Οι μέρες μέχρι τα τέλη του μήνα σας ωθούν για αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Αυτοί που έχουν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι, θα έχουν τις ευκαιρίες πριν τις γιορτές για καινούργιες γνωριμίες. Μεγαλύτερη βαρύτητα δώσετε και στα επαγγελματικά σας, που αυτήν την περίοδο δεν σας ικανοποιούν.

XARTOMANTIAΤΑΥΡΟΣ: Αυξημένη κινητικότητα σε κόσμο γύρω και μέχρι τις 19/06, θα βιώσετε όλοι οι Ταύροι στην προσωπική σας ζωή. Όλα τα αστρολογικά δεδομένα είναι πολύ θετικά, με αποτέλεσμα και αυτοί που είχαν χωρίσει ή απομακρυνθεί από το ταίρι τους, να καταφέρουν να γεφυρώσουν τις αποστάσεις. Σημαντικές ειδήσεις θα έχετε για θέματα περιουσιακά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαστε σε μια υπερβολή λόγου και δράσεων. Οι όψεις του κυβερνήτη σας, σας δίνουν την δυναμική για να ξεμπλέξετε μπερδεμένες καταστάσεις, αλλά χωρίς υπερβολές. Οικογενειακά ζητήματα θα προκύψουν μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Τυχόν τριβές θα φανερώσουν και κρυφές αλήθειες. Στην οικονομική σας ζωή, είστε το πιο ευνοημένο ζώδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεχτείτε να ακούσετε τις προτάσεις των άλλων. Οι αντοχές σας έχουν δοκιμαστεί σε υπερβολικό βαθμό. Οι μέρες του Διδύμου είναι και οι πιο ισχυρές αστρολογικά για να πάρετε τις οριστικές  σας αποφάσεις πάνω σε σχέσεις που παραπαίουν, αλλά  και γάμους που έχουν ακινητοποιηθεί από το πέρας του χρόνου.  Ευχάριστες ανακοινώσεις, θα έχετε για τα εργασιακά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ: Ραγδαίες και συνεχείς εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους του Λέοντες,  που είναι σε σχέση και που χρειάζεται σοβαρές βελτιώσεις. Οι ανακοινώσεις σας θα είναι απόλυτες,  και θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα πια. Όσοι έχουν πλέον την άποψη ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν με όχημα την μετριότητα, θα χωρίσουν ζητώντας κάτι νέο και ξεχωριστό. Κινητοποιηθείτε και στον οικονομικό σας τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξει μεγαλύτερη ισορροπία σε όλους του τομείς,  που σχετίζονται με την οικογένεια και τους σοβαρούς συναισθηματικούς δεσμούς. Οι συζητήσεις, θα καταλήξουν σε συμφωνίες. Γοργές εξελίξεις σε ζητήματα ακίνητων καταστάσεων, όπως εκκρεμή διαζύγια, διεκδίκηση οικονομικών ακόμα και μετοίκηση  σε άλλη πόλη –χώρα.

ΖΥΓΟΣ: Σαφώς και έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν που σας κρατάνε δέσμιους εκεί. Αυτό σίγουρα πρέπει να τελειώσει, αν τελικά ή επιθυμία σας είναι να γυρίσετε σελίδα και να έρθετε σε επαφή με καινούργιο  κόσμο, που μπορεί να σας εκπληρώσει τις  ανάγκες σας. Από τις αρχές τρίτου δεκαημέρου,  ο κοινωνικός σας κύκλος θα σας δώσει άπειρες ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πρόσωπο  που έχει μονοπωλήσει το αισθηματικό ενδιαφέρον σας, θα σας δώσει το πράσινο φως, προκειμένου να προχωρήσετε από κοινού,  τον ερωτικό σας δεσμό σε κάτι πιο δεσμευτικό –επίσημο,  ίσως και πριν τον Μάιο.  Είσαστε το μοναδικό ζώδιο που μέσα στο Καλοκαίρι αυτό. καταλήξετε με τον άνθρωπο που μπορεί να γεμίζει το μυαλό, αλλά και την δύσκολη καρδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε μια παύση από την κατανάλωση σε άσκοπες γνωριμίες και περιπέτειες που τελικά σας αδειάζουν τις μπαταρίες. Ο μήνας του Ιουνίου σας  θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα που θα κεντρίσουν το δύσκολο ενδιαφέρον σας. Επίσης ευνοούνται οι μετακινήσεις – ταξίδια,  που πιθανόν να αποδώσουν γνωριμίες κοντά στα ιδιαίτερα δεδομένα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλά τα αστρολογικά δώρα – εκπλήξεις,  που θα εισπράξετε μέσα στον μήνα Ιούνιο. Αυτοί που έχουν χωρίσει θα βρουν εμπράκτως ερωτική παρηγοριά, μέσα σε νέα αγκαλιά που θα τους ανανεώσει. Φορτίστε θετικά την διάθεση σας και μην μένετε ακίνητοι. Όλα θα αλλάξουν τις επόμενες εβδομάδες που θα εισέλθει ο Ήλιος στον Καρκίνο.

DESTE

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσοχή στις εξαπατήσεις που ξεκινάνε και τελειώνουν στο προσωπικό σας κομμάτι. Αν έχετε ήδη αντιληφτεί διαφοροποίηση συμπεριφοράς,  από τον άνθρωπο σας, αναζητήστε λοιπόν τις αιτίες. Οι καταστάσεις που σας προκαλούν αβεβαιότητα και αμηχανία, θα πρέπει άμεσα να τερματιστούν. Ψάξτε για πρακτικές λύσεις στα οικονομικά σας, και αφήστε τον σύντροφο σας, και λίγο χωρίς επιπλήξεις και αυστηρή -κριτική.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Μονά και ζυγά δεν είναι μπορούν να είναι πάντα δικά σας. Αποφασίστε ποιόν θα δεχτείτε μόνιμα στην ζωή σας, και ποιους θα αποβάλλετε. Σαφώς και πλέον μπορείτε να αποφύγετε τις περιπτώσεις ανθρώπων, που θα εισέλθουν στην ζωή σας που όμως δεν γεμίζουν τις την ψυχή σας. Ψάξτε περισσότερο στα εργασιακά σας που είναι σε ύφεση.