Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις – Παρασκευή 26 Μαίου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις – Παρασκευή 26 Μαίου

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Και εσείς οι ίδιοι, έχετε βαρεθεί την μοναξιά. Τώρα που και το σύμπαν σας υποστηρίζει, σίγουρα μπορείτε να βρείτε έναν αντάξιο σας σύντροφο. Σίγουρα όχι από τον υπάρχοντα κύκλο σας.

 

Ταύρος:  Η καινούργια ερωτική περιπέτεια που έχετε θα σας βάλει σε πραγματικές περιπέτειες και ειδικά εσάς που είσαστε μέσα σε σοβαρούς δεσμούς. Οι υπόλοιποι ας το απολαύσουν.

 

 

Δίδυμοι: Έχουν μαζευτεί ένα σωρό απορίες μέσα στο μυαλό σας, για αυτήν την σχέση που έχετε. Αυτό είναι και κάτι που σας ταλαιπωρεί και θα πρέπει άμεσα να το επιλύστε και μόνο μέσα από διάλογο.

 

 

Καρκίνος: Πολλά τα δρώμενα της εποχής, που σας δίνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό μέσα στην σχέση σας, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις και λάθη που έγιναν και από τις δύο πλευρές.

 

 

Λέων :  Αφεθείτε στην φροντίδα και την αγάπη, που σας προσφέρει ο άνθρωπο σας. Οι περισσότεροι από τον καινούργιο μήνα, θα δεχτούν και μια πιο σοβαρή – επίσημη πρόταση… και κάτι ακόμη.

 

 

Παρθένος : Έχουν πραγματικά δοκιμαστεί να νεύρα σας, και η υπομονή σας με κάποια συγκεκριμένα άτομα που υπάρχουν στους οικείους σας κύκλους. Αυτό είναι και κάτι που δεν πρέπει να συνεχιστεί μέσα στον νέο μήνα.

 

 

Ζυγός : Αν τελικά αδυνατείτε να ισορροπήσετε μέσα στον δεσμό σας, ίσως έχει έρθει και η σωστή ώρα για πιο σοβαρές και αποκαλυπτικές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας.

 

 

 

 

Σκορπιός : Αυτό που έχετε μέσα στο μυαλό σας, αλλά και μέσα στην καρδιά σας, αν δεν το εκφράσετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει, δεν θα υπάρξει καμία απολύτως πρόοδος.

 

 

Τοξότης : Εσείς και το αφοπλιστικό σας χιούμορ, έχετε κερδίσει πολλές καρδιές. Μέχρι την λήξη του μήνα, θα έχετε ερωτικές εξομολογήσεις που θα δελεάσουν την δύσκολη καρδιά σας.

 

 

 

Αιγόκερως: Ανοίχτε τα μάτια σας και δείτε ποια είναι τελικά η αλήθεια μέσα στον δεσμό σας. Αν αυτό που εντοπίζετε πια δεν σας ταιριάζει, τότε το μόνο που απομένει είναι να αλλάξετε πορεία.

 

 

 

Υδροχόος : Η μοναξιά δεν είναι για εσάς. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να σταματήσει. Αφήστε το παρελθόν να ξεχαστεί, μόνιμα. Επίσης πολλά και τα καλά που θα έχετε και τα οφέλη από τον οικονομικό σας τομέα.

 

 

 

Ιχθείς:  Μπορείτε να μιλήσετε πιο ευθέως στο άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά. Είτε αυτό είναι καινούργια σχέση είτε μια απόπειρα για επανασύνδεση με το παρελθόν σας.