Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Σαββάτο 06 Μαίου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Σαββάτο 06 Μαίου

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός:  Έχετε ευτυχώς ξεχάσει, όλα τα άσχημα, που σας προέκυψαν στην αισθηματική σας σχέση, πριν λίγο καιρό. Αυτό που απομένει είναι να βρείτε με τον άνθρωπο σας τους καλούς  σας ρυθμούς. Να σκεφτείτε και τους τρόπους, που θα ξαναφέρουν το ερωτικό κλίμα.

Ταύρος:  Είσαστε μεταξύ δύο ερωτικών περιπτώσεων που σας έχουν αποπροσανατολίσει αυτό το διάστημα. Είναι μόνο δική σας ευθύνη, να σκεφτείτε ώριμα και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Αυτό μπορεί και να σημαίνει και την συνειδητή μοναξιά.

Δίδυμοι:  Έχετε στην διάθεση σας, όλο το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι να τελειώσει ο Μάιος,  για να ξεμπλέξετε την ερωτική σας ζωή. Αφεθήκατε όλο το επόμενο χρονικό διάστημα και τώρα, πριν κάποιος κουραστεί ή πικραθεί, εσείς θα πρέπει να δώσετε λύσεις – απαντήσεις.

Καρκίνος:  Είναι μια εκπληκτική ημέρα, που θα δείτε τον άνθρωπο σας να προσπαθεί να σας φτιάξει το κέφι, σε όλα αυτά που σας κάνουν σκεπτικούς. Αν έχετε ακόμη νομικές ή οικονομικές εκκρεμότητες με το παρελθόν, διαζύγια, είναι μια θετική εποχή που μπορείτε να δώσετε ένα τέλος.

Λέων:  Θα πρέπει πρώτα να ζυγίσετε όλα αυτά που θα κάνετε το επόμενο χρονικό διάστημα. Έχετε πάρει πολλά μαθήματα ζωής και το μόνο που απομένει, είναι πια να τα εφαρμόσετε. Σχέσεις και συναισθήματα, που δεν σας ταιριάζουν ή σας έχουν απογοητεύσει θα περάσουν στο παρελθόν.

 

Παρθένος : Έχετε την αισθηματική ανάγκη μια μόνιμη και σταθερή σχέση. Αυτό σίγουρα δεν θα το βρείτε, με το να εύχεστε κάποιος από το παρελθόν να σας ξανα-πλησιάσει. Ανοίξτε τα μάτια σας και αναζητήστε κάτι καλύτερο από το παρόν σας. Οι μέρες θα σας αποδώσουν ευκαιρίες.

 

Ζυγός:  Μην ανοίγεστε ακόμη και τόσο πολύ σε άτομα, που μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν εισέλθει στην ζωή σας. Ίσως ήρθαν για να μείνουν, ίσως για να φύγουν. Σκεφτείτε και τον οικονομικό σας τομέα, ο οποίος χρειάζεται την παραπάνω παρουσία σας.

 

Σκορπιός:  Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Πολλές οι υποχρεώσεις, που χρειάζονται την προσοχή σας. Η οικογένεια και το συντροφικό σας ταίρι, έχουν ανάγκη από τις λύσεις σας.  Οι νέοι έρωτες και οι σχετικές αισθηματικές σχέσεις, θα δώσουν το έντονο παρόν τους, σύντομα.

 

Τοξότης:  Μην ασχολείστε, με άτομα και καταστάσεις τους, που δεν σας ενδιαφέρουν. Ότι είχατε να πείτε και να προσφέρετε, το έχετε κάνει και με το παραπάνω. Εδώ θα πρέπει να μπει και ένα στοπ. Οι μέρες μέχρι και τις 20-05, είναι θετικές για να κάνετε ένα refresh, με τον δικό σας άνθρωπο.

Αιγόκερως: Έχετε πολλούς ανθρώπους αγαπημένους γύρω σας, που αυτήν την περίοδο θέλουν την πολύτιμη βοήθεια σας. Φυσικά, μην αφήνετε εκτός, και τον άνθρωπο σας που σας στέκεται σε ότι και αν αποφασίσετε. Μια μερίδα Αιγόκερων, θα δεχτεί κάποια είδηση από παλιά ιστορία.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Υδροχόος:  Δεν είστε από τα άτομα που θέλουν να δίνουν αναφορά, στην σχέση τους. Εσείς όμως το έχετε τραβήξει στο άλλο άκρο και πιθανόν, ο άνθρωπος σας να έχει κουραστεί, να είναι συνεχώς μέσα σε μια ανασφάλεια. Ίσως αν γίνεται λίγο πιο επικοινωνιακοί κάτι να αλλάξει θετικά.

 

Ιχθείς:  Οι αποφάσεις που θα παρθούν, μέσα στον μήνα θα είναι και αυτές που θα δώσουν και τον τελικό χαρακτήρα, στην σχέση που διατηρείτε. Αν θέλετε να κάνετε το βήμα προς την δέσμευση, ευνοήστε από όλες τις συνθήκες. Αν θέλετε να χωρίσετε, θα είναι και οριστικό.