Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Σαββάτο 25 Μαρτίου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Σαββάτο 25 Μαρτίου

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

 

Κριός:  Έχετε ρίξει άγκυρα στο παρελθόν σας και αρνείστε να συνεχίσετε. Αυτό που έχει σημασία αυτές τις ημέρες είναι, να κάνετε έναν πιο σοβαρό διάλογο με τον εαυτό σας και να διώξετε τα φαντάσματα που δεν σας εξυπηρετούν

Εύνοια ημέρας: **

Ταύρος: Διαρκώς το μόνο που θέλετε, είναι ο άνθρωπο σας, να σας επιβεβαιώνει την αγάπη του, για το πρόσωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που ίσως και κάποιες φορές να τον κουράζει. Βρείτε κάτι που  να σας ισορροπήσει.

Εύνοια ημέρας:**

 

Δίδυμοι:  Δεν μπορείτε να τα έχετε όλα. Αυτό που έχει σημασία αυτήν την εποχή, είναι να φέρετε σε μια ευθεία τα οικονομικά σας, και σε δεύτερο επίπεδο, μιλήστε με τον άνθρωπο σας, για το επόμενο διάστημα.

Εύνοια ημέρας:**

 

Καρκίνος:  Πολλές θα είναι οι προτάσεις, που θα δεχτείτε για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Μέσα σε όλην αυτήν την ευχάριστη ατμόσφαιρα, θα έχετε και κάποια δυναμικά φλερτ που θα σας ανεβάσουν το ηθικό.

Εύνοια ημέρας:**

 

Λέων:  Κάποιος σας έχει πει πολλές φορές ότι σας θέλει, αλλά για τους δικούς σας λόγους, δεν είστε έτοιμοι ακόμη να απαντήσετε. Κάτι ανάλογο σας έρχεται, πριν φύγει ο Μάρτιος, και κοιτάξτε αυτήν την φορά

Εύνοια ημέρας:***

 

Παρθένος : Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε, για τις απαντήσεις κανενός. Εσάς δεν θα σας περίμενε κανείς. Ο νέος μήνας του Απριλίου, θα σας δώσει κίνητρα και νέες γνωριμίες για να φύγετε από την μετριότητα και την στασιμότητα.

Εύνοια ημέρας:**

 

Ζυγός:  Είσαστε σε μια καλή φάση της ζωής σας, και το μόνο που λείπει, είναι ένας σωστός σύντροφος, για να σας κάνει να αισθανθείτε και την συναισθηματική πλήρωση. Με ανάδρομη Αφροδίτη όλα είναι πιθανά.

Εύνοια ημέρας:*

 

Σκορπιός:  Είσαστε με τόσα πολλά πράματα μπλεγμένοι.  Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει και αισθάνεστε και πιο αναζωογονημένοι, και μακριά πια από την τάση της απομόνωσης και θλίψης.

Εύνοια ημέρας:**

 

Τοξότης:  Το μυαλό σας τον τελευταίο καιρό παίρνει πολλές στροφές και πάντα γύρω από όλα αυτά, τα δύσκολα και τα ακατανόητα, που συντελούνται μέσα στον ερωτικό σας δεσμό. Επίσης ρωτήστε…και θα μάθετε.

Εύνοια ημέρας:***

 

Αιγόκερως:   Δεν είστε εσείς για δύσκολα μέσα σε σχέσεις. Ξέρετε τι ζητάτε και δεν έχετε πια κανέναν λόγο να κάνετε εκπτώσεις.  Μιλήστε για όλα αυτά με τον άνθρωπο σας, και να είστε βέβαιοι, ότι θα γίνουν αποδεκτά τα αιτούμενα σας.

Εύνοια ημέρας:**

 

Υδροχόος:  Είσαστε μέσα σε μια ανασφάλεια, και δεν ξέρετε τι γίνεται μέσα στην ερωτική σας ζωή – σχέση. Αν έχετε αυτήν την εποχή, και κάποιον τρίτο άτομο μέσα στην καθημερινότητα σας, ίσως και να πρέπει πια να ξεκαθαρίσετε.

Εύνοια ημέρας:***

 

Ιχθείς:  Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σας, δεν σας επιτρέπουν να μένετε μέσα σε καταστάσεις και ζωές τρίτων, που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό και υγιές να σας προσφέρουν. Πάρτε τις αποφάσεις σας, μέσα σε αυτόν τον μήνα

Εύνοια ημέρας:**