Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις – Σαββάτο 20 Μαίου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις – Σαββάτο 20 Μαίου

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:  Έχετε ξεχάσει όλα αυτά τα δύσκολα, που σας έχουν τύχει στην αισθηματική σας ζωή, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει μια καλύτερη ψυχολογία για να φέρετε εις πέρας, όλους τους άλλους τομείς της ζωής σας.

Ταύρος:  Ετοιμαστείτε για αλλαγές. Αυτοί που έχουν χωρίσει πρόσφατα, θα έχουν και πάλι πλησιάσματα από τον πρώην σύντροφο τους. Αυτήν την φορά σκεφτείτε πιο ώριμα. Όσοι αναζητούν κάτι νέο και διαφορετικό στην ζωή τους, θα βρούν μέσα σε αυτόν τον μήνα.

 

Δίδυμοι: Οι στιγμές που ζείτε αυτήν την εποχή είναι ανεπανάληπτες. Αυτός ο καινούργιος έρωτας – άνθρωπος, που έχει εισβάλει δυναμικά στην ζωή σας, σας έχει μεταμορφώσει στην καλύτερη έκδοση σας. Ζήστε το και πολλαπλασιάστε το.

 

Καρκίνος: Σκεφτείτε από τώρα, αυτά που πρέπει να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, καθώς και εσείς βλέπετε ότι οι ισορροπίες, μέσα στην σχέση σας… έχουν αρχίσει και χαλάνε. Σίγουρα αφήστε εκτός από αυτό όλο, τις γνώμες και τις παρουσίες των τρίτων.

 

Λέων : Η αγάπη που αισθάνεστε για τον άνθρωπο, που υπάρχει στην ζωή σας, ίσως κάποιες φορές σας κάνει υπερβολικά δοτικούς και κατ’επέκταση και δεδομένους. Καινούργιες γνωριμίες, έχουν ήδη προκύψει στους ελεύθερους.

 

Παρθένος : Το να κοιτάτε συνεχώς το παρελθόν, δεν θα σας οδηγήσει πουθενά, μόνο σας καθυστερεί. Υπάρχουν πολλά σημαντικά ζητήματα, που καλείστε αυτήν την εποχή να λύστε στα οικογενειακά και στα εργασιακά σας. Ο χρόνος θα δείξει για τις μεγάλες αγάπες.

 

Ζυγός : Ότι και να σας συμβαίνει μέσα στην σχέση σας, καλό θα ήταν να μην το μοιράζεστε με τρίτα πρόσωπα. Αποδυναμώνετε την θέση σας και εκθέτετε τον άνθρωπο σας. Οι μέρες που ακολουθούν, θα σας δώσουν τις ευκαιρίες για να φέρετε τις ισορροπίες.

Σκορπιός:  Διαθέστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, και σε αυτά που σας ευχαριστούν. Όλος ο υπόλοιπος  Μαιος, σας αποδίδει μια καλή ψυχολογία, επιτυχίες στην δουλειά σας αλλά και καινούργιο κόσμο, που θα σας βάλει σε νέους κοινωνικούς κύκλους.

 

 

Τοξότης : Μην χάνετε την πίστη στον εαυτό σας. Μια ερωτική απογοήτευση, δεν είναι ποτέ αρκετή για να ρίξει ένα τόσο δυνατό ζώδιο σαν το δικό σας. Οι μέρες μέχρι να βγεί ο μήνας, θα σας κάνουν δώρα οικονομικά, αλλά και νέες επαφές που θα σας πλησιάσουν.

 

 

Αιγόκερως: Αυτά που σκέφτεστε, δεν είναι ακόμη η σωστή ώρα, να τα ανακοινώσετε σε κανέναν. Από τις 23-05 και μετά που υπάρχει μεγάλη αστρολογική εύνοια, θα μπορέσετε να κάνετε πράξη όλα αυτά που τόσο καιρό περιμένουν. Νέες επιτυχίες στον έρωτα για τους αδέσμευτους.

 

Υδροχόος : Η καινούργια εβδομάδα είναι γεμάτη από ευχάριστες εκπλήξεις, που συσχετίζονται με κάποιο πρώην ταίρι σας. Θα έχετε επικοινωνίες και ξαφνικές συναντήσεις, που θα σας συγκινήσουν. Μέχρι τότε ασχοληθείτε πιο ενεργά με τα οικονομικά σας.

 

Ιχθείς:  Είσαστε μονίμως μέσα σε ένα άγχος και ανασφάλεια, για όλα αυτά που πρέπει να κάνετε, και πιστεύετε ότι δεν θα τα προλάβετε. Θα τα προλάβετε λοιπόν, βάζοντας πάντα μια προτεραιότητα στα οικονομικά σας, και μετά στις δημόσιες σχέσεις.