Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη  22 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός:

Οι Κριοί που έχουν αποφασίσει να μείνουν μόνοι, και αυτό το διάστημα τελικά, δεν θα το κρατήσουν σαν θέση, καθώς νέος έρωτας, θα τους ξαφνιάσει ευχάριστα, πριν την λήξη του μήνα αυτού. Οι όψεις του Δία μέσα στο επόμενο διάστημα, θα δώσουν οριστικές λύσεις και σε πολλά οικονομικά ζητήματα, που ήταν επί μήνες στάσιμα.

Εύνοια ημέρας:***

Ταύρος:

Οι Ταύροι, συνεχίζουν και αυτόν τον μήνα να έχουν τις μικρές δυσκολίες, με έναν Κρόνο όμως να τους αποδίδει και δώρα – ευκαιρίες εκεί που χρειάζεται. Από τώρα και μέχρι τις 26/02, πολλά θα τροποποιηθούν στις σκέψεις σας. Θα ενταχθείτε σε καινούργιους κύκλους που θα σας διευρύνουν τους ορίζοντες, και στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και σημαντικές γνωριμίες.

Εύνοια ημέρας:***

Δίδυμοι:

Δεν είστε κοινωνικοί αυτές τις ημέρες, και πιθανόν ούτε και μετρημένοι στους τρόπους σας, εσείς οι Δίδυμοι. Όλες οι πλανητικές όψεις, του πρόσφατου χρονικού διαστήματος, σας έχουν ρίξει την διάθεση. Μην δώσετε περισσότερη σημασία σε λεπτομέρειες και προσπαθήστε να διορθώσετε τα οικονομικά σας. Από τις ερχόμενες ημέρες, ίσως κάτι από το παρελθόν να σας εμφανιστεί.

Εύνοια ημέρας:**

Καρκίνος:

Θα ζοριστείτε αρκετά εσείς οι Καρκινοι, για να φέρετε σε μόνιμη ισορροπία, όλους τους τομείς της ζωής σας. Σαφώς και ο Δίας – Άρης, είναι και θα είναι για αρκετούς μήνες ακόμα υποστηριχτές σας, αλλά μέσα σε αυτόν τον μήνα του Φεβρουαρίου, θα πρέπει να προβείτε σε καθοριστικές αλλαγές, που θα γίνουν αντιληπτές στα περιβάλλοντα σας. Για τους ελεύθερους, ο έρωτας επίσης είναι κοντά.

Εύνοια ημέρας:***

Λέων:

Η αληθινή αγάπη απαιτεί χρόνο, ενέργεια και θυσίες για τις οποίες στο τώρα σίγουρα, είστε βέβαιοι ότι θέλετε να προσφέρετε. Οι δύσκολες σχέσεις, θα σταματήσουν και στην θέση τους θα έρθουν νέα συναισθήματα που αξίζουν την προσοχή, και τον χρόνο σας. Η κινητικότητα των εσωτερικών πλανητών, θα δώσει μια έφεση, στους γεννημένους της δεκαετίας του 80.

Εύνοια ημέρας:*

 Παρθένος:

Πλέον η ζωή σας με έναν ανάδρομο Δία στον Ζυγό, να συγκεντρώνει γνώση από όλα τα ζώδια, είναι σε υψηλό επίπεδο, και αυτό σημαίνει ότι πλέον τα φίλτρα σας έχουν γίνει πολύ πυκνά! Αναμένεται έρωτας με επέκτασης μεγάλης αγάπης, μέσα στον τρέχοντα μήνα. Σε πολιορκία θα βρεθείτε, έτσι ώστε να δείτε όλους αυτούς που επιθυμούν να σας προσεγγίσουν, με απώτερο σκοπό να σας κερδίσουν.

Εύνοια ημέρας:***

 

Ζυγός:

Είσαστε μονίμως μπλεγμένοι σε παρελθόν και ακατανόητο παρόν. Αυτό σαν κατάσταση, σας καθυστερεί από οτιδήποτε σας πλησιάζει! Η καλή τύχη θα χτυπήσει δυνατά την πόρτα σας, τις τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου. Δεν υπάρχει κάτι πια να προσμένετε από το άσχημο παρελθόν. Για τους ελεύθερους, οτιδήποτε εμφανιστεί είναι μόνο από το μέλλον.

Εύνοια ημέρας:***

 

Σκορπιός: Αν τελικά σκέφτεστε να κάνετε την επικοινωνιακή σας κίνηση για να ξαναφέρετε κοντά σας, το άτομο που σας ενδιαφέρει, τολμήστε το άμεσα, τώρα που και τα αστρολογικά είναι υπέρ σας. Κάτι ανάλογο θα μπορούσατε να κάνετε και στα εργασιακά σας, που χρίζουν την παρουσίας και του ελέγχου σας.

Εύνοια ημέρας:**

Τοξότης: Εσείς αν δεν έχετε λυμένο το οικονομικό σας κομμάτι, δεν λειτουργείτε. Αυτό είναι κάτι που με την βοήθεια των συνεργατών σας μπορείτε να το ισορροπήσετε. Σε επόμενο στάδιο, θα καταφέρετε και να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας, που δείχνει να σας καλεί για κάτι περισσότερο στο μεταξύ σας.

Εύνοια ημέρας:***

 

Αιγόκερως: Τα άστρα συμπεριλαμβανομένου και του δύσκολου κυβερνήτη σας, είναι επί ποδός και σας δίνουν την εύνοια τους για τις ερωτικές αλλά και οικονομικές σας επιδιώξεις. Πολλές και οι ευκαιρίες που θα φανερωθούν σε σχέσεις που έχουν χάσει, την χαρά και τον ενθουσιασμό τους.

Εύνοια ημέρας:**

 

Υδροχόος:  Άλλα λεν τα λόγια σας και άλλα κάνετε. Σίγουρα είστε υπερβολικά πιεσμένοι από όλα αυτά που σας έχουν τύχει το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε την ισορροπία σας, και σε δεύτερο τόνο να πληγώνετε τα άτομα, που υπάρχουν στα περιβάλλοντα σας.

Εύνοια ημέρας:***

 

Ιχθείς:

Οι ματιές οι κρυφές που ρίχνετε στο πρόσφατο παρελθόν σας, δεν βοηθούν να ξεπεράσετε αυτά τα άσχημα, που έγιναν. Το ότι αυτήν την εποχή είστε μόνοι σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να έχετε αυτήν την παθητική συμπεριφορά. Οι μέρες που έρχονται είναι ιδανικές για εργασιακά ξεκινήματα.

Εύνοια ημέρας:**