Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 15/03

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 15/03

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Είσαστε πάνω σε σταυροδρόμια σημαντικών αποφάσεων για την αισθηματική σας ζωή, που δεν έχει πια καμία σχέση με όλα αυτά που είχατε ονειρευτεί και από κοινού αποφασίσει. Πάντως μην φτάσει Απρίλιος και εσείς ακόμη το αναλύετε μέσα στο μυαλό σας.

Εύνοια ημέρας:  ***

Ταύρος: Με τόσα που έχετε πάνω στο κεφάλι σας, μόνο νεύρα θα σας δημιουργηθούν. Προσέχετε που θα πείτε και τι. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε πολλές καλές ειδήσεις …σε υποθέσεις επαγγελματικών και νομικών ζητημάτων.

Εύνοια ημέρας **

 

Δίδυμοι: Ζητήστε από τον άνθρωπο σας, λίγο χρόνο, για να ξεκαθαρίσετε στα περιβάλλοντα σας, ίσως και σε κάποιον πρώην γάμο, τις πρακτικές σας προθέσεις, να ξαναφτιάξετε την ζωή σας. Σίγουρα σε αυτό, δεν θα πρέπει να εμπλακεί ουδείς άλλος.

Εύνοια ημέρας: ***

 

Καρκίνος: Είναι πιθανόν, σήμερα – αύριο πάνω σε γνωστά λημέρια, να βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο, με κάποια παλιότερη ιδιαίτερη σας γνωριμία. Ίσως και να μπείτε σε σκέψεις. Αφήστε τον πρώτο ρόλο στην άλλη πλευρά.

Εύνοια ημέρας: ***

 

Λέων: Η τύχη σας χαμογελά και σας δίνει πολλές ευκαιρίες, για να πλησιάσετε και πάλι το άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά. Για αυτούς που αυτό σαν κατάσταση, συμβαίνει μέσα στον χώρο εργασίας τους, θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεχτικοί.

Εύνοια ημέρας: ***

 

Παρθένος:  Η ματιά σας μαρτυρά πολλά. Αυτό είναι άμεσα συνδεδεμένο με μια ερωτική σας απογοήτευση, πρόσφατη. Είναι μια λογική αισθηματική διαδικασία, που όμως και ευτυχώς δεν θα κρατήσει πολύ. Έχετε καλούς φίλους που σας υποστηρίζουν.

Εύνοια ημέρας:**

 

Ζυγός: Αυτή η νέα εβδομάδα που ξεκινάει σας δίνει την ευκαιρία και την τόλμη για να ξεκαθαρίσετε, τις ληγμένες ερωτικές υποθέσεις από το παρελθόν σας. Δεν θα πρέπει και ο Απρίλιος να περάσει κάτω από καθεστώς ανασφάλειας και στασιμότητας.

Εύνοια ημέρας:*

 

Σκορπιός: Οι μέρες είναι υποστηρικτικές στα σχέδια σας και ιδιαίτερα στα οικονομικά. Πολλές οι προτάσεις, που θα δεχτείτε και που θα πρέπει να τις προσέξετε και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια. Από την μεριά των αισθηματικών σας, πια ευτυχώς υπάρχει πια η πολυπόθητη ηρεμία και ισορροπία.

Εύνοια ημέρας:**

 

Τοξότης: Δεν χρειάζεται να γίνεστε επιθετικοί και επικριτικοί με τον άνθρωπο σας, όταν αυτός δεν συμφωνεί μαζί σας. Οι μέρες μέχρι την νέα σελήνη του Μαρτίου, θα σας φέρουν πιο κοντά συναισθηματικά, έτσι ώστε να λύστε τις όποιες μικρές – μεγαλύτερες διαφορές σας.

Εύνοια ημέρας: ***

 

Αιγόκερως: Οι σκέψεις σας, είναι μόνο στο μέλλον. Έχετε καταφέρει και έχετε απεγκλωβιστεί από τα άσχημα δεδομένα του παρελθόντος, και πια μπορείτε να φέρετε κοντά σας, άτομα που σας κάνουν και αισθάνεστε καλύτερα, ο εαυτός σας.

Εύνοια ημέρας:**

 

Υδροχόος: Εσείς γενικά και για όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, δεν θα πρέπει να έχετε κανένα παράπονο από τα δώρα και τις εκπλήξεις, που σας αποδίδει το σύμπαν. Ακόμη και επανασυνδέσεις και νέα εργασία μπορεί να σας φέρει.

Εύνοια ημέρας: ***

 

Ιχθείς: Διαθέστε και λίγο χρόνο για εσάς και τους ανθρώπους, που είναι κοντά σας και σας αγαπούν πραγματικά. Μέσα σε κοινωνικούς κύκλους, αυτοί που είναι ακόμη εργένηδες θα βρουν τον επόμενο μεγάλο έρωτα τους.

Εύνοια ημέρας: **