Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 01Ιουνίου

 

PROBLEPSIS

ΚΡΙΟΣ: Έχετε επιλέξει να μείνετε μόνοι σας, καθώς κανείς στα γύρω περιβάλλοντα δεν δείχνει να είναι τόσο συμβατός με τα δικά σας δεδομένα και ρυθμούς. Οι μέρες που ακολουθούν, θα σας φέρουν κοντά σε καινούργιο κόσμο που μπορεί να τραβήξει την δύσκολη προσοχή σας. Αυτό θα σας δώσει και την αυτοπεποίθηση, που είχε χαθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ζείτε μια εποχή που μόνο ευκαιρίες μπορεί να σας αποδώσει και να σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς με τις προσωπικές σας επιλογές. Τα αστρολογικά δεδομένα των ημερών, θα προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για να κάνετε διάλογο με το άτομο που σας απασχολεί, και να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τόσους ανάδρομους πλανήτες να σας επηρεάζουν το μόνο που μπορεί να συμβεί σε ένα αέρινο ζώδιο σαν και εσάς, είναι να σας φανερώσει κάποιον από το ξεχασμένο σας παρελθόν. Οι μέρες σας, δίνουν και μια περισσή ισχύ στον οικονομικό σας τομέα αλλά και δυνατότητα ταξιδιών.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν δέχεστε την απόρριψη την ερωτική εύκολα. Είστε μεν ρομαντικοί και τρυφεροί, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι πάρα πολλά αυτά που έχουν συσσωρευτεί μέσα στην ψυχή σας και σας αδικούν. Απλά τονίστε τα σκοτεινά σημεία και αφήστε τον σύντροφο σας να αναλάβει δράση.

 

ΛΕΩΝ: Ετοιμαστείτε για μεγάλες κατακτήσεις εσείς οι Λέοντες. Οι  μέρες με ένα τόσο φιλική αστρολογική κινητικότητα, μόνο να συμφιλιώσουν τους παρεξηγημένους συντρόφους μπορούν, αλλά και να φέρουν πιο κοντά τα ζευγάρια που μόλις τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει τα πρώτα βήματα που έρωτα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σιγουρευτείτε πρώτα ότι τα πράματα είναι κάτω από τον πλήρη έλεγχο σας. Έχετε πολλά να κάνετε στην προσωπική σας ζωή, το αμέσως επόμενο διάστημα που σίγουρα οι πλανητικές όψεις είναι θετικές προς εσάς. Αυτό επωφεληθείτε το και για την επιχειρηματική σας δράση, που θα σας δείξει σημάδια ανάκαμψης και κέρδους.

 

ΖΥΓΟΣ: Πολλά αυτά που δηλώνετε ότι μέσα στην σχέση σας, δεν απολαμβάνετε. Αυτό ίσως θα πρέπει να το εκφράσετε πιο συγκεκριμένα στον άνθρωπο σας, αν θέλετε οι δεσμοί μεταξύ σας, να γίνουν πιο ισχυροί και ποιοτικοί. Η οικονομική σας ζωή, θα σας αποδώσει χαρές και υλική ασφάλεια, για την οποία τόσο έχετε παλέψει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σπανίως μιλάτε για την προσωπική σας ζωή. Συνήθως ντρέπεστε, είναι η πλήρης αλήθεια. Αυτή η εποχή βρίσκει τους περισσότερους σε μια ύφεση δράσεων και μείωση της θέλησης για κάτι νέο. Μην απορείτε, ο κυβερνήτης σας σε άσχημες όψεις με την Αφροδίτη σας βάζουν ένα λογικό μέτρο. Από την νέα εβδομάδα όλα θα καλυτερέψουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Κρόνος σας έχει κάνει σίγουρα πιο ώριμους και συνειδητοποιημένους, ως προς αυτά που επιθυμείτε να σας συμβούν στην προσωπική σας ζωή. Για τους αδέσμευτους θα υπάρξει και κάτι από το παρελθόν που θα τους αναζωογονήσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επίδραση των τρίτων στις αποφάσεις σας, πια πρέπει να παραμεριστεί. Δεν σας χρειάζεται. Αποφασίστε  και δράστε σύμφωνα με την προσωπική σας εμπειρία και θέλω. Αυτό θα σας φέρει πλέον και κοντά στις αλήθειες που τόσο καιρό ψάχνετε.

ASTROLOGY

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αμηχανία των συναισθημάτων, είναι παρούσας. Έχετε κάνει μια σειρά από λάθη, που τώρα καλείστε να διορθώσετε. Οι προσωπικές σας επιλογές όμως δεν είναι κάτι που ο σύντροφος σας μπορεί αυτήν την περίοδο να υποστηρίξει. Διαπραγματευτείτε περισσότερο

 

ΙΧΘΕΙΣ: Είσαστε πάνω σε εποχή κρίσιμων αποφάσεων που σίγουρα σας προβληματίζουν. Αφήστε λίγο χρόνο ακόμη, να ισορροπήσει και το σύμπαν και μετά ανακοινώνετε τις σκέψεις σας. Αυτό κάντε το και για την εργασιακή σας ζωή, που έχει να σας προσφέρει πολλά ακόμη.