Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Έχετε μπεί σε έναν μονόδρομο σκέψεων που σας κάνει και απομακρύνεστε από την σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το προλάβετε. Πολλά και τα οικογενειακά ζητούμενα, που θέλουν την παρουσία σας.

Εύνοια ημέρας:***

Ταύρος: Οι ματιές σας είναι συνέχεια στο παρελθόν. Αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει μόνο στο τώρα, αλλά εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό σας κρατάει μακριά από όλα αυτά που κατά καιρούς, σας προσφέρονται και εσείς τα απορρίπτετε.

Εύνοια ημέρας:***

Δίδυμοι: Τα μάτια σας προδίδουν αυτόν τον νέο έρωτα που ζείτε, έσω και αν έχει πολλά μειονεκτήματα. Οι μέρες μέχρι να φύγει η περίοδος των εκλείψεων, σας δίνουν το προβάδισμα για να φέρετε στα δικά σας μέτρα και σταθμά, και τις οικονομικές σας καταστάσεις.

Εύνοια ημέρας:**

Καρκίνος: Το παρελθόν κάποια στιγμή πρέπει να το διαγράψετε από την μνήμη σας. Δεν σας βοηθάει πουθενά. Οι μέρες, που απομένουν για να κλείσει αυτός ο μήνας, σας δίνουν καινούργιες γνωριμίες και φλερτ που θα σας ανανεώσουν την διάθεση.

Εύνοια ημέρας:***

Λέων: Πολλές οι προσφορές σας και σε μόνιμο επίπεδο, που έχουν κάνει τον άνθρωπο σας, να σκέφτεται μαζί σας να κάνει πιο σοβαρό. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας,  μέσα στους επόμενους μήνες, θα έχουν δεσμευτεί – παντρευτεί.

Εύνοια ημέρας:*

 

Παρθένος: Οι οικογενειακές και οι οικονομικές σας υποχρεώσεις, δεν σας αφήνουν να ευχαριστηθείτε αυτόν τον νέο έρωτα που υπάρχει στην ζωή σας. Θα πρέπει άμεσα να ιεραρχήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες.

Εύνοια ημέρας:***

 

Ζυγός: Υπάρχουν πολλοί που σας πολιορκούν, αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτό είναι και κάτι που για εσάς τους εν σχέση, θα πρέπει να σας φανεί αδιάφορο, αλλά για εσάς του ελεύθερους, είναι ευκαιρία για καινούργια σχέση.

Εύνοια ημέρας:***

 

Σκορπιός: Έχετε ανοίξει καινούργια μέτωπα, στην αισθηματική σας ζωή, και ακόμη δεν έχετε κλείσει τις πόρτες στο παρελθόν σας. Αν δεν λάβετε μέτρα, θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση, αλλά και τουλάχιστον εκτεθειμένοι.

Εύνοια ημέρας:**

 

Τοξότης: Ο σύντροφος σας έχει πολλά να σας προσφέρει, αν τελικά αισθανθεί ότι του παρέχετε συναισθηματική ασφάλεια και πορεία στην σχέση σας. Σκεφτείτε, αφήστε το άσχημο παρελθόν. Πολλά και τα ευχάριστα από τα εργασιακά σας δρώμενα.

Εύνοια ημέρας:***

 

Αιγόκερως: Είσαστε κάτω από μεγάλη πίεση, και αυτό έχει αρχίσει και μεταφέρετε μέσα στην σχέση σας. Αλλάξτε το γιατί σας έρχονται παρεξηγήσεις και λεκτικές συγκρούσεις.  Επίσης, ασχοληθείτε με τα εργασιακά σας πιο πολύ.

Εύνοια ημέρας:**

 

Υδροχόος:  Έχετε περάσει από πολλές λάθος καταστάσεις, που όμως σας έκαναν στο τώρα σας πιο δυνατούς και συνειδητοποιημένους. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να εφαρμόσετε και μέσα πιο στην οικογενειακή – συντροφική σας ζωή.

Εύνοια ημέρας:***

 

Ιχθείς: Μέχρι και την νέα σελήνη του Φεβρουαρίου, θα έχετε κάποια νέα από μια παλιά σας ερωτική ιστορία. Αν έχετε ήδη φτιάξει την ζωή σας, μην δώσετε σημασία. Αν ακόμη δεν έχετε προχωρήσει, ακούστε τις προτάσεις και απαντήστε στους δικούς σας χρόνους.

Εύνοια ημέρας:**