Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 17 Ιανουαρίου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 17 Ιανουαρίου

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:

Υπάρχει άτομο, που σας κρυφοκοιτά με έρωτα καταπιεσμένο. Το ξέρετε. Ίσως φίλος, ίσως συνεργάτης, ίσως μια παλαιότερη ιδιαίτερη γνωριμία. Θα κάνει κίνηση για ξεκαθάρισμα. Μπορεί να είναι και μια ιστορία μισοτελειωμένη, που μόνο τώρα μπορεί να σας πλησιάσει.

Dos: Εξοικείωση με νέα άτομα

Don’ts: Ζητήστε βοήθεια αν χρειάζεστε

 

Ταύρος: Μη μοιράζεστε ανάμεσα σε δύο ερωτικές υποθέσεις. Κάποιος έχει αντιληφθεί κάτι. Σκεφτείτε και αγκαλιάστε μόνο αυτόν που πραγματικά αγαπάτε. Επίσης δυναμικές θα είναι και οι επανασυνδέσεις, που θα οδηγήσουν σε συμπόρευση…!

Dos: Μιλήστε ανοιχτά

Don’ts:  Ξεχάστε τα παλιά

 

Δίδυμοι: Φυσικά και δεν έχετε ξεχαστεί εσείς. Ακόμη σας αγαπάει το εν λόγω άτομο, απλά έχει κάποια νεύρα, αλλά ευτυχώς, επειδή του λείπετε, θα κάνει την κίνηση του για να τα ξαναβρείτε άμεσα. Αυτήν την φορά θα είστε καλύτερα από ποτέ.

Dos: Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας

Don’ts: Είσαστε πολυέξοδοι

 

Καρκίνος: Δεν θα μείνετε για πολύ ακόμη, χωριστά από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι μια ένταση, που θα τελειώσει, με την πρωτοβουλία της άλλης πλευράς. Να είστε σε ετοιμότητα, πρόταση για επανασύνδεση έρχεται και με περισσότερα αισθηματικά δώρα αυτήν την φορά.

Dos: Διορθώστε τον έντονο χαρακτήρα σας

Don’ts: Το παρελθόν σας κλείνει το μάτι

Λέων: Είναι όντως τα πράματα ανακατωμένα στην προσωπική σας ζωή. Αυτό θα λυθεί μέσα από την έλευση νέου ατόμου κύρους, που θα εισέλθει στην ζωή σας, και θα σας την αλλάξει προς το καλύτερο. Οι σκέψεις για το άσχημο παρελθόν θα χαθούν.

Dos: Εργαστείτε με μέτρο

Don’ts: Αλήθειες και ψέματα

 

Παρθένος: Δεν είναι αρκετό αυτό που ζείτε με το άτομο που αγαπιέστε. Να είστε προετοιμασμένοι για αιφνίδιες αλλαγές. Προτάσεις που θα σας αναστατώσουν θα έρθουν, και εσείς σε μικρό χρονικό διάστημα, θα πρέπει να απαντήσετε. Η ποιοτικότερη ζωή σας περιμένει.

Dos: Ψάξτε για την αλήθεια

Don’ts: Η εμφάνιση σας πάσχει

 

 

Ζυγός: Μπορεί να έχουν γίνει άσχημοι τσακωμοί, αλλά αυτό δεν είναι τελικά αρκετό για να σας χωρίσει. Η μοίρα σας θέλει μαζί, ακόμη και αν έχουν προκύψει άλλες καταστάσεις – αποστάσεις – δεσμεύεις. Από τις ερχόμενες ημέρες, όλα θα ανατραπούν και εσείς θα είστε σε κοινή πορεία.

Dos: Σχέσεις αγάπης

Don’ts: Αποστάσεις από την μετριότητα

 

Σκορπιός: Μην πείτε τίποτα παραπάνω αυτήν την εποχή. Δεν χρειάζεται, καθώς η άλλη πλευρά, ήδη γνωρίζει ότι σας έχει πληγώσει. Λίγη αναμονή, και εκπλήξεις, επικοινωνίες θα έρθουν. Θα ξαναγίνεται ζευγάρι και πλέον με τους δικούς σας μόνο όρους.

Dos: Διαφορετικές προτάσεις

Don’ts: Λιγότερα έξοδα

Τοξότης: Δεν ονομάζεται χωρισμός αυτό που ζείτε. Είναι μια ακόμη φάση απομάκρυνσης. Είστε μέσα στην καρδιά του ατόμου, που εντός των επόμενων ημερών, θα το ξανασκεφτεί και θα σας πλησιάσει με λόγια απολογητικά και αγάπης.

Dos: Σχέσεις με νόημα

Don’ts:  Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας

 

Αιγόκερως: Υπάρχουν τελικά αρκετά άτομα στο μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Αυτό όμως μέσα στο επόμενο διάστημα, τείνει να τελειώσει. Αυτός που έφυγε, θα γυρίσει μετανιωμένος και θα ζητήσει ευκαιρίες και την αγάπης σας και πάλι.

Dos: Λόγια και πράξεις

Don’ts: Αποφύγετε τις περιττές μετακινήσεις

 

 

Υδροχόος: Αυτό το άτομο που είναι στο μυαλό σας, δεν σας αγνοεί, απλά δεν είναι ακόμη ώριμες οι συνθήκες της ζωής του, για να κάνει το επικοινωνιακό βήμα και να σας πλησιάσει. Θα γίνει. Πολλές οι ερωτήσεις που θα σας γίνουν και ο απαντήσεις, που πρέπει να δώσετε.

Dos: Ανεβασμένο κέφι

Don’ts: Οργάνωση των χρεών

 

Ιχθείς: Η ζήλια που έχετε για το άλλο πρόσωπο, τον σύντροφο του και την ζωή τους, απλά σας καθυστερεί από την δική σας ζωή. Ωστόσο, λίαν συντόμως θα ακούσετε νεότερα τους, ίσως και για απομάκρυνση του ζευγαριού.

Dos: Οικονομική άνεση

Don’ts: Διορθώσεις σε λάθη