Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις-Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ’16

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις- Τρίτη 19 Δεκεμβρίου ’16

ΚΡΙΟΣ: Πολλά τα ξαφνικά μέσα στην ημέρα σας. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλες τις δυνάμεις σας, για να λειτουργήσετε και πάλι με την απόλυτη λογική που χαρακτηρίζει το ζώδιο σας. Οι πρώτες ημέρες  του Αιγόκερω προσεχώς, θα είναι πιο βατές με τα σχέδια σας, που το τελευταίο καιρό είχαν απροσδόκητες καθυστερήσεις, και ανατροπές.

  

ΤΑΥΡΟΣ: Αν θα κάνετε λίγο ακόμη υπομονή, θα δείτε ότι πολλά θα αλλάξουν προς όφελος σας. Η Αφροδίτη σας ενισχύει σε οτιδήποτε κάνετε. Λειτουργείστε και εσείς σε περισσότερες στροφές και θα δείτε τα πρακτικά αποτελέσματα. Έντονη κινητικότητα τα υπάρξει και στους αδέσμευτους, που είναι ήδη στην λογική τους, να βρουν κάτι ισάξιο και ισότιμο τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα καθημερινά σκηνικά των υπερβολών και των υπέρμετρων λόγων θα διακοπούν. Δεν υπάρχουν πια χρόνοι και διαθέσεις για επαναλήψεις και λάθη. Ο ανάδρομος Κρόνος απέναντι σας, φανερώνει την πραγματική κατάσταση των πραγμάτων και την αληθινή διάθεση των προσώπων. Μιλήστε και κινηθείτε άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η πορεία που έχει πάρει η προσωπική σας ζωή, δεν είναι αυτή που έχετε ονειρευτεί, σίγουρα. Σαφώς και δεν είστε το ζώδιο που θα συγκρουστεί και θα ανατρέψει το κατεστημένο. Οι μέρες μέχρι και τις 30-12, χρειάζονται από εσάς χαμηλούς τόνους και διπλωματία, σε κάθε σας κίνηση. Μικρές καθυστερήσεις που θα υπάρξουν σε σχέδια και προγράμματα αισθηματικών σχέσεων, θα απομακρυνθούν σχετικά γρήγορα.

ΛΕΩΝ: Έχετε δώσει μεγάλη σημασία στις ανάγκες του συντρόφου σας και πιθανόν να έχετε αφήσει εκτός, τις δικές σας. Πολλά από τα εργασιακά σας πλάνα έχουν απορροφήσει τον περισσότερο χρόνο σας επίσης. Οι αστρολογικές όψεις του Δία με τον Άρη, θα αναδείξουν όλη αυτήν την κούραση, που ίσως και να σας ξεσπάσει σε νεύρα. Προσοχή στις υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ξεκινήσετε ένα ιδιαίτερο χόμπι ή μια δραστηριότητα που θα σας αναζωογονεί, από την δύσκολη καθημερινότητα σας. Εσείς οι δεσμευμένοι, θα διαπιστώσετε ότι χρειάζεται και ένα διάλειμμα και για τους δύο, έτσι ώστε να ξαναβρείτε τους καλούς σας ρυθμούς, και να συνεχίσετε ακόμη καλύτερα και δυνατά.

ΖΥΓΟΣ: Η αγαπητή Αφροδίτη και κυβερνήτης σας, σας τροφοδοτεί με άπειρες ευκαιρίες για να αποτραβήξετε το μυαλό σας από ερωτικές απογοητεύσεις και ιστορίες, που στη θύμηση τους μόνο στεναχωρούν. Ασχοληθείτε και πιο ενεργά με τα επαγγελματικά σας θέματα, που έχουν δείξει την καλή πορεία τους, κάτι που σας κάνει να αισθανθείτε πιο ασφαλείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπερκόπωση αισθάνεστε από όλα αυτά με που καταπιάνεστε. Αυτό θα καταλαγιάσει από τις πρώτες ημέρες του Αιγόκερω . Οι συναισθηματικές υποσχέσεις που έχουν πάρει οι Σκορπιοί το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι αίολες και ψευδείς. Θα πρέπει να συγκεντρωθείτε και να αποφασίσετε ποια θα είναι τελικά τα επόμενα βήματα σας και οι κινήσεις σας, γύρω από οικογένεια – γάμο – διαζύγιο οικονομικές επενδύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σταδιακά η ψυχολογικά σας βρίσκει και πάλι τον σωστό δρόμο. Είχατε χαθεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τα κοινωνικά σας δρώμενα. Οι όψεις του Άρη με τον Ερμή σας δημιουργούν μια ευχάριστη διάθεση για να ξανά-κατακτήσετε του πάντες. Αυξημένες θα είναι και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, που θα σας αποδώσουν καλύτερη οικονομική πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολύς ο κόπος σας και λίγη η ανταμοιβή για τους περισσότερους Αιγόκερους, αυτήν την εποχή. Στο ερωτικό σας προσκήνιο θα επανέλθει ένας παλιός σας έρωτας, που θα ζητήσει ευκαιρίες για επανένωση. Σίγουρα, πρέπει να δώσετε μια παραπάνω προτεραιότητα στο τι τελικά θέλετε εσείς. Σε αυτό το μοτίβο πρέπει να κινηθείτε και στο επάγγελμα σας, αν θέλετε να σας αποδώσει τα μέγιστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επικοινωνιακά επεισόδια θα έχετε με τον άνθρωπο σας. Οι όψεις του Κρόνου με τον Δία επηρεάζουν όλα τα ζώδια του αέρα. Για εσάς ειδικότερα που είσαστε και αρκετά δύσκολοι χαρακτήρες, θα χρειαστεί να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας, αν πραγματικά δεν επιθυμείτε να χάσετε τις μέχρι τώρα αισθηματικές σας κατακτήσεις. Επίσης, μια οικονομική – νομική υπόθεση θα σας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες.

ΙΧΘΕΙΣ: Η κοινωνική της ζωή είναι στο απόγειο της. Νέος κόσμος θα περάσει από μπροστά σας και θα σας δώσει την ευκαιρίες για περισσότερη επικοινωνία. Οι Ιχθείς που θα κάνουν διαδρομές μέσα στον Δεκέμβριο, είτε για οικογενειακούς, είτε για επαγγελματικούς λόγους, θα βρεθούν μπροστά σε εκπλήξεις αισθηματικέ από το παρελθόν. Η Αφροδίτη λίγο πριν αποχωρήσει από την παρούσας ζωδιακή της θέση, σας προκαλεί.