Ημερήσιες Προβλέψεις Σαββάτο 04 Μαίου

Ημερήσιες Προβλέψεις Σαββάτο 04 Μαίου

 

ΚΡΙΟΣ: Κατάλληλη η περίοδος για νέα ξεκινήματα. Σε δύο ημέρες η Αφροδίτη προχωράει σε επόμενες μοίρες και σας αφήνει πια να δείτε ξεκάθαρα τι θέλετε και τι χρειάζεστε στην προσωπική σας ζωή. Όλη η εβδομάδα θα έχει ευχάριστες συναντήσεις και με παλιούς γνωστούς. Μην σας ξεφύγει ο οικονομικός έλεγχος.

PROBLEPSIS

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να επισπεύσετε τις κινήσεις σας αυτήν την εβδομάδα, καθώς ο κυβερνήτης σας τις επόμενες ώρες θα σε δύσκολες όψεις. Σαφώς και θα γίνετε το κέντρο του ενδιαφέροντος καινούργιου κόσμου. Είσαστε πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ανοίξετε το μυαλό σας και να δείτε ποιο και τι σας προσφέρουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσοχή η νέα σελήνη είναι προ των πυλών και σας δείχνει τους δρόμους που πρέπει για το τώρα να αποφύγετε. Οι επιπόλαιες κινήσεις δεν  θα υποστηριχτούν, αλλά αντιθέτως θα δημιουργήσουν επικοινωνιακά προβλήματα σε όλους. Οι σπατάλες στα οικονομικά ίσως να σας φέρουν σε δύσκολη θέση μέχρι την λήξη της νέας εβδομάδας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάρτε τις πρωτοβουλίες και μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας καθυστερεί. Μιλήστε στα οικεία και οικογενειακά σας περιβάλλοντα για όλα αυτά που προσεχώς πρέπει να διορθωθούν. Αυτοί που έχουν την πρόσθεση να κάνουν εκπλήξεις στον άνθρωπο τους τις ημέρες του Πάσχα, ίσως και να απογοητευτούν από τις μη αναμενόμενες συμπεριφορές.

 

ΛΕΩΝ: Τα σχέδια σας κυλούν όπως ακριβώς τα είχατε προγραμματίσει μέσα στο μυαλό σας. Είναι σημαντικό μέχρι την λήξη του μήνα των Διδύμων, να έχετε τακτοποιήσει και υποθέσεις που τόσο καιρό ζητούν την προσοχή σας. Σε αυτό μην αποκλείσετε χωρισμό ή έστω μια προσωρινή απομάκρυνση, από άτομα που διαπιστώνετε ότι πια δεν σας κάνουν καλό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σθεναρή σας υποστήριξη, σε άτομα που μόνο τον τελευταίο καιρό έχετε γνωρίσει, σίγουρα θα σας επιστραφεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο κυβερνήτης σας μέσα από τον Δίδυμο, σας βάζει στο βάθρο. Αυτό μπορεί να σημαίνει και την έλευση ενός νέου και σημαντικού έρωτα μέσα στις γιορτές. Επίσης, προσέξτε την τσέπη σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Η ελαφρότητα στην ατμόσφαιρα των τελευταίων  ημερών σας κάνει πλέον και αισθάνεστε ήρεμοι και ότι τα πράματα κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση. Οι μέρες του ερχόμενου Σαββατοκύριακού θα σας βάλουν σε σοβαρές σκέψεις, με την εμφάνιση παλιάς γνωριμίας που θα σας αναστατώσει σε όλα τα επίπεδα. Διαφυλάξτε τα κεκτημένα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επιπόλαιες κινήσεις θα πρέπει να σταματήσουν, αν πραγματικά θέλετε να σας πάρουν στα σοβαρά. Αυτό έχει την μεγάλη του σημασία μέσα σε σοβαρούς δεσμούς, που δεν θα αντέξουν άλλους κλυδωνισμούς. Οι μέρες αυτές των γιορτών, σας υποστηρίζουν αστρολογικά για να κάνετε τις επιλογές σας σε όλους τους τομείς.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλές οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και σας αποδίδουν το αποτέλεσμα που εσείς τόσο καιρό αναζητάτε.  Πολλοί και οι διάλογοι που θα προκύψουν για να δώσετε τις δικές σας πια απαντήσεις σε άτομα που θεωρείτε,  όχι και τόσο σημαντικά στην καθημερινότητα σας. Μην ξεφύγετε πολύ στα γιορτινά έξοδα, καθώς οι επόμενες ημέρες θα σας φορτώσουν και με άλλα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καταστρώνετε τα σχέδια σας και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι αστρολογικές συνθήκες σας ευνοούν για μεγάλες αλλά και μόνιμες αλλαγές. Το οικογενειακό σας περιβάλλον σίγουρα θα σας δώσει όλα αυτά που ζητάτε. Αυτοί που  είναι μόνοι, μέσα στον  μήνα αυτόν, θα έχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ASTROLOGY

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαστε πειστικοί προς όλους. Ο κυβερνήτης σας από τον Κριό, σας λούζει με φως και δυναμική στον λόγο σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να λήξετε πολλές ημιτελείς υποθέσεις, που σας βάραιναν. Αυτοί οι Υδροχόοι, που έχουν στα πλάνα τους, μετακίνηση ή εκδρομή, ίσως και να αντιμετωπίσουν και κάποιες μικρές καθυστερήσεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Είσαστε οι πιο τυχεροί αυτών των ιδιαίτερων ημερών. Πολλή καλή χαρακτηρίζεται η περίοδος για όλα τα υδάτινα ζώδια, και περισσότερο το δικό σας, από επιτυχίες σε αισθηματικά αλλά και επαγγελματικά θέματα. Πολλές οι προτάσεις που θα σας γίνουν από φιλικά πρόσωπα για τις μέρες του Καλοκαιριού Κρατήστε μόνο ότι ευχαριστεί εσάς. Αποφύγετε τις ‘ διπλές ‘ καταστάσεις!