Η μέρα του Έρωτα πλησιάζει! Ποιο ζώδιο αγαπάτε?

Η μέρα του Έρωτα πλησιάζει! Ποιο ζώδιο αγαπάτε?

 

Σε λίγες ημέρες η παγκόσμια μέρα της Αγάπης …κάθε μορφής, έρχεται και δίνει τις ευκαιρίες, για να λυθούν όλες οι πιθανές αιτίες χωρισμού αλλά και να έρθουν πιο κοντά οι σύντροφοι, έστω και οι πρώην… που πραγματικά θέλουν ο ένας τον άλλον.

Μια σειρά από αστρολογικές όψεις, ενισχύουν κάθε σενάριο επανασύνδεσης, ή και ακόμη νέου έρωτα. Η Έκλειψη και η Πανσέληνος, θα φωτίζουν το παρελθόν, την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη και ο Άρης δίπλα- δίπλα, αναθερμαίνουν το κλίμα στους συντρόφους.

Όλα είναι πιθανά αυτές τις ημέρες…!

 

Διαβάζετε πάντα τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέσης σας:

ΚΡΙΟΣ:

Αισθηματικά: Θα λύσετε πολλές υποθέσεις που ακουμπάνε οικογένεια και δεσμούς ερωτικούς γενικότερα. Οι γρήγοροι πλανήτες θα είναι επάνω σας, για τον μήνα αυτόν, με αποτέλεσμα να μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά τα θέλω σας. Σχέσεις που έχουν φθαρεί από το πέρασμα του αδυσώπητου χρόνου, θα δώσουν μια τελευταία μάχη, και ανάλογα θα τερματιστούν ή θα αναζωογονηθούν.

Sex Life:  96%

 

Οικονομικά: Πολλές οι ευκαιρίες για αλλαγές στο τοπίο των επαγγελματικών. Οι μόνιμες και ασταμάτητες προσπάθειες σας, για να καλυτερεύσετε την ζωή σας, τώρα θα αρχίσουν να σας αποδίδουν καρπούς. Παλιότερες επενδύσεις και σωστές κινήσεις, θα σας προσφέρουν ξαφνικά χρήματα. Προσέξτε τις σπατάλες.

Money Status: ***

ΤΑΥΡΟΣ:

Αισθηματικά: Ανατροπές θα υπάρξουν σε όλους Ταύρους, που επιθυμούν να αλλάξουν το ίδιο και επαναλαμβανόμενο τρόπο, της ερωτικής τους καθημερινότητας. Σε αυτό θα χρειαστεί και η συμμαχία του ταιριού σας. Οι μέρες μέχρι και τα μέσα του  μήνα, είναι ιδανικές για να ξεκαθαρίσετε έκαστος τις προθέσεις σας.

Sex Life: 92%

 

Οικονομικά: Ίσως και ο καλύτερος μέχρι στιγμής μήνα, εδώ και πολύ καιρό, που θα σας βάλει στο βάθρο των πιο επιτυχημένων και οικονομικά δυνατών. Η πίστη και η αφοσίωση στους στόχους σας, θα σας δώσουν μια προαγωγή, μια καλύτερη θέση ανάμεσα στους πολλούς και ίσως και μια οικονομική ενίσχυση, που θα σας κάνει να αισθανθείτε δικαιωμένοι.

Money Status: ****

 

ΔΙΔΥΜΟΣ:

Αισθηματικά: Δεν μπορείτε να μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα. Οι μέρες του νέου μήνα σας ταρακουνούν και σας ζητούν λύσεις. Διαζύγια χωρισμοί και γενικότερα δύσκολες αισθηματικές καταστάσεις, πρέπει να μπουν πια σε ένα ισοζύγιο. Ο Κρόνος και ο Άρης σε όψεις  δύσκολες, σας πιέζουν ασφυκτικά για να προχωρήσετε μπροστά, και χωρίς αρρωστημένους συναισθηματισμούς.

Sex Life:  95%

 

Οικονομικά: Είσαστε στα πολύ καλά σας. Έχετε αφοσιωθεί στους στόχους σας, που δεν απέχουν χρονικά μακριά από την οικονομική τους επιτυχία. Μέχρι τότε κρατήστε τα χαρτιά και το στόμα σας κλειστό, σε περίεργους και άσχετους, με αυτά που πράττετε. Δεν σας χρειάζονται καθυστερήσεις.

Money Status: ***

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αισθηματικά: Όλες οι αισθηματικές υποθέσεις θα ανοίξουν. Παλιές ιστορίες που ακόμη είναι στο μυαλό σας, θα χρειαστεί να κάνετε την ψυχολογική σας κίνηση και να τις αφήσετε στην λήθη πλέον. Είσαστε το πιο συναισθηματικό ζώδιο του κύκλου, αλλά δεν χρειάζεται πια να υποφέρετε. Ακόμη και οι αδέσμευτοι, θα χρειαστεί να φιλτράρουν πιο σωστά τις επιλογές τους.

Sex Life:  96%

 

Οικονομικά: Έχετε καταφέρει και έχετε παρεξηγηθεί με τους περισσότερους από τα επαγγελματικά σας περιβάλλοντα. Μεγάλη η σύγχυση στον ζωδιακό σας οίκο, που  σας κάνει και αρκετά νευρικούς. Δεν χρειάζονται υπερβολές. Οι μέρες του δευτέρου δεκαημέρου του Φεβρουαρίου, σας έρχονται με λύσεις.

Money Status: ***

 

ΛΕΩΝ:

Αισθηματικά: Πολλές από τις προβληματικές αισθηματικές σας σχέσεις θα δείτε, να βελτιώνονται άμεσα. Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια μέχρι και τις αρχές του μήνα του Ιχθύ 19-02. Δεχτείτε να ακούσετε τα παράπονα του συντρόφου σας, και πράξτε για να αλλάξετε προς το καλύτερο την μεταξύ σας κατάσταση. Θα δικαιωθείτε εν τέλει.

Sex Life:  92%

 

Οικονομικά: Έχετε παρασυρθεί σε μια ατελείωτη δράση που μόνο εκτεθειμένους, μπορεί να σας αφήσουν σε κύκλους δουλειάς και συνεργασιών. Αποφύγετε τις υπογραφές και τις πωλήσεις – αγορές ακινήτων. Δεν θα λάβετε το τίμημα που επιθυμείτε. Για όσους ξεκινούν κάτι δικό τους, οι μέρες είναι ύποπτες, και εσείς να είστε πιο προσεχτικοί.

Money Status: ***

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αισθηματικά: Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Τα καταφέρατε ήδη από τον προηγούμενο μήνα και προσφέρατε, και με πολύ κόπο, τις πολύτιμες ισορροπίες μέσα στον σπιτικό σας. Αυτό ισχύει και για τους χωρισμένους συντρόφους, που στο τώρα είναι και θα είναι καλύτερα από ποτέ. Συνεχίστε την επιτυχημένη σας πορεία.

Sex Life:  93%

 

Οικονομικά: Είσαστε σε μια ευνοϊκή περίοδο που όλα θα έρθουν όπως τα είχατε προγραμματίσει. Επιχειρηματική κινητικότητα θα έχουν οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, που θα αποδώσει καρπούς πέραν από κάθε προσδοκία. Όσοι θελήσουν να κάνουν αγορές – επεκτάσεις, ας το αφήσουν καλύτερα από τα τέλη του Φεβρουαρίου.

Money Status: ****

 

ΖΥΓΟΣ:

Αισθηματικά: Έχουν πολλαπλασιαστεί τα προβλήματα που υπάρχουν μέσα σε σχέσεις. Έχετε παροπλίσει τις επιθετικές σας συμπεριφορές, και αυτό σίγουρα πια θα σας φέρει κοντά σε εποικοδομητικό διάλογο και επίλυση των μεγάλων διαφορών, που έχετε με τα κοντινά σας πρόσωπα. Δεχτείτε ην κριτική και τις απόψεις τους και δώστε χρόνο σε όλους να βρουν την ισορροπία τους.

Sex Life: 92%

 

Οικονομικά: Είσαστε στο απυρόβλητο. Τίποτα που να μπορεί να σας καθυστερήσει από τα καλά οργανωμένα πλάνα σας. Αυτοί που ψάχνουν για μια νέα θέση εργασίας, μέχρι την λήξη του Υδροχόου, θα την έχουν εντοπίσει. Όσοι κάνουν νέα ξεκινήματα, αυτά θα έχουν την εύνοια του σύμπαντος να προστατευθούν και να εξελιχτούν με τον καλύτερο τρόπο.

Money Status: ***

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αισθηματικά: Οι παρεξηγήσεις και οι αναβολές, θα είναι διάσπαρτες όλον αυτόν τον νέο μήνα. Οι δυσκολίες στην συνεννόηση με τον άνθρωπο σας, θα χρειαστεί να μπουν κάτω από έναν όριο. Ο κυβερνήτης σας κάνει άσχημες όψεις με τον ασταμάτητο Ερμή και δημιουργεί παντού προστριβές. Δεν χρειάζεται να λέτε πολλά. Ακούστε, σκεφτείτε και κάντε την κίνηση σας, στο σωστό χρόνο.

Sex Life:  95%

 

Οικονομικά: Είσαστε σε μια απογοήτευση για τα δεδομένα της οικονομικής σας κατάστασης. Από τις 12/02, ξεκινάει μια νέα περίοδος για όλους τους Σκορπιούς, και γενικότερα τα ζώδια του νερού, που όλα θα τροποποιηθούν όλα προς το καλύτερο. Όπως και να είναι, κινηθείτε και θα δείτε τις αλλαγές.

Money Status: ***

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αισθηματικά: Είσαστε στριμωγμένοι με έναν αγριεμένο Άρη να συγκρούεται με τον Κρόνο, και να σας ταράζει κάθε λίγο τις προσπάθειες για οικογενειακή και αισθηματική σταθερότητα. Θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή ακόμη. Από την πανσέληνο του μήνα και μετά, πολλά θα ξεκαθαρίσουν. Ακόμη και χωρισμένοι θα ξανασμίξουν.

Sex Life:  94%

 

Οικονομικά: Είναι δύσκολη η εποχή. Σε όλα τα πλάνα σας θα πρέπει να μπει η ώριμη σκέψη και το μέτρο. Αποφύγετε αγορές, πωλήσεις, και επενδύσεις. Ακόμη και ταξίδια για επιχειρηματικούς λόγους, δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Αποφύγετε επίσης να εκθέσετε τις δράσεις σας σε τρίτα άτομα.

Money Status: *****

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αισθηματικά: Πολλές και ευχάριστες οι επαφές σας με νέα άτομα, που θα σας προκύψουν μέσα από τους κοινωνικού και εργασιακού κύκλους. Οι μέρες με την Αφροδίτη και το Άρη, να κάνουν ευνοϊκές όψεις πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, θα δώσουν έρωτες μακράς διαρκείας. Θα χρειαστεί μια παραπάνω προσοχή, και τάκτ, σε άτομα που θα σας πλησιάσουν από το παρελθόν. Οι εμπειρίες δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο.

Sex Life:  97%

 

Οικονομικά: Όλα τα στάσιμα και παγιωμένα θέματα καριέρας και οικονομικών, θα αρχίσουν να τρέχουν από τις 09/02 και ύστερα. Ήδη έχει κάνει τα αυστηρά πλάνα σας, και το μόνο που μένει είναι να ξεκινήσετε να τα υλοποιήσετε. Μέσα στους συνεργάτες σας, θα υπάρξει και κάποιος που θα προσπαθήσει να σας φρενάρει.

Money Status: ***

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αισθηματικά: Θα χρειαστεί, δυστυχώς, να πάρετε πίσω τις ανακοινώσεις που έχετε κάνει σε άτομα πολύ κοντινά σας. Οι συμπεριφορές και οι πράξεις τους, δεν σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε τον αγώνα – κόπο σας. Αυτοί που είναι μόνοι, καλύτερα να κάνουν την κίνηση τους, για νέα κατάκτηση, μετά τις 08/02, που τα αστρολογικά θα δώσουν την καλύτερη εύνοια τους σε όλα τα ζώδια του αέρα.

Sex Life:  95%

 

Οικονομικά: Είσαστε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, σε δυσκολίες και δυστοκίες οικονομικές. Λίγο οι λάθος χειρισμοί, λίγο τα υπερβολικά και αναίτια έξοδα, το αποτέλεσμα γνωστό. Όλα θα χρειαστεί να τα βάλετε με μια σειρά, αν πραγματικά επιθυμείτε μέχρι την Άνοιξη να ξελαφρώσετε, και να κινηθείτε σε πιο ασφαλείς δρόμους.

 

ΙΧΘΕΙΣ:

Αισθηματικά: Αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος με εκπλήξεις, που ήδη έχουν καθυστερήσει την εμφάνιση τους. Πολλά τα επικοινωνιακά δώρα που θα εισπράξετε από άτομα που έχετε ευεργετήσει στο παρελθόν. Για τους αδέσμευτους, καινούργιες  γνωριμίες θα παρουσιαστούν μετά τις 11/02, που θα δελεάσουν από τις πρώτες κιόλας στιγμές.

Sex Life:  93%

 

Οικονομικά: Είσαστε στο κατώφλι μεγάλων αποφάσεων, που θα έχουν τον αντίκτυπο τους σε βάθος χρόνου. Όσοι ψάχνουν για νέα εργασία, αυτός είναι ο μήνας τους. Ακόμη και όσους έχουν βάλει στο πρόγραμμα τους, να αλλάξουν πόλη – χώρα, θα το καταφέρουν σχετικά εύκολα.

Money Status: *****