Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού από 4 έως 7 Ιανουαρίου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού από 4 έως 7 Ιανουαρίου

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Σεληνιακές επιρροές στα 12 ζώδια:

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς:  Δεν μπορείτε να δεχτείτε κάτι λιγότερο από αυτά που εκφράζουν τα ιδεώδη και τα στάνταρντ σας. Ακούστε τι έχει να σας πει η άλλη πλευρά, και στους δικούς σας χρόνους απαντήστε. Άλλωστε θα ήταν πολύ βαρετό, να γίνεστε σε όλους αρεστοί.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια: Γης

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Δοκιμάστε και κάτι διαφορετικό από τις παλαιότερες σας επιλογές, που ίσως στο τώρα με την γνώση που έχετε να μην τις χαρακτηρίζετε,και τόσο επιτυχημένες. Η επιρροή της Σελήνης, σας κάνει πιο ερωτικούς προς το άτομο που ενδιαφέρεστε.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια:  Νερού

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Είσαστε κάτω από επίβλεψη από τον άνθρωπο σας, που δείχνει για πολλοστή φορά να μην σας εμπιστεύεται. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το διώξετε από το μεταξύ σας. Αυτοί που είναι, μόνοι ή εργένηδες, έχουν πολλά να δουν και να ακούσουν… προσεχώς!

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια: Αέρα

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Μια μέρα δύσκολη, που πρέπει να είσαστε υπερβολικά προσεχτικοί, σε όλα αυτά που σας τάζουν και σας παρουσιάζουν. Άλλωστε είναι τόσο μεγάλη πια η γνώση και η εμπειρία σας, που με μια πρώτη ματιά, έχετε κάνει την ακτινογραφία σας.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια: Γης

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς: Απόψε θα έχετε πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις, από τον άνθρωπο σας, που δείχνει να θέλει να κάνει κάποιες διορθώσεις μέσα στην σχέση σας. Πολλές και οι κινήσεις, που θα δουν οι χωρισμένοι από την άλλη πλευρά. .

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια: Νερού

 

Παρθένος ζώδιο της Γης:  Κοιτάξτε στον καθρέφτη και παραδεχτείτε στον εαυτό σας, αν τελικά/// αυτό που βλέπετε είναι και αυτό, που πραγματικά είστε. Η σελήνη και η Αφροδίτη, κάνουν όψεις, που σας αναγκάζουν πια να δείτε την  πλήρη αλήθεια σας.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια: Αέρα

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Εσείς δεν μπορείτε να μείνετε ήσυχοι καθόλου. Αυτό το αέρινο πνεύμα σας, πρέπει συνεχώς να ανακαλύπτει καινούργιους δρόμους, γιαυτό και άλλωστε είναι τόσο δύσκολο, κάποιος απλός άνθρωπος να σας δεσμεύσει ερωτικά. 

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια: Φωτιάς

 

 Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Είναι μια μέρα που θα πλησιαστείτε από άτομα που σας αγαπούν. Ίσως και κάποια να χρειάζονται την στήριξη σας. Μέσα σε αυτούς, είναι και κάποιος ο οποίος έχει καταπιεσμένα συναισθήματα για εσάς. Οι αποκαλύψεις, δεν θα σταματήσουν μόνο εκεί.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια: Γης

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Ανοίξτε το  μυαλό σας και μην κολλάτε τόσο πολύ στο παρελθόν. Η ζωή τρέχει μπροστά και εσείς με τόσο υποστηρικτικές αστρολογικές όψεις .πάνω στον οίκο σας, μόνο επιτυχίες μπορείτε να έχετε.  Σίγουρα θα έρθει και κάποιος νέος έρωτας που θα σας ανανεώσει.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια: Αέρα

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Οι διάλογοι είναι το βασικό σας χαρτί, αυτήν την εποχή μέσα στον δεσμό σας. Πολλά και τα αιτούμενα που καλείστε σαν ζευγάρι να ισορροπήσετε και να βρείτε την πορεία σας. Από τα λίγα ζώδια, που αυτόν τον μήνα, θα αποφασίσουν και την δέσμευση τους.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια: Φωτιάς

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Έχετε πολλά να κάνετε σήμερα και αύριο. Αυτό σημαίνει ότι από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα πρέπει να διαχειριστείτε καταστάσεις και πρόσωπα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το βράδυ αναμένετε να σας κυκλώσει με τις ρομαντικές διαθέσεις. από τον άνθρωπο σας.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια: Νερού

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Έχετε περάσει πραγματικά, μέσα από 40 κύματα. Αυτό όμως είναι και κάτι που σας κάνει πια πολύ πιο δυνατούς. Οι σχέσεις που πια δεν μπορούν να σας κρατήσουν, είτε θα τροποποιηθούν, είτε απλά θα τερματιστούν.

Επικοινωνιακές ευκαιρίες με ζώδια: Φωτιάς