Κάρμα και ζώδια το νέο έτος 2017

Κάρμα και ζώδια το νέο έτος 2017

Το 2017  ξεκινάει με μια σειρά από σπάνια αστρολογικά φαινόμενα, που θα δώσουν τις ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια για αισθηματικές και επαγγελματικές υποθέσεις να ολοκληρώσουν τους στόχους τους. Η πρώτη πανσέληνος, θα φανερώσει τις αφορμές για να ξεκινήσουν συζητήσεις και δράσεις, που θα οδηγήσουν εκκρεμείς καταστάσεις σε επίπεδο ξεκαθαρισμάτων.

Διαβάστε αναλυτικά για το ζώδιο και το ωροσκόπο σας.

Κριός: Ο μήνας  σίγουρα ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές που θα μπορούσαν να υπάρχουν, προκειμένου να δείτε και εσείς πια καθαρά αυτά που θέλετε να ολοκληρώσετε. Οι θετικές εξελίξεις  είναι κοντά, και το μόνο που απομένει είναι να οργανωθείτε με τον σύντροφο και τους φίλους σας. Τα οικονομικά σας θα είναι υποστηρικτικά και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε όλα αυτά που σκέφτεστε.

Τυχερή ημερομηνία: 17 /01

Ταύρος: Με τον κυβερνήτη σας να στέκεται δίπλα σε Ερμή και Αφροδίτη, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε να επισπεύσετε καταστάσεις και σε αισθηματικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Από την πανσέληνο του μήνα και ύστερα, θα έχετε τις πρακτικές ευκαιρίες για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε όλες αυτές τις εκκρεμότητες που είχαν συσσωρευτεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

Τυχερή ημερομηνία: 10 /01

Δίδυμοι: Έχετε πια σχηματίσει την εικόνα για την νέα γνωριμία, που έχει μπει τις τελευταίες εβδομάδες στην ζωή σας. Ο κυβερνήτης σας ανάδρομος, σίγουρα θα δώσει μια παραπάνω ώθηση για να εξελιχθούν συναισθήματα και δεσμεύσεις. Οι ταξιδιώτες ζωής που αυτήν την εποχή είναι μόνοι τους, δεν αποκλείεται μέσα στον τρέχοντα μήνα, να βρουν κάποιον που να ταιριάξει στο δύσκολο μυαλό τους.

Τυχερή ημερομηνία: 05 /01

Καρκίνος: Τώρα που όλα τα άστρα, είναι υπέρ σας και μέχρι να φύγει ο Ήλιος από τον Αιγόκερω, μπορείτε πολλές καταστάσεις που σας απασχολούν, και σε οποιονδήποτε τομέα, να τις διορθώσετε. Τα προβλήματα του παρελθόντος δεν θα πρέπει πια να τα κουβαλάτε στο τώρα, καθώς σίγουρα γίνονται φρένο στις επιδιώξεις σας. Οι Καρκίνοι που θα ταξιδέψουν μέσα στον μήνα για να δουν τον σύντροφο τους, θα έχουν να περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις – ανακοινώσεις.

Τυχερή ημερομηνία: 11 /01

Λέων: Αισθάνεστε ότι υπάρχει διάσπαρτη μια ένταση σε κάθε βήμα σας. Ο Άρης σε καλές όψεις, σας σπρώχνει για να μιλήσετε για όλα αυτά και σε όλους αυτούς που σας προβληματίζουν, και χωρίς πια άλλες καθυστερήσεις. Οι βεβιασμένες αντιδράσεις του παρελθόντος, δεν σας έβγαλαν τελικά πουθενά. Οι μέρες μεταξύ 06-10/01, θα σας φωτίσουν σκέψεις για να κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις, εκεί που χρειάζεται. Ακόμη και στον επαγγελματικό σας τομέα.

Τυχερή ημερομηνία: 18 /01

Παρθένος: Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτού του νέου μήνα. Όλες οι αστρολογικές όψεις είναι υπέρ σας, και αυτό θα σας παρουσιάσει ευκαιρίες και εξελίξεις σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Αυτοί που προσπαθούν εδώ και καιρό να επανασυνδεθούν με κάποιο ταίρι τους, θα τα καταφέρουν, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, μέσα από επικοινωνίες και αμοιβαίες – λογικές υποχωρήσεις. Τα επαγγελματικά ανοίγματα, ευνοούνται όλο τον Χειμώνα

Τυχερή ημερομηνία: 29 /01

Ζυγός: Είστε με τα χέρια απλωμένα και περιμένετε να σας αποδοθούν οι ευκαιρίες και τα δώρα του σύμπαντος, για τα οποία έχετε τόσο πολύ προσπαθήσει. Οι Ζυγοί που κάνουν σκέψεις να χωρίσουν από σχέσεις που δεν τους γεμίζουν την καρδιά με αληθινά συναισθήματα, θα το καταφέρουν με τις λιγότερες δυνατές αισθηματικές απώλειες. Σημαντικές εξελίξεις θα έχετε και στα εργασιακά σας, που θα σας βοηθήσουν πρακτικά στις όποιες εκκρεμότητες σας.

Τυχερή ημερομηνία: 09/01

Σκορπιός: Είστε και θα παραμείνετε ιδιαίτερα αισιόδοξοι και αυτό το χρονικό διάστημα του Ιανουαρίου. Άρης μέσα σε γηραιά ζώδια, θα σας προφέρει έρωτα και χρήμα. Αισθηματικές δυσκολίες, επικοινωνιακές προστριβές πια απομακρύνονται και την θέση τους άμεσα θα πάρουν σκέψεις για εξωτικούς προορισμούς και πρόορες διακοπές. Ενισχυτικά και τα οικονομικά σας, που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την στενότητα των τελευταίων εβδομάδων

Τυχερή ημερομηνία: 07 /01

Τοξότης: Είστε ενθουσιώδεις και άκρως επικοινωνιακοί με τα κοντινά σας περιβάλλοντα και αυτό σίγουρα κάνει τους αγνώστους, να θέλουν να σας γνωρίσουν σε έναν πιο προσωπικό βαθμό. Αυτό θα βοηθήσει τους ελεύθερους να βρουν ίσως και κάποιο ταίρι, που να ταιριάζει στις προδιαγραφές τους. Τα ζευγάρια που μένουν μακριά ( άλλες πόλεις – εξωτερικό ), θα τύχουν συναντήσεων και σχεδίων για το κοινό τους μέλλον. Αυτοί που ψάχνουν για δουλειά θα την έχουν σύντομα. 

Τυχερή ημερομηνία: 01 /01

Αιγόκερως: Τα δημιουργικά σχέδια που έχετε μέσα στο μυαλό σας, είναι πραγματικά ένα βήμα πριν γίνουν αληθινά. Συζητήσεις με τον σύντροφο σας θα καταλήξουν σε κοινή συμφωνία, για όλα αυτά που σκέφτεστε να ολοκληρώσετε τις επόμενες εβδομάδες. Ανακούφιση και παρηγοριά θα υπάρξει και για τους χωρισμένους συζύγους, που θα έχουν τελικά την ευκαιρία να ξανασμίξουν, ίσως και καλύτερα από την πρώτη φορά.

Τυχερή ημερομηνία: 17 /01

Υδροχόος: Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να χαθεί. Όλος ο μήνας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός αστρολογικά σας εσάς. Η ατμόσφαιρα μέσα στα ζευγάρια θα γίνει πιο θετική. Αυτοί που ζητάνε έναν νέο σύντροφο θα τον έχουν πριν την Πανσέληνο του Ιανουαρίου, αλλά και αυτοί που περιμένουν με αγωνία κάποια είδηση για επανασύνδεση θα την έχουν μέσα από τα τρίτα – κοινά τους περιβάλλοντα. Μη ξεχάσετε να σχεδιάσετε και τα οικονομικά σας….όλοι!

Τυχερή ημερομηνία: 20 /01

Ιχθείς: Η αυτοπεποίθηση σας είναι στα ύψη. Έχετε καταφέρει και έχετε λύσει μια σειρά από προβλήματα, και τώρα άνετα μπορείτε να κάνετε τα καλοκαιρινά σας πλάνα είτε είστε μόνοι, είτε είστε μέσα σε αισθηματική σχέση. Η οικογενειακή σας ζωή είναι κάτι που θα σας απασχολήσει την δεύτερη εβδομάδα του Ιναουαρίου, με κάποια διαδικαστικά θέματα οικονομικών – περιουσιακών, αλλά τίποτα σοβαρό. Ευχάριστες και οι ειδήσεις, που θα σας έρθουν και στον οικονομικό τομέα.

Τυχερή ημερομηνία: 08 /01