Κλασσική Χαρτομαντεία Deste Παρασκευή 24/06/16

 

ΚΡΙΟΣ: Η Σουλτάνα του Εβένου – Ασυράντα

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή, μεταξύ αγάπης και συνήθειας. Αυτό που ζείτε εσείς, είναι μόνο συνήθεια. Έχετε κατεβάσει τα όπλα σας, λόγω τρίτων προβλημάτων που υπερισχύουν στην καθημερινότητα σας. Αυτό από τις αρχές του Ιουλίου, θα αρχίσει να αλλάζει και με τις δικές σας τις προσπάθειες. Ασχοληθείτε πιο ενεργά με τον άνθρωπο της ζωής σας.

astrologia

ΤΑΥΡΟΣ: Το Φως – Ατταρτ

Αναλάβετε άμεσα δράση. Οι τελευταίες ημέρες του δύσκολου Ιουνίου σας δίνουν την υπεροχή σε όλα τα σημεία. Οικογενειακές υποθέσεις που έχουν μείνει στάσιμες, τώρα και με τη πρωτοβουλία άλλων μελών, θα έρθουν κοντά στην λύση τους. Οικονομικές υποθέσεις που μέχρι τώρα δεν ήταν προσβάσιμες, θα μπουν στο μικροσκόπιο σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το Τζαν του Ρουμπινιού -Αριμαν

Είναι ένα ιδανικό διάστημα, για νέα ξεκινήματα πάσης φύσεως. Ακόμη και τα βαθιά ρήγματα που έχουν δημιουργηθεί, σε γάμους και σχέσεις θα αποκατασταθούν. Ίσως σαν πιο δυναμικό ζώδιο, να χρειαστεί να κάνετε και ένα βήμα πιο πίσω, σε αιτήματα και επιθυμίες των τρίτων. Οι Δίδυμοι,  που έχουν βρει κάτι καινούργιο στην ζωή του, θα χρειαστεί να είναι άκρως προσεχτικοί στις υποσχέσεις τους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στρόβιλος Εβένινος

Ήδη το τέλος του μήνα, σας βρίσκει με μια σοβαρή σκέψη – ανασκόπηση, για τα πεπραγμένα στην προσωπική σας ζωή. Σε αυτό πιθανόν να χωράει χωρισμός και επανασύνδεση. Ο νέος όμως μήνας του Ιουλίου, δεν μπορεί, και σε καμία περίπτωση,  να συνεχιστεί με αυτούς τους ρυθμούς. Επίσης, και το επαγγελματικό σας κομμάτι, πρέπει να ιεραρχηθεί στις πρώτες θέσεις των προτεραιοτήτων.

 

ΛΕΩΝ: Το Σμαράγδι των Νερών

Η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου, επηρεάζει πολύ και άμεσα, όλα τα ζώδια την φωτιάς. Σίγουρα με εσάς τα πράματα είναι πιο δύσκολα, αλλά όχι και στο βαθμό του ακατόρθωτου. Έχετε βάλει σαν κοντινό προορισμό, να λύσετε τις πολλές διαφορές και εντάσεις, που υπάρχουν μέσα στην σχέση σας. Σε αυτό δεν χρειάζεται, να συμπεριλάβετε και την γνώμη των τρίτων – φίλων – συγγενών.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Πασάς του Διαμαντιού – Γκαμχατ

Το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, δεν είναι στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Η αρχή του Ιουλίου, θα σας τροφοδοτήσει με πολλές και καλές αστρολογικές όψεις, έτσι ώστε να κινηθείτε πιο μεθοδικά, για να αποκαλύψετε αλήθειες και ανακρίβειες. Οι Παρθένοι που έχουν βρει τον άνθρωπο τους, και κάνουν μελλοντικά σχέδια, θα δεχτούν ευχάριστα νέα, από οικονομικά δεδομένα, που θα δώσουν μια περισσή ώθηση.

SMIRNEIKI

ΖΥΓΟΣ: Το μαύρο Άλογο του Εβένου – Μουντζούρ

Θολή και επισφαλής η σκέψη σας γύρω από ζητήματα σχέσεων και κοινωνικών συναναστροφών.  Είσαστε ήδη αρκετά επιφορτισμένοι με πρακτικά προβλήματα στην καθημερινότητα σας, και αυτό κατά κύριο λόγο σας αποσπά την προσοχή. Θα χρειαστεί να βάλετε σε μια σειρά, αυτά που σας πιέζουν ( οικονομικά – οικογένεια), και μετά να ακουμπήσετε τα προβλήματα των αισθηματικών.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το Κλειδί

Δεν έχετε αντιληφθεί ακόμη, ότι τα δεδομένα μέσα στον γάμο – δεσμό σας, έχουν τροποποιηθεί. Η εμμονή που έχετε με την εργασία και τις δημόσιες σχέσεις, σας καθυστερούν και σας αποσπούν την προσοχή, από την προσωπική σας ζωή. Οι Σκορπιοί που είναι στα πρόθυρα χωρισμού- διαζυγίου, ίσως τελικά με τις παρεμβάσεις οικείων να το αναθεωρήσουν. Μια ρευστή περίοδος που χρειάζεται την προσοχή σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα Ποντίκια

Ευχάριστες εκπλήξεις θα σας φανερωθούν τις επόμενες ημέρες, και θα αφορούν τα αισθηματικά σας. Ο ανάδρομος Κρόνος, μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, ταρακουνάει έντονα  και βαθιά τις στάσιμες καταστάσεις , και τις επαναφέρει εκεί που πρέπει. Σαφώς και μέσα σε αυτά, πιθανόν να προκύψουν και αποκαλύψεις, που είχαν ξεχαστεί. Καμία επανάπαυση και μέχρι να έχετε τα πάντα υπό τον πλήρη έλεγχο σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Σκύλος

Τα επικοινωνιακά σας ξεσπάσματα, έχουν τις προφανείς αιτίες τους σε παλιότερα βιώματα και χρόνια. Οι μέρες με ένα τόσο δύσκολο και ανατρεπτικό αστρολογικό τοπίο, σίγουρα δεν βοηθάνε στο να ηρεμήσετε. Ωστόσο, θα εισπράξετε πολλή αγάπη και κατανόηση, από τον άνθρωπο σας. Μια ακόμη πηγή ευτυχίας σας, τα οικονομικά, σας δώσουν απολαβές που θα σας κάνουν να αισθανθείτε και πάλι, μέσα στο παιχνίδι την ζωής.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Η Άγκυρα

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη ήδη εδώ και μέρες, και το έχετε αντιληφθεί. Είσαστε πόλος έλξης για πολλά νέα πρόσωπα, και αυτό είναι κάτι για τους δεσμευμένους, που πρέπει να ληφθεί στα σοβαρά. Ο κυβερνήτης σας σε όψεις με τον Άρη, δημιουργούν ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από το άτομο σας, που μόνο στους αδέσμευτους μπορεί να φέρει τύχη. Οικονομικά θέματα αφημένα θα φανερωθούν, και θα ζητήσουν την παρουσία σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Μέγα Διαμάντι

Οι δραστηριότητες σας είναι αμέτρητες. Όλα τα αστρολογικά της περιόδου, σας προσκαλούν σε ένα νέο τοπίο, που ο ερωτισμός θα σας τυλίξει. Η Αφροδίτη από τις τελευταίες μοίρες, πάνω Καρκίνο, σας βάλει στο επίκεντρο νέου κόσμου, που θα σας γοητεύσει. Θετική μοίρα, θα έχουν και οι επιχειρηματικές σας δράσεις, που θα σας αποφέρουν άμεσα υλικά αποτελέσματα

ASTROLOGIA