Μάρτιος. Το ερωτικό Κάρμα επιτάσσει αλλαγές!

Μάρτιος. Το ερωτικό Κάρμα επιτάσσει αλλαγές!

Ο πρώτος μήνας, της Άνοιξης, έχει την μεγαλύτερη κοσμική ενέργεια εν σχέση με οποιονδήποτε άλλη εποχή. Οι αλλαγές είναι μοιραίο να συμβούν και μόνο προς το καλύτερο και το συμφέρον εκάστου ζωδίου.  Οι σχέσεις που δεν εξελίχτηκαν καλώς μέσα στον Φθινόπωρο, τώρα θα έχουν την ευκαιρία, να ορθοποδήσουν, αλλά και να φέρουν τους συντρόφους – συζύγους πιο κοντά. Οικονομικά ζητήματα, που είχαν κολλήσει, πωλήσεις ακινήτων, θα φέρουν άμεσα το ποθητό αποτέλεσμα.

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ: Έχετε βγάλει τα συμπεράσματα σας για αυτούς που υπάρχουν στην ζωή σας. Δεν τα λέτε όμως και ευχάριστα. Οι μέρες προσεχώς, σας δίνουν ένα παραπάνω κίνητρο, για να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα και να προστατεύσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Ευτυχείς ειδήσεις θα εισπράξουν οι χωρισμένοι, ίσως και μια διάθεση για επανένωση. Οικονομικά, περιορίστε τις υπερβολικές σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολλά τα συναισθήματα που θα σας φανερωθούν από κρυφούς έρωτες που σας περιτριγυρίζουν καιρό, ίσως και χωρίς να το έχετε καταλάβει. Η Αφροδίτη που πλησιάζει τον Ταύρο, θα ενεργοποιήσει παλιά συναισθήματα, που ίσως και να σας αποδώσουν τελικά τον άνθρωπο που θα καταφέρει να σας δεσμεύσει μόνιμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ατμόσφαιρα έχει πολύ ρομαντισμό και αυτό σας γοητεύει. Πολύ ο κόσμος που θα σας πλησιάσει και θα ζητήσει την παρέα σας. Ακόμη και οι εν διαστάσει σύντροφοι, θα βρουν τους σωστούς τρόπους για να καταφέρουν να φέρουν σε μια ισορροπία την σχέση τους. Όσοι θα ταξιδέψουν για τις διακοπές, και είναι μόνοι αυτήν την περίοδο ίσως και να συναντηθούν με κάτι ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαστε σε ένα μόνιμο άγχος για οικονομικές και συναισθηματικές υποθέσεις. Η αλήθεια είναι ότι τα αστρολογικά δεν είναι άκρως θετικά με τα ζώδια του νερού. Θα χρειαστεί να κάνετε λίγη παραπάνω υπομονή και στα επαγγελματικά σας, που ακόμη δεν σας έχουν αποδώσει αυτά που περιμένετε. Ο νέος μήνας του Μαρτίου, πάντως είναι πολλά υποσχόμενος.

ΛΕΩΝ: Η φροντίδα και η προσοχή που δείχνετε στον άνθρωπο σας, δεν σας επιστρέφεται και αυτό σίγουρα, δεν είναι κίνητρο για εσάς. Οι όψεις του ανάδρομου Δία πιθανώς και να πυροδοτήσουν νεύρα και παρεξηγήσεις, που όμως θα πρέπει σίγουρα, να παρακάμψετε. Οι ερχόμενες ημέρες, έχουν για τους αδέσμευτους, ευχάριστες συναναστροφές και συναντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζείτε μια εξαίσια περίοδο που όλα έχουν πια ευθυγραμμιστεί με τις ανάγκες και τα θέλω σας. Μια προσοχή στα τέλη του Ιχθύ, που ξεχασμένες – περιουσιακές και οικογενειακές υποθέσεις, θα εμφανιστούν και θα σας ζητήσουν άμεσες λύσεις. Όσοι έχουν σχέση συναισθηματική στο εξωτερικό, θα ξαφνιαστούν με ευχάριστες συναντήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Θα χρειαστεί να κινητοποιήσετε όλο το θάρρος και την δύναμη σας, για να ξεπεράσετε απογοητεύσεις και δυσάρεστες αισθηματικές υποθέσεις. Ο ανάδρομος Δίας και Πλούτωνας, έχουν ήδη δώσει πολλούς χωρισμούς, στα ζώδια του αέρα, με αποτέλεσμα το τοπίο, έστω και με αυτόν τον τρόπο, να ξεκαθαρίσει. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν σας χωράει ο τόπος, έχετε μια περισσή νευρικότητα που μόνο προκαλεί στους τρίτους γύρω σας. Το νιώθετε και εσείς ότι κάτι δεν πάει καλά με την ψυχολογία σας. Σαφώς και σε αυτό έχει συμβάλει και η μέτρια οικονομική σας κατάσταση, που από τις 12/03, και ύστερα θα δείξει θεαματικότατα σημάδια ανάκαμψης. Φροντίστε να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλά τα ασυνήθιστα που σας συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Ο ρόλος του ανάδρομου Δία, πάνω στον οίκο σας το μόνο που μπορεί να φέρει είναι αναστατώσεις. Θα πρέπει και εσείς από την πλευρά σας να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Οι μέρες προσεχώς, σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερες, και με αρκετό κόσμο να σας περιτριγυρίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε σαν κύρια προτεραιότητα σας την δουλειά η οποία με την σειρά της, σας δίνει τα υλικά ανταλλάγματα που επιθυμείτε. Για αυτούς που επιθυμούν μια να ενταχθούν σε μια νέα σχέση, οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης, πάνω στο δύσκολο ζώδιο σας, θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Από τις αρχές του Μαρτίου, να είστε έτοιμοι για καινούργια αγάπη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε συγκεντρώσει όλη την προσοχή σας στην αισθηματική σας ζωή η οποία δεν δείχνει σημάδια καλυτέρευσης. Πολλά αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν, αλλά το παρόν δεν δείχνει να είναι υποσχόμενο. Ασχοληθείτε πιο ενεργά για να βρείτε τις λύσεις, οι οποίες να είναι αποδεκτές και από τους δύο σας. Τα οικονομικά σίγουρα έχουν την δική τους ανοδική πορεία.

ΙΧΘΕΙΣ: Θετικός ο ρόλος σας στην εξέλιξη του αισθηματικού σας δεσμού, που όλα δείχνουν, ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνει και επίσημος. Όσοι Ιχθείς έχουν στο άμεσο πρόγραμμα τους, να κάνουν ταξίδι, για να συναντήσουν αγαπημένα πρόσωπα, ίσως να έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Επίσης, αποφύγετε σειρήνες του παρελθόντος.