Μελλοντικές ερωτικές προβλέψεις: 20 έως 25 Μαίου

Μελλοντικές ερωτικές προβλέψεις: 20 έως 25 Μαίου

 

Από αυτό το Σαβ/Κο, αλλάζει ο Ήλιος ζώδιο …και περνάει στους Διδύμους.  Μια εποχή που θα ανοίξει ξανά τις αισθηματικές επικοινωνίες και θα δώσει αφορμές για νέους έρωτες.

 

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

 

Κριός: Εσείς και τα ερωτικά σας σκιρτίματα, έχετε πιάσει στον έρωτα σας, έναν καινούργιο εραστή, που κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες αστρολογικές συνθήκες, μπορεί να ανθίσει σε μεγάλη αγάπη. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε και κάποια λεφτά – οικονομικές ειδήσεις, που θα σας χαροποιήσουν.

Τυχερή ημέρα: 21/05

 

Ταύρος: Αισθάνεστε μια εσώτερη ανακούφιση. Ο ήλιος απομακρύνεται από πάνω σας, και σας αφήνει και πάλι στην χαλαρότητα και στους δικούς σας ρυθμούς.  Αυτό θα φέρει και πιο κοντά σας, νέα άτομα που μπορούν να σας γοητεύσουν.

Τυχερή ημέρα: 23/05

 

Δίδυμοι: Αυτό περιμένατε λοιπόν. Το άστρο του ουρανού, βρίσκεται στον ζωδιακό σας οίκο, και υποδέχεται τις ευχές σας. Πάντως μέσα στα καλά του Σ/Κ, θα έχετε τηλεφωνήματα και απρόσκλητες επισκέψεις από το παρελθόν… που θα σας χαροποιήσουν.

Τυχερή ημέρα: 24/05

 

Καρκίνος:  Οι έρωτες και τα πάθη, θα είναι το μενού των επόμενων ημερών, και μέχρι να  λήξει ο μήνας αυτός. Θα γίνετε το ερωτικό επίκεντρο, νέου κόσμου και όχι μόνο. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε με σύνεση, τον επόμενο σας σύντροφο.

Τυχερή ημέρα: 20/05

 

Λέων:  Εσείς και το γοητευτικό σας χαμόγελο, έχετε κερδίσει πολλές καρδιές. Αυτό είναι και κάτι, που  μπορεί να κάνει τον άνθρωπο σας, να ζηλεύει. Για τους αδέσμευτους, λοιπόν τα νέα είναι καλά, καθώς το σύμπαν θα σας δώσει αυτόν που ζητάτε.

Τυχερή ημέρα: 22/05

 

Παρθένος:  Το μυαλό και η καρδιά σας, είναι κολλημένα στο παρελθόν. Αυτό έχει να κάνει μόνο με το γεγονός, ότι δεν έχει βρεθεί κάποιο άλλο άτομο να σας τραβήξει την ερωτική προσοχή. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες νέες – ταιριαστές γνωριμίες.

Τυχερή ημέρα: 25/05

 

Ζυγός:  Τα κουτσομπολιά, δεν σας αφορούν από κάποιον πρώην σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι τι τελικά επιθυμεί, το ίδιο αυτό το άτομο να κάνει για εσάς. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν νέα και συναντήσεις που θα σας λύσουν, όλες τις απορίες σχετικά.

Τυχερή ημέρα: 23/05

 

Σκορπιός:  Ο καημός και το άγχος σας, είναι γύρω από έναν καινούργιο έρωτα, που έχει όμως τις δικές του προσωπικές αγκυλώσεις. Αυτήν την φορά, μην παραμυθιάσετε τον εαυτό σας, ακούστε και δείτε την πραγματικότητα. Όλα τα άλλα τα βρείτε στην πορεία.

Τυχερή ημέρα: 22/05

Τοξότης : Είσαστε κάτω από τις καλύτερες αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης, και αυτό σας δίνει την γοητεία και την λάμψη, για να φέρετε πιο κοντά στην καρδιά σας, το άτομο που σας ενδιαφέρει. Υπάρχουν κάποια λεφτά και καλές ειδήσεις, που θα έρθουν στον δρόμο σας άμεσα.

Τυχερή ημέρα: 22/05

 

Αιγόκερως: Από σήμερα και μέχρι την νέα σελήνη στις 26-05, εσείς θα βρεθείτε να έχετε τον άνθρωπο που επιθυμείτε, μέσα στην καθημερινότητα σας, αρκετό χρήμα και μια ψυχολογία, που σίγουρα θα σας διαρκέσει για όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι.

Τυχερή ημέρα: 25/05

Υδροχόος:  Όλα αυτά που έχετε συζητήσει, με τον άνθρωπο σας, ίσως και να έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Αυτό δεν θα πρέπει να σας πτοεί. Είναι μόνο προσωρινές και μέχρι να λήξει ο  Μάιος, όλα θα έχουν αποκατασταθεί. Αυτό αφορά, και κάποιες δύσκολες επανασυνδέσεις.

Τυχερή ημέρα: 22/05

 

Ιχθείς:   Έχετε μπλέξει το παρελθόν με το παρόν. Αυτό σας συμβαίνει συχνά, επειδή, έχετε αφήσει τις πόρτες ανοιχτές σε όλους. Αυτό μόνο τελικά σας αδικεί και σας μπλοκάρει τους δρόμους. Κάντε μια αυτοκριτική και θα δείτε, ότι μπορεί να βρείτε την ισορροπία σας.

Τυχερή ημέρα: 24/05