Μελλοντικές προβλέψεις. Από 01 – 10 Ιουνίου

Μελλοντικές  προβλέψεις. Από 01 – 10 Ιουνίου

 

Ο Ιούνιος, είναι και ο μήνας που όχι μόνο τον περιμένουν όλα τα ζώδια, αλλά και που πρακτικά θα δώσει τις ευκαιρίες και τις ευκολίες, για να οργανώσουν καλύτερα τον αισθηματικό και τον οικονομικό τους τομέα.

 

Για όλους λοιπόν:

 

Κριός: Είσαστε σε μια αναμονή, που σας έχει βάλει το ταίρι σας, και με αγωνία περιμένετε τις απαντήσεις του. Αυτό βέβαια σας αδικεί, αλλά το μόνο σίγουρο, είναι ότι αυτά που θα ακούσετε θα σας δικαιώσουν. Ο μήνας είναι θετικός και στα οικονομικά σας δεδομένα, που θα στηρίξουν τις ανάγκες σας.

Ευνοϊκή ημερομηνία: 06 Ιουνίου

Ταύρος: Θα χρειαστεί από σήμερα κιόλας, να ενεργοποιηθείτε και να κάνετε αλλαγές και στην οικονομική σας ζωή, που εύκολα μετά, θα σας ανοίξει τις πόρτες για όλα αυτά, που ζητάτε να γίνουν και στα αισθηματικά σας. Ενεργοποιηθείτε και όλα θα γυρίσουν υπέρ σας.

Ευνοϊκή ημερομηνία: 10 Ιουνίου

 

Δίδυμοι: Είσαστε αυτοί, που όλων τα μάτια, είναι στραμμένα επάνω τους. Από τις ερχόμενες ημέρες, που ο Ερμής θα έρθει επάνω σας…και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες, για να εξελίξετε την οικονομική σας καθημερινότητα, αλλά και να βάλετε επιτέλους σε μια σειρά, την ερωτική σας σχέση.

Ευνοϊκή ημερομηνία: 02  Ιουνίου

Καρκίνος: Με τον Άρη στις 04/06, να μπαίνει στο ύδωρ σας, εσείς θα καταφέρετε, να λύστε πολλά από τα προβλήματα, που έχουν δημιουργηθεί μέσα στον δεσμό σας. Αυτό σημαίνει, ότι ο άνθρωπος σας, θα σας πλησιάσει, και θα σας κάνει κουβέντες για κάτι περισσότερο αυτό το Καλοκαίρι.

Ευνοϊκή ημερομηνία: 05 Ιουνίου

 

Λέων: Αφήστε από την καρδιά σας, να σβηστούν όλες αυτές οι άσχημες εικόνες, που έχει χαράξει το παρελθόν, και κάποιος πρώην σύντροφος που δεν κατάλαβε την αξία σας. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, που τα άστρα σας ευνοούν, εσείς θα έχετε νέες γνωριμίες.

Ευνοϊκή ημερομηνία: 06 Ιουνίου

 

Παρθένος: Κοιτάξτε μέσα στην καρδιά σας, και δείτε αν πραγματικά είσαστε ικανοποιημένοι. Αν τελικά όχι, θα πρέπει άμεσα να βρείτε τι σας φταίει, και πως μπορειτε να το διορθώσετε. Αυτό αν είστε σε σχέση, συζητήστε το και με τον άνθρωπο σας.  Χρήμα και σταθερότητα, σας πλησιάζουν.

Ευνοϊκή ημερομηνία: 07 Ιουνίου

 

Ζυγός: Όλα τα ζώδια του αέρα, έχουν την απόλυτη εύνοια της Αφροδίτης και του Δία, για να λύσουν θέματα που συσχετίζονται με αισθήματα και σχέσεις. Όλο το Καλοκαίρι, θα είναι γεμάτο εκπλήξεις, και όχι μόνο! Ξαφνικό χρήμα και εργασιακές εξελίξεις, θα ανοίξουν τον δρόμο σε πολλούς, για να περάσουν σε γάμο, συγκατοίκηση, ή και κάτι άλλο που θα τους φέρει πιο κοντά στοον άνθρωπο τους.

Ευνοϊκή ημερομηνία: 02 Ιουνίου

 

Σκορπιός: Μην χάνεστε μέσα σε προτάσεις και προσκλήσεις, από το παρελθόν. Και εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε ότι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Αυτές τις ημέρες, που υπάρχει έντονη κινητικότητα στο πλανητικό σύστημα, εσείς θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να έρθετε σε επαφή με καινούργιο κόσμο, που σίγουρα θα σας ανανεώσει και θα σας ανοίξει τους δρόμους.

Ευνοϊκή ημερομηνία: 03 Ιουνίου

 

Τοξότης: Είσαστε οριακά στο να εξαντλήσετε την υπομονή,  αλλά και τα χρονικά όρια που έχετε θέσει στον άνθρωπο σας. Μέχρι τότε  μην αφήσετε την εργασία και τις λοιπές σας κοινωνικές δραστηριότητες. Αυτοί που είναι μόνοι, είναι πια θέμα, ελάχιστων ημερών, και κάτω από αυτόν τον θετικό αστρολογικό ουρανό, για να βρουν το άλλο τους μισό.

Ευνοϊκή ημερομηνία: 09 Ιουνίου

Αιγόκερως: Οι μόνιμες σας σκέψεις, είναι γύρω από ένα άτομο, που αφήνει ερωτικά υπονοούμενα προς εσάς, και σας μπερδεύει. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω, μέσα στην νέα εβδομάδα θα έρθουν και οι σχετικές αποκαλύψεις. Επίσης, κάποιοι που ο άνθρωπος τους μένει μακριά, θα έχουν ευχάριστες επισκέψεις.

Ευνοϊκή ημερομηνία: 05 Ιουνίου

 

Υδροχόος: Είσαστε μέσα σε πολλά υποθέσεις, που πρέπει να λύσετε. Το μόνο βέβαιο είναι ότι, στα οικονομικά θέματα, που σας απασχολούν θα βρεθούν λύσεις, που θα σας ξαφνιάσουν. Επιπροσθέτως να περιμένετε, και κάποιες παλιές ερωτικές ιστορίες να σας χτυπήσουν την πόρτα… παρατεταμένα.

Ευνοϊκή ημερομηνία: 01 Ιουνίου

 

Ιχθείς: Αυτά που έχετε περάσει δεν θα πρέπει να γίνουν εμπόδιο για το  μέλλον και τα σχέδια σας. Αυτό που έχει σημασία στο τώρα, είναι να μην χαθείτε μέσα σε σχέσεις και άτομα, που δεν σας ταιριάζουν, αλλά να περιμένετε κάτι που θα σας κεντρίσει το δύσκολο σας ενδιαφέρον. Οικονομική άνεση…άμεσα!

 

Ευνοϊκή ημερομηνία: 03 Ιουνίου