Μελλοντικές προβλέψεις. Από 01-10 Μαίου

Μελλοντικές προβλέψεις. Από 01-10 Μαίου

 

Πως και πως όλα τα ζώδια, αναμένουν τον νέο μήνα, που  θα τους βάλει και σε μια ξεχωριστή – ιδιαίτερη τροχιά για το Καλοκαίρι.

 

Προσωπικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Μπορείτε να πείτε ότι αισθάνεστε δικαιωμένοι, για τις τελευταίες επιλογές που έχετε κάνει στην προσωπική σας ζωή. Αυτό μπορεί να σημαίνει την δύσκολη επανασύνδεση, ή τον λυτρωτικό χωρισμό. Πολλά και τα καλά που θα σας έρθουν από τον τομέα των οικονομικών σας.  Αυτό θα σας φτιάξει σίγουρα την ψυχολογία. Νέοι έρωτες για τους μόνους- χωρισμένους.

Τυχερή ημέρα 05 Μαίου

 

Ταύρος: Διαλέξτε την παρέα σας. Σίγουρα μια καινούργια σχέση, σας τραβάει σε καινούργια άτομα…που πιθανόν να μην είναι συμβατά, με την δική σας προσωπικότητα. Κρατήστε λοιπόν μόνο αυτούς που σας ταιριάζουν…με όλους τους άλλους, να είστε απλά διακριτικοί. Μέσα στον τρέχοντα μήνα, πολλές θα είναι και οι απόπειρες για επανασύνδεση, και με μεγάλη τελικά επιτυχία.

Τυχερή ημέρα 08 Μαίου

 

Δίδυμοι: Ο Άρης και ο Ερμής σε πολύ καλές όψεις προς το ζώδιο σας, σας κάνουν το πόλο έλξης για άτομα που ανήκουν στο παρελθόν σας, ή και ακόμη στο παρόν σας. Σε όποια φάση ζωής και να είστε, να προετοιμαστείτε γιατί σας έρχονται προτάσεις, που θα δυσκολευτείτε να πείτε ΟΧΙ. Μερικοί του ζωδίου μέσα στο Καλοκαίρι, θα δεσμευτούν – συγκατοικήσουν.

Τυχερή ημέρα 01 Μαίου

 

Καρκίνος: Εσείς και τα παράπονα σας, τελικά θα πετύχετε τον σκοπό σας. Το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, θα σας κάνει όλα τα χατίρια. Επίσης, κάποιοι από τους συντρόφους των Καρκίνων, θα τελειώσουν οριστικά με το παρελθόν τους, αφήνοντας τον δρόμο ανοιχτό για καινούργιες δεσμεύσεις. Οικονομικές επιτυχίες είναι στα καθοδόν.

Τυχερή ημέρα 03 Μαίου

 

Λέων: Το μυαλό σας το πύρινο και το ορθό, σας λεει να φύγετε από την μέτρια σχέση που έχετε. Ακριβώς το αντίθετο βιώνει η καρδιά σας. Σίγουρα άμεσα θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, που θα είναι μόνο υπέρ σας. Πολλά και τα πρόσωπα των φίλων, που θα σας πουν την άποψη τους. Μην ακούσετε κανέναν. Ένα καλό νέο, θα σας έρθει από οικονομική – νομική σας υπόθεση.

Τυχερή ημέρα 05 Μαίου

 

Παρθένος: Μην κάνετε αναδρομές στο παρελθόν …και τις  όποιες όμορφες στιγμές περάσατε τότε. Μόνο σας καθυστερεί σαν διαδικασία. Αν κάποιος σας θέλει, ας βρει λοιπόν τους πρακτικούς – επικοινωνιακούς τρόπους, για να σας ξανα-πλησιάσει. Η θεραπεία των χωρισμένων, θα προκύψει μέσα από μοιραίο έρωτα, που θα εμφανιστεί την πρώτη εβδομάδα του Μαίου.

Τυχερή ημέρα 09 Μαίου

 

Ζυγός: Είναι μια πολλή καλή περίοδος, που θα σας κάνει να ψάξετε αλλά και να βρείτε λύσεις, για όλα τα εκκρεμή ζητήματα που σας προβληματίζουν. Οι σχέσεις και οι άνθρωποι, που πια δεν είναι ταιριαστοί με εσάς, θα θελήσετε να τους απομακρύνετε από την καθημερινότητα σας. Αντιθέτως κάποιους άλλους, θα τους φέρετε μέσα στην ζωή σας. Αυτό θα οδηγήσει σε δεσμεύσεις, αλλά και νέους καρμικούς έρωτες.

Τυχερή ημέρα 10 Μαίου

 

Σκορπιός: Το ταίρι σας, σας κάνει συχνά – πυκνά, και αισθάνεστε ανασφαλείς μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι κάτι που τον τελευταίο καιρό, σας δημιουργεί νεύρα. Τα αστρολογικά της εποχής, σας δίνουν την ευκαιρία να μιλήσετε ειλικρινά, και να βρείτε τις λύσεις. Ακόμη και οι σχέσεις εξ αποστάσεως, μέσα από διάλογο θα βρουν την ισορροπία τους.

Τυχερή ημέρα 03 Μαίου

 

Τοξότης: Οι σχέσεις όλων των τύπων μέσα στην ζωή σας, περνάνε κρίση. Και εσείς οι ίδιοι, πια δεν αισθάνεστε καλά, με το να προσποιήστε ότι όλα βαίνουν καλώς. Οι δεσμοί, που δεν έχουν κάτι νέο να προσφέρουν, μέσα στον Μαίο, με κοινή συναίνεση, θα λήξουν. Αντιθέτως, αυτοί που έχουν αποδείξει την αξία τους, ίσως και δεθούν πιο έντονα.

Τυχερή ημέρα 07 Μαίου

Αιγόκερως: Όλα είναι στον αέρα στη προσωπική σας ζωή. Παρελθόν και παρόν, σας έχουν μπλέξει και εσείς μόνο ευτυχισμένοι δεν είστε. Αυτό είναι και μια κατάσταση, που το γήινο και αυστηρό σας ζώδιο, δεν θα ανεχτεί. Μιλήστε και πάρτε τελικές αποφάσεις, που δεν θα πληγώνουν κανένα. Μέχρι την πανσέληνο του Μαίου, κάποιου θα έχουν επανασυνδεθεί μόνιμα.

Τυχερή ημέρα 06 Μαίου

 

Υδροχόος: Η γοητεία που ασκείτε σε νέους ανθρώπους, είναι μεγάλη. Σίγουρα, υποβόσκουν έρωτες – συναισθήματα – καρδιοχτύπια, αλλά αυτό είναι κάτι που από τις 03/05 και μετά, θα αρχίσει να σας εμφανίζεται. Εσείς που έχετε μια σοβαρή σχέση, θα δεχτείτε πολλά αισθηματικά δώρα από τον σύντροφο σας. Οι μόνοι, σίγουρα θα έχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές.

Τυχερή ημέρα 04 Μαίου

 

Ιχθείς: Κάποια στιγμή θα πρέπει να διαγράψετε, όλα αυτά τα άσχημα περιστατικά, που έχουν συμβεί με τον άνθρωπο σας. Ο Ποσειδώνας σε όψεις με την Αφροδίτη, σας δίνουν τις ευκαιρίες, για να μιλήσετε και να βρείτε και πάλι τα κοινά σας πατήματα. Νέες ευκαιρίες, θα παρουσιαστούν και στους χωρισμένους για επανένωση.

Τυχερή ημέρα 01 Μαίου