Μελλοντικές προβλέψεις. Από 10-20 Απριλίου

Μελλοντικές προβλέψεις. Από 10-20 Απριλίου

Το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου, χαρακτηρίζεται από την πλειοψηφία, των ανάδρομων πλανητών και των ποικίλων επιρροών τους στα ζώδια. Η ανάδρομη Αφροδίτη, θα  δώσει τις ευκαιρίες για  οριστικές επανασυνδέσεις αλλά και χρήμα που θα δώσει τις λύσεις σε χρόνια προβλήματα.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Μπορείτε να ζήσετε αυτόν το μεγάλο έρωτα, χωρίς να φοβάστε τίποτε. Οι δυσκολίες του παρελθόντος, έχουν σταματήσει και μπορείτε πια να οργανώσετε την ζωή σας όπως εσείς θέλετε. Από την ερχόμενη εβδομάδα, πολλές και οι ευχάριστες στιγμές, που θα σας προκύψουν και με πρωτοβουλία του ανθρώπου σας. Χρήμα και υλική άνεση σας πλησιάζουν.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

Ταύρος: Οι σκοπιμότητες μέσα σε σχέσεις και γάμους, δεν ταυτίζονται με την δική σας λογική. Σίγουρα πολλά και σοβαρά αυτά που πρέπει να συζητήσετε με τον σύντροφο σας, που δείχνει να έχει χάσει τον ενθουσιασμό του, για αυτό που κάποτε είχατε. Μόνοι και χωρισμένοι, θα έχουν φρέσκιες γνωριμίες που θα τους ανανεώσουν την διάθεση.

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

Δίδυμοι:

Έχετε πια καταφέρει να ανακάμψετε από τα άσχημα του παρελθόντος. Τώρα με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο, θα μπορέσετε και πάλι να βρείτε τους καλούς σας ρυθμούς. Υπάρχουν κάποια καλά νέα από τα εργασιακά σας, που θα σας δώσουν ευκαιρίες για πρακτικές αλλαγές. Μια μερίδα των χωρισμένων θα έχει την σκέψη για να ξανασμιξει με τον άνθρωπο του.

Τυχερή ημέρα: Τρίτη

Καρκίνος:

Ότι θέλετε να κάνετε θα πρέπει να το αφήσετε για μετά την Πανσέληνο, στις 12/04, καθώς μετά από εκεί, τα αστρολογικά είναι ευνοϊκά προς εσάς και σας δίνουν την χαρά του να ολοκληρώσετε τις δικές σας υποθέσεις, κάθε είδους. Πολλά ζευγάρια μέσα κιόλας σε αυτόν τον μήνα, θα βάλουν πλώρη και για περαιτέρω δεσμεύσεις.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

Λέων:

Όλο ο μήνας του Κριού και μέχρι τις 20/04, θα έχει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις για το ζώδιο σας. Αυτό μεταφράζεται σε καινούργιους έρωτες για τους εργένηδες, επανασυνδέσεις και ξεκαθαρίσματα που θα ομαλοποιήσουν πολλές υποθέσεις. Οικονομικές ευκολίες αλλά και εύρεση νέων επαγγελματικών δρόμων, θα εμφανιστούν από τις 15/04 και μετά.

Τυχερή ημέρα: Πέμπτη

 

Παρθένος:

Δεν χρειάζεται να σκοτίζετε το μυαλό σας τόσο πολύ. Όλα δείχνουν ότι έχετε τον τρόπο να φέρνετε τα πάντα στους δικούς σας ρυθμούς. Οι όψεις του Άρη με τον Δία, σας κάνουν πολύ πιο γοητευτικούς στο άλλο φύλο. Πολλά και τα νέα φλερτ που θα δώσουν μεγάλους έρωτες σε ελεύθερους και εργένηδες. Προτάσεις για ταξίδια θα προκύψουν μέσα σε δεσμούς.

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή

Ζυγός:

Τα οικονομικά σας πλέον, είναι αρκετά καλά και άνετα μπορείτε να σκεφτείτε τα επόμενα βήματα σας, με το άτομο που αγαπάτε.  Αυτό είναι και κάτι που καλό θα ήταν ακόμη να μην το ανακοινώσετε, καθώς θα υπάρξουν, ίσως και κακοπροαίρετα σχόλια που θα σας απογοητεύσουν. Οι μήνες που θα ακολουθήσουν θα δώσουν συγκατοικήσεις – γάμους.

Τυχερή ημέρα: Τρίτη

Σκορπιός:

Όλα τα αστρολογικά της εποχής σας δίνουν την δυναμική και το προβάδισμα για να λύστε δύσκολες καταστάσεις, μέσα στην εργασία αλλά και την αισθηματική σας ζωή. Αυτό που πρέπει να γίνει για κάποιους από εσάς, είναι να λήξετε οριστικά το δύσκολο σας παρελθόν και να αφεθείτε στα καλά που σας έρχονται. Προσοχή το επόμενο Σαβ/Κο, πιθανόν να υπάρξουν ατυχείς συναντήσεις.

Τυχερή ημέρα: Δευτέρα

Τοξότης:

Δεν είστε από τα ζώδια που μασάνε τα λόγια τους. Αυτό είναι και κάτι που έχει κάνει ένα καινούργιο πρόσωπο στην καθημερινότητα σας, να σας έχει ερωτευτεί. Μέσα στις ημέρες του Πάσχα, θα έχετε τις εξελίξεις. Εσείς που έχετε χωρίσει, θα βρεθείτε κάτω από  έντονη πολιορκία των γνωστών σας, για να τα ξαναβρείτε.

Τυχερή ημέρα: Τρίτη

Αιγόκερως:

Έχετε ταλέντο στο να λύνετε προβλήματα! Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει τελικά να το εφαρμόσετε και μέσα στην σχέση σας. Τα λόγια και οι εντάσεις, πάνε και έρχονται και αυτό μόνο σας κάνει και πιο απογοητευμένους. Μόνοι του ζωδίου, σας δίνετε η ευκαιρία, όσο ο Ήλιος είναι ακόμη μέσα στο Κριό, εσείς θα βρείτε ίσως και το καρμικό σας ταίρι.

Τυχερή ημέρα: Τετάρτη

 

Υδροχόος:

Περιμένετε πως και πως τις μέρες των γιορτών για να συναντήσετε τον άνθρωπο σας. Οι σχέσεις γενικότερα που έχουν μεταξύ τους χιλιομετρική απόσταση, θα μπουν από αυτόν το μήνα, σε πιο σοβαρές συζητήσεις γύρω από μελλούμενες δεσμεύσεις. Πολλά και τα καινούργια πρόσωπα, που θα εμφανιστούν στους κοινωνικούς κύκλους των αδέσμευτων και που θα τους κάνουν να βρουν και πάλι ερωτικό ταίρι.

Τυχερή ημέρα: Πέμπτη

 

Ιχθείς:

Όλα γυρίζουν μέσα στο μυαλό σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να σκεφτείτε με την απόλυτη λογική που χαρακτηρίζει το ζώδιο σας. Αν τελικά η σχέση που έχετε
 δεν σας προσφέρει, κάτι από όλα αυτά που ζητάτε, τότε είναι πιθανόν και να έχετε επιλέξει τον λάθος σύντροφο.

Τυχερή ημέρα: Παρασκευή