Μελλοντικές προβλέψεις. Δεύτερο 10ήμερο Μαρτίου

Μελλοντικές προβλέψεις. Δεύτερο 10ήμερο Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ:

Αισθηματικά: Ένα καλό διάστημα, είναι από τις 11/03 έως και τα τέλη του Μαρτίου, για να κάνετε τα βήματα σας προς την κατεύθυνση της αισθηματικής δέσμευσης. Ακόμη και τα ζευγάρια που είχαν χωρίσει ή είχαν μπει σε διάσταση, θα καταφέρουν με κοινές υποχωρήσεις και ευκαιρίες, να βρουν και πάλι τον κοινό τους στόχο. Ελεύθεροι που πια ξέρουν τι θέλουν, θα διασταυρωθούν με τον άνθρωπο που τους ταιριάζει απόλυτα. Ίσως να υπάρξει και γάμος, τους επόμενους μήνες.

ΤΑΥΡΟΣ:

Αισθηματικά: Έχετε δοκιμάσει τα πάντα στα αισθηματικά σας. Άρα ξέρετε πια τι θέλετε και που να το αναζητήσετε. Αυτό είναι και κάτι, που θα ανοίξει τις πόρτες σε αυτούς που έχουν ήδη μια μεγάλη – σοβαρή σχέση, για επισημοποίηση μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του νέου έτους. Πολλές ευκαιρίες θα έχουν και οι ελεύθεροι του ζωδίου, καθώς θα προκύψουν έρωτες που θα γοητεύσουν και τον πιο δύσκολο. Εκπλήξεις μέσα από εγκυμοσύνες και μετοικήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αισθηματικά: Οι συναισθηματικές σας επιθυμίες, είναι πραγματικά ένα βήμα, πριν γίνουν αλήθεια. Οι δεσμευμένοι που έχουν πάρει τις τελικές τους αποφάσεις για επισημοποιήσεις, θα πρέπει πρώτα να λύσουν όλα τα οικονομικά τους εμπόδια. Ακόμη και τα τρίτα άτομα που έχουν απομακρυνθεί, θα έχουν την ευχέρεια να μιλήσουν και να αντιληφθούν τους παράγοντες που τους κρατούν μακριά. Μόνοι και χωρισμένοι, μετά την Μαρτιάτικη Πανσέληνο 12/03, θα έχουν εκπλήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Αισθηματικά: Το προηγούμενο διάστημα, δεν σας πήγε και τόσο καλά. Αυτό είναι κάτι που άμεσα θα διορθωθεί. Οι σχέσεις που δεν σας αξίζουν και σας ταλαιπωρούν δεν θα συνεχίσουν. Καλύτερα μόνοι σας, παρά με κάτι που δεν σας ευχαριστεί. Το δεύτερο 10ήμερο του Μαρτίου θα είναι ανατρεπτικό. Πολλοί θα πάρουν και τις δεσμευτικές τους αποφάσεις καθώς και οι μακροχρόνιοι εραστές θα σκεφτούν για γάμο – συμβίωση. Θυελλώδεις έρωτες αναμένονται και για όσους έχουν ξεπεράσει, τις ερωτικές απογοητεύεις του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ:

Αισθηματικά: Η καρδιά σας είναι πραγματικά χιλιομπαλωμένη και ταλαιπωρημένη τους τελευταίους μήνες. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να επιτρέψετε να πέσει και μέσα στον επόμενο διάστημα. Χωρισμοί και επανασυνδέσεις σαν κατάσταση, θα τερματιστούν προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση. Γάμοι και προτάσεις για κοινή ζωή, θα έρθουν σύντομα και μέσα στο Καλοκαίρι. Μοναχικοί Λέοντες, που ίσως και να φοβούνται να ξανανοιχτούν σε έρωτες, θα βρουν τελικά το ιδανικό τους ταίρι μέσα από τους κοινωνικούς – φιλικούς τους κύκλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αισθηματικά: Η καλή τύχη είναι κοντά σας και σας ανοίγει δρόμους έτσι ώστε εσείς οι ερωτευμένοι εραστές, να περάσετε λίαν συντόμως σε μια καινούργια φάση που θα εμπεριέχει γάμο – οικογένεια – παιδιά. Αυτό είναι άλλωστε και το πεπρωμένο του ζωδίου σας. Καινούργιες γνωριμίες που θα εμφανιστούν στον δρόμο σας, από την πανσέληνο του Μαρτίου και μετά, θα σας κάνουν να αλλάξετε την συντηρητική άποψη, που έχετε γύρω από τις αισθηματικές σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ:

Αισθηματικά: Είσαστε ευνοημένοι και αυτό θα το δείτε σε πρακτικό επίπεδο, μέσα στην ερωτική σας ζωή. Μόνοι και απογοητευμένοι από παλιότερες ιστορίες, θα αρχίσουν να έχουν μια καλύτερη διάθεση και να κοινωνικοποιούνται πολύ περισσότερο. Από τον Μαρτίου και μετά, πιθανόν να βρεθεί και ο κατάλληλος σύντροφος για εσάς και τις απαιτήσεις σας. Κάποιες ελπίδες που τυχόν να υπάρχουν για επανασυνδέσεις, ίσως και να σβήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αισθηματικά: Κουβαλάτε από τον προηγούμενο μήνα, πολλά ανοιχτά και δύσκολα μέτωπα στον ερωτικό σας τομέα. Αυτό είναι και κάτι που δεν πρέπει να το υιοθετήσετε σαν στάση μέσα στον Μάρτιο. Σκεφτείτε με την άνεση σας, και στους δικούς σας χρόνους, πάρτε την απόφαση σας για το ποιος είναι και ο πιο κατάλληλος για εσάς και τα ενδιαφέροντα σας. Αυτή που είναι ακόμη στην διαβούλευση, για επανένωση, είναι το πιο πιθανόν και μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις, να το επιτύχουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Αισθηματικά: Όλα είναι σε μια ανισορροπία, που θα πρέπει εσείς, πια με τις δικές σας δυνάμεις να επέμβετε και τα φέρετε στα μέτρα σας. Οι δεσμοί, που πια και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν, ίσως και να έχει έρθει η ώρα, για να τους τερματίσετε, για το καλό και των δύο συντρόφων. Καινούργια και διαφορετικά πρόσωπα, περιμένουν τους εργένηδες που επιθυμούν πια να φτιάξουν την προσωπική τους ζωή, με κάποιον ταιριαστό σύντροφο. Παρόλα αυτά, μην κάνετε κάτι εσπευσμένο γύρω από επίσημη δέσμευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αισθηματικά: Έχετε την ερωτική τύχη με το μέρος σας. Με απλά λόγια μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο, εσείς θα ξεκαθαρίστε παρελθόν και παρόν. Δεν υπάρχει περίπτωση εσείς να παραμείνετε μέσα σε σχέσεις, που δεν σας προσφέρουν τα αυτονόητα. Τα λόγια και προτάσεις θα έρθουν και από τις δύο πλευρές. Νέες αγάπες θα εμφανιστούν, σε αυτούς, που θέλουν να φτιάξουν πια την ζωή τους και να προχωρήσουν σε δεσμεύσεις. Υποστηρικτικό και το συγγενικό περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αισθηματικά: Μπορεί στο τώρα να είστε μόνοι, αλλά αυτό αλλάζει άμεσα. Τις παλιές σας αισθηματικές σας ιστορίες, δεν θέλετε πια να της αναστήσετε και να τους δώσετε ακόμη μια ευκαιρία. Ότι είχαν να σας προσφέρουν, το έχουν κάνει. Μετά την νέα σελήνη του Μαρτίου, θα έχετε, πολλές ευχάριστες και διαφορετικές γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν. Οι εν σχέση, πιθανόν το πρώτο εξάμηνο να τολμήσουν κάτι περισσότερο.

ΙΧΘΕΙΣ:

Αισθηματικά: Είναι γνωστό ότι έχετε στεναχωρηθεί, πολύ μέσα από της ερωτικές σας αποτυχίες, του παρελθόντος. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το αποβάλλετε από το μυαλό και την ψυχή σας, καθώς τα αστρολογικά δεδομένα πάνω στο ζώδιο σας, είναι άμεσα και πολλά υποσχόμενα. Αυτό σημαίνει, ότι μέσα στην Άνοιξη, θα έχετε βρει κάποιο κατάλληλο άτομο για εσάς και τις απαιτήσεις σας. Οι ήδη σε σχέση, μπορούν να κάνουν και το επόμενο σταθερό τους βήμα. Οι σχέσεις με απόσταση, θα βρουν τον τρόπο να είναι μαζί περισσότερο και καλά.