Μελλοντικές Προβλέψεις Ερωτομαντείας-Τρίτη 21/02

Μελλοντικές Προβλέψεις Ερωτομαντείας – Τρίτη 21/02

 

Η μαντική τέχνη της Ερωτομαντείας, γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσα από ενορατικές τράπουλες τύπου Ταρώ, που μπορούν να απαντήσουν, με μεγάλη χρονική ακρίβεια σε όλα τα ερωτήματα αισθηματικού περιεχομένου, του Ενδιαφερόμενου.

Ζητήστε από τον Συνεργάτη Αστρολόγο – Χαρτομάντη, να σας κάνει μια

τηλεφωνική πρόβλεψη με την μέθοδο της Ερωτομαντείας.

Προσωπικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο – Κριός:

Το άτομο που κατά καιρούς σας πλησιάζει, δεν είναι μόνο την φιλία του που επιθυμεί να σας προσφέρει, αλλά και να μάθει πιο προσωπικά πράματα για εσάς, έτσι ώστε να σας κατακτήσει.

 

Για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο – Ταύρος:

Λέτε ότι δεν σας ενδιαφέρει το παρελθόν. Οι σκέψεις σας όμως είναι ακόμη κολλημένες εκεί και λίαν συντόμως θα ακολουθήσουν και οι πράξεις σας όσο και να αντιστέκεστε.

 

Για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο – Δίδυμοι:

Υπάρχετε ενεργά στο μυαλό ενός ατόμου από το πρόσφατο παρελθόν. Δεν χρειάζεται  να κάνετε κάτι, είναι θέμα ωρών – ημερών, να έχετε νέα που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον.

 

Για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο – Καρκίνος:

Μπορείτε να μείνετε μόνοι σας. Αυτό είναι και κάτι που το οφείλεται στην καρδιά σας, που τόσο την έχετε ταλαιπωρήσει. Ωστόσο, λίγος θα είναι ο καιρός, πριν σας πλησιάσει νέος έρωτας  – μόνιμος σύντροφος.

 

Για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο – Λέων

Κάντε ανακωχή με τον κακό εαυτό σας και μην επιτίθεστε στον σύντροφο σας, που αυτήν την εποχή έχει τα δικά του προβλήματα και δεν σας έχει απόλυτη προτεραιότητα του.

 

Για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο – Παρθένος:

Δεν πρέπει αυτήν την εποχή να κάνετε καμία κίνηση – πρόταση προς το άτομο που σας απασχολεί αισθηματικά. Υπάρχει σκέψη από την άλλη πλευρά για να σας προσεγγίσει με σοβαρές προτάσεις ανά χείρας.

 

Για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο – Ζυγός:

Κοιτάξτε πρώτα και στο τώρα, τι πραγματικά εξυπηρετεί εσάς και τους σκοπούς σας. Σε δεύτερο επίπεδο, θα πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις και τι σας ταιριάζει περισσότερο.

 

Για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο – Σκορπιός:

Δεν είστε και από τα πιο εύκολα ζώδια και αυτό είναι και κάτι που θα σας το καταλογίσει, το επόμενο διάστημα, και ο άνθρωπος σας. Όπως και να είναι τα πράματα, τις δυσκολίες τα τις ξεπεράσετε.

 

Για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο – Τοξότης:

Αν κάνετε λίγο υπομονή θα δείτε, ότι θα υπάρξουν ξαφνικές ειδήσεις, από την μεριά του συντρόφου σας και θα σας φέρουν πιο κοντά και πάλι. Φάση ήταν και την ξεπερνάτε ευτυχώς.

 

Για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο – Αιγόκερως:

Σίγουρα μια δύσκολη ημέρα, για εσάς που γενικά είσαστε χαλαροί και απόμακροι αυτήν την εποχή, από άσχημες ερωτικές καταστάσεις αλλά και άτομα που δεν κολλάνε με την νοοτροπία σας.

Για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο – Υδροχόος:

Εσείς κρύβετε μεγάλα μυστικά και άσους στο μανίκι σας, και τα κρατάτε για να τα βγάλετε στην κατάλληλη ώρα. Μέχρι τότε θα έχετε και τις χαρμόσυνες ειδήσεις, που περιμένετε από τον άνθρωπο σας.

 

Για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο – Ιχθείς:

Το βλέμμα σας λίαν συντόμως θα συναντήσει αυτόν που η καρδιά σας λαχταρά. Να είστε σε αφύπνιση καθώς οι προτάσεις που θα σας γίνουν σίγουρα θα σας τραβήξουν το ερωτικό ενδιαφέρον.