Μηνιαίες προβλέψεις για τον Μάιο ’17

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Μάιο ’17

 

Ο μήνας που θα δώσει χρήματα και πολλή αγάπη

 

Ο Μάιος θα είναι και ο καθοριστικός, αστρολογικά μήνας που θα δώσει τις ευκαιρίες σε όλα τα ζώδια, για να οριοθετήσουν αλλά και να ολοκληρώσουν όλους τους στόχους τους. Η Αφροδίτη σε καρμικές όψεις, με τον Άρη θα ανοίξουν τις πόρτες στα αληθινά και ποιοτικά συναισθήματα, έτσι ώστε να ‘δεσμεύσουν’ τους συντρόφους. Ο Δίας σε ανάδρομη ακόμη τροχιά, θα σπρώξει οικονομικές και εργασιακές καταστάσεις, για να προσφέρουν την υλική ασφάλεια.

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Είστε απόλυτα δικαιολογημένοι να παραπονιέστε, για όλα αυτά που συντελούνται μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Σίγουρα, φέρετε και εσείς μεγάλη ευθύνη. Τώρα που το αστρολογικό σκηνικό, είναι υπέρ σας, μπορείτε να ανοίξετε πιο σοβαρούς διαλόγους με το άνθρωπο σας, και να λύσετε όλες τις εκκρεμότητες και τις τυχόν παρεξηγήσεις. Μέσα σε αυτές τις καλές εξελίξεις, θα έχετε και κάτι καλό να περιμένετε από τον επαγγελματικό σας τομέα.

Αστρολογική εύνοια στις:  14  Μαίου

 

Ταύρος: Με τον Ήλιο πάνω στον  οίκο σας για 3 εβδομάδες ακόμη, το σίγουρο είναι ότι όλα τα χατίρια και οι επιθυμίες σας, θα γίνουν πραγματικότητα. Αυτό για αρχή θα είναι η καλύτερη σας οικονομική κατάσταση. Ξαφνικό χρήμα και νέες προτάσεις για συνεργασία, θα είναι στο μενού των ερχόμενων ημερών. Τα ζευγάρια που έχουν πάρει, αποφάσεις για άμεσες δεσμεύσεις, θα το καταφέρουν μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες.

Αστρολογική εύνοια στις: 11  Μαίου

 

 

Δίδυμοι: Είσαστε κάτω από τις καλύτερες αστρολογικές όψεις της εποχής.  Τα αισθηματικά προβλήματα, που υπήρχαν θα υποχωρήσουν με την θετική πρωτοβουλία του συντρόφου σας. Επίσης, όσοι έχουν χωρίσει, τις προηγούμενες εβδομάδες, θα έρθουν σε επικοινωνιακή επαφή με το πρώην ταίρι σας, και ίσως να  υπάρξει διάθεση για επανασύνδεση, υπό νέους όρους και καλύτερες συνθήκες, αυτήν την φορά.

Αστρολογική εύνοια στις: 10  Μαίου

 

 

Καρκίνος: Είσαστε αναποφάσιστοι για την αισθηματική σας ζωή. Αυτό είναι και κάτι που πηγάζει από την ανασφάλεια και την έλλειψη εμπιστοσύνης, που σας προκαλεί ο άνθρωπος σας. Αυτό ίσως κα να το έχετε ξαναπεράσει στο παρελθόν. Φρονήστε αυτόν τον θετικό μήνα, όλα αυτά να τα επιλύσετε οριστικά. Νέοι και θυελλώδεις, έρωτες θα παρουσιαστούν στους ελεύθερους που είναι έτοιμοι για νέα συναισθήματα.

Αστρολογική εύνοια στις: 08  Μαίου

 

 

Λέων: Η θέση σας μέσα στην σχέση την αισθηματική που διατηρείτε, είναι αδύναμη  – παθητική, και το ξέρετε. Αυτό είναι κάτι που δεν συνάδει με τα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά, αλλά και που πρέπει να λύσετε άμεσα. Δεν μπορείτε να είστε απλά θετικοί, με όλα, απλά και μόνο για να είστε ευχάριστοι στους άλλους. Οικονομικές δυσκολίες που προέκυψαν, μέσα στις πρώτες 2 εβδομάδες, του Μαίου θα ξεπεραστούν. Ταξίδια και νέες συνεργασίες, θα σας απογειώσουν την διάθεση.

Αστρολογική εύνοια στις: 02  Μαίου

 

 

Παρθένος: Είστε το ζώδιο που έχετε μέχρι και τα τέλη του Μαίου, τις περισσότερες θετικές αστρολογικές όψεις. Αυτό θα σας κάνει το επίκεντρο για πολύ καινούργιο κόσμο, που δεν αποκλείεται να σας φανερώσει και έναν καινούργιο έρωτα – σύντροφο. Όσοι έχουν σκεφτεί την επισημοποίηση, τον γάμο, θα πρέπει να περιμένουν τους Καλοκαιρινούς μήνες, που τα οικονομικά θα είναι υποσχόμενα και θα μπορέσουν να υποστηρίξουν τέτοιες καταστάσεις.

Αστρολογική εύνοια στις: 03  Μαίου

 

 

Ζυγός: Δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση και ψυχολογία, αυτές τις ημέρες. Αυτό θα αλλάξει από την μέρα της πανσελήνου και μετά. Κάποιες προσωπικές – οικογενειακές καταστάσεις, που σας πίεσαν θα ξεπεραστούν και θα σας δώσουν λύσεις. Οι σύντροφοι που έχουν απομακρυνθεί, θα βρούν τους διπλωματικούς τρόπους για να τα είναι και πάλι μαζί. Σίγουρα μην χαθείτε από την επαγγελματική σας ζωή.

Αστρολογική εύνοια στις: 09 Μαίου

 

 

Σκορπιός: Μπορείτε να πείτε ότι περνάτε, την καλύτερη περίοδο της ζωής σας. Ο δεσμός σας είναι πια σταθερός. Το παρελθόν έχει σβήσει από την μνήμη και των δύο σας. Τα οικονομικά σας, θα σας δώσουν τα αναμενόμενα μέσα στο πρώτο 15μερο του Μαίου. Μια μερίδα του ζωδίου, που κάνει σκέψεις για να φύγει για το εξωτερικό ή κάποια άλλη πόλη, ίσως και να το ξανασκεφτεί.

Αστρολογική εύνοια στις: 18 Μαίου

 

Τοξότης: Εσείς και το τετράγωνο μυαλό σας, έχετε προβληματίσει τον περίγυρο σας. Είσαστε καχύποπτοι για όλα. Σίγουρα αυτό, συνδέεται με κάποιες παλιές σας εμπειρίες. Από την πρώτη εβδομάδα, κιόλας θα δείτε μια καλύτερη επικοινωνιακή κατάσταση με τον άνθρωπο σας, και ίσως μέσα στο Καλοκαίρι, να κάνετε και κάτι πιο δεσμευτικό στο μεταξύ σας. Οι Τοξότες που έχουν άγχος για τα οικονομικά τους, είναι θέμα λίγου χρόνου, να μπούν και πάλι σε μια εργασιακή σταθερότητα.

Αστρολογική εύνοια στις: 20  Μαίου

 

Αιγόκερως: Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, είναι μονίμως αντικρουόμενα. Έχετε περάσει ποικίλες δυσκολίες αυτό το διάστημα και όλα σας φαίνονται ύποπτα. Αυτό μέσα στον Μάιο, θα εκλείψει και εσείς πραγματικά θα βρείτε την γήινη ισορροπία σας. Οι δεσμοί που είχαν παγώσει ή τα ταίρια- σύζυγοι είχαν απομακρυνθεί, θα προσεγγίσουν την επανασύνδεση με τρόπο, που θα βάλει ένα οριστικό τέλος σε παρεξηγήσεις και εντάσεις. Στην καλή διάθεση, θα προστεθεί και η οικονομική άνεση αλλά και καινούργιες επαφές, για τους μόνους και τους εργένηδες.

Αστρολογική εύνοια στις: 06  Μαίου

 

 

Υδροχόος: Ο κυβερνήτης σας, μπορεί στον τώρα να σας βάζει, κάποιες μικρές καθυστερήσεις, αλλά αυτό όλο είναι μόνο προσωρινό. Από τις 11-05 και μέχρι την λήξη του Καλοκαιριού, εσείς θα έχετε κάνει όλα τα όνειρα σας πραγματικότητα. Νέοι έρωτες και σημαντικές γνωριμίες, θα εμφανιστούν και στους ελεύθερους πια ξέρουν τι θέλουν. Τα οικονομικά σας, θα χρειαστούν παραπάνω την προσοχή σας.

Αστρολογική εύνοια στις: 09 Μαίου

 

 

Ιχθείς: Όλα έχουν την σημασία τους. Εσείς ξέρετε τι θέλετε και το καλύτερο θα ήταν αυτό να το εκφράζετε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Ίσα –ίσα που ο άνθρωπος σας θα το εκτιμήσει. Οι σχέσεις που έχουν πάρει την τελική τους ευθεία, για πιο επίσημες δεσμεύσεις, μέσα στον επόμενο 2μηνο, θα πρέπει από τώρα να οργανώσουν τα οικονομικά τους, αλλά και σίγουρα να κλείσουν ερμητικά, τις πόρτες στο παρελθόν. Όλα τα άλλα θα γίνουν εύκολα.

Αστρολογική εύνοια στις: 03 Μαίου