Οικονομικά – Εργασία. Απρίλιος ’17

 

Οικονομικά – Εργασία. Απρίλιος

 

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

 

Κριός: Σίγουρα δουλεύετε πολύ και αυτό είναι κάτι που από το πρώτο κιόλας, 10ημερο του καινούργιου μήνα θα σας αποφέρει κέρδη. Αυτοί που σκέφτονται να συνεταιριστούν, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν και να ζυγίσουν όλες τις παραμέτρους. Δεν είστε για πειραματισμούς και λάθη. Δεν το επιτρέπουν και οι εποχές. Εκκρεμότητες που έχετε προς τρίτα πρόσωπα, θα τακτοποιηθούν και πραγματικά η ψυχολογία σας θα έρθει και πάλι σε μια ισορροπία.

 

Ταύρος: Σίγουρα ο Μάρτιος, δεν σας υποστήριξε πολύ στα οικονομικά σας σχέδια. Στο τώρα έχετε την γνώση, και θα μπορέσετε να κάνετε, πια πιο εύστοχες δράσεις, έτσι ώστε να καλυτερέψετε την καθημερινότητα σας. Αυτοί που αναζητούν μια καινούργια εργασία, θα την έχουν μέσα στον Ιανουάριο. Πολλά τα ταξίδι και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις για συνεργασία.  Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, σκεφτείτε τα πάντα διπλά.

 

Δίδυμοι: Ανοίξτε την αγκαλιά σας, και απολαύστε όλα αυτά που ο Απρίλιος θα σας φέρει. Από τον πρώτο καιρό, θα έχετε μια καλύτερη ψυχολογία που θα σας οδηγήσει σε πρακτικές αλλαγές σε κάθε κλάδο της ζωής σας. Δικαιούστε πολλά… και σίγουρα θα τα εισπράξετε. Πολύς και ο καινούργιος κόσμος που θα μπει στην καθημερινότητα σας, είτε σαν μορφή κοινωνικής φιλίας, είτε σαν νέοι  συνεργάτες, κάτι που μπορεί να σας ανοίξει τα μάτια, για νέους δρόμους.

 

Καρκίνος: Θα απογειωθείτε. Είσαστε εργασιομανείς έτσι και αλλιώς. Αυτό θα σας αποδώσει φήμη – καταξίωση, αλλά και αρκετό χρήμα από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες του έτους. Επενδύσεις μικρές τώρα θα σας δώσουν την ευχαρίστηση των αποδόσεων και που πολλαπλασιασμού τους. Ξαφνικό χρήμα, για μια μερίδα του ζωδίου, που θα έρθει μέσα από τύχη, κληρονομιά.

 

Λέων: Έχετε κατανοήσει τα λάθη που έγιναν μέσα στον προηγούμενο μήνα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πια την γνώση και την εμπειρία για να εξελίξετε, με τον καλύτερο τρόπο την ζωή σας. Ευκαιρίες θα έρθουν και μέσα από τον άνθρωπο σας, όπου και είναι πιθανόν να προβείτε με μετοίκηση, ή μεγάλη αγορά – επένδυση. Επίσης υποθέσεις, περιουσιακών – νομικών θεμάτων θα λυθούν προς το δικό σας όφελος.

 

Παρθένος: Είσαστε  μέσα σε μια υπερδραστηριότητα που λίαν συντόμως θα σας αποδώσει καρπούς. Οι επενδύσεις, που έγιναν με την προσοχή και την προσπάθεια σας την ασταμάτητη, έχουν εκπλήξεις και πολλά δώρα να σας αποδώσουν. Προαγωγές και ταξίδια, σε όσους είναι σε αναμονή για αλλαγές. Υποθέσεις κληρονομικών – περιουσιακών θεμάτων θα λάβουν τέλος, μέσα στο πρώτο 15μερό του Απριλίου.

 

Ζυγός: Το προηγούμενο διάστημα δεν σας πήγε και τόσο καλά. Αυτό είναι κάτι που άμεσα θα διορθωθεί. Οι σχέσεις που δεν σας αξίζουν και σας ταλαιπωρούν δεν θα συνεχίσουν. Καλύτερα μόνοι σας, παρά με κάτι που δεν σας ευχαριστεί. Το πρώτο 15μερο του Απριλίου, θα είναι ανατρεπτικό. Πολλοί θα πάρουν και τις δεσμευτικές τους αποφάσεις καθώς και οι μακροχρόνιοι εραστές θα σκεφτούν για γάμο – συμβίωση. Θυελλώδεις έρωτες αναμένονται και για όσους έχουν ξεπεράσει, τις ερωτικές απογοητεύεις του παρελθόντος.

 

 Σκορπιός: Διαλέξτε τι κινήσεις, που θέλετε να κάνετε από τώρα. Από τις πρώτες ημέρες του  Απριλίου, θα έχετε πληθώρα καινούργιων προτάσεων για να συμπληρώσετε οτιδήποτε σας έχει λείψει. Από τις 15/04, θα εισέλθουν πολλές ευκαιρίες για οικονομική ανάκαμψη, όπου θα γίνουν η σταθερή βάση για να μπουν τα θεμέλια για επενδύσεις και επεκτάσεις. Ο κυβερνήτης σας έχει πολλά δώρα να σας αποδώσει, και πάνω από όλα καλύτερη ψυχολογία.

 

Τοξότης: Είσαστε οι καλοζωισμένοι του ζωδιακού κύκλου. Όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια και να αποπνέουν ποιότητα. Αυτό είναι και κάτι που το προσπαθείτε με κάθε τρόπο και από μικρή ηλικία. Από αυτό τον μήνα και μέχρι να λήξει η Άνοιξη, εσείς θα δεχτείτε πολλές προτάσεις για συνεργασίες, νέες θέσεις εργασίας, ακόμη και για να φύγετε στο εξωτερικό. Τύχη και σε νέες επαγγελματικές επενδύσεις, σε άλλους τομείς.

 

Αιγόκερως: Οι μνήμες σας από το προηγούμενο διάστημα, δεν είναι και οι καλύτερες. Αυτό όμως είναι μια συσσωρευμένη γνώμη – δύναμη, έτσι ώστε να κάνετε τις διορθωτικές σας κινήσεις, άμεσα και στοχευμένα. Πολλά από τα υλικά σας όνειρα, μετά τον Απρίλιο θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Κατακτήσεις θα έχετε πολλές και τον εργασιακό σας τομέα. Λίγη προσοχή μόνο σε έκτακτα έξοδα ίσως και περιττά.

 

Υδροχόος: Εσείς έχετε πολλές αλλαγές. Σίγουρα όλα είναι δύσκολα, αλλά το μόνο που πια μπορείτε να περιμένετε είναι να σας ανοίξουν οι πόρτες για όλες σας τις επιδιώξεις. Από το πρώτο 10ήμερο του μήνα, θα δείτε πρακτικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Οι στόχοι που έχετε βάλει θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα, και σε αυτό θα έχετε μεγάλη βοήθεια από τα κοντινά σας περιβάλλοντα.

 

Ιχθείς: Είσαστε στην καλύτερη σας φάση πια. Τα οικονομικά σας έχουν μπει πια σε μια σειρά, και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ πιο ήρεμοι πια. Από τις πρώτες ημέρες του μήνα, θα δεχτείτε προτάσεις για συνεργασίες για επέκταση δραστηριοτήτων.  Όσοι αναζητούν μια θέση εργασίας, μέσα από την βοήθεια των ανθρώπων τους, θα την έχουν λίαν συντόμως. Υπάρχει και τυχερό χρήμα που θα σας κάνει να πάρετε βαθιές ανάσες.