Οι Κάρτες του Αγγέλων. Προβλέψεις 15-18 Φεβρουαρίου

Οι Κάρτες  του Αγγέλων. Προβλέψεις 15-18 Φεβρουαρίου

Από τις πιο γνωστές μαντικές τράπουλες, της Doreen Virtue,  που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων, ακόμη και αν αυτοί ανήκουν στο παρελθόν.

Τρεις μεγάλες κατηγορίες. Κάρτες Αγάπης, Θεραπείας και Γενικές.

Κάθε Κάρτα περιέχει ένα Αγγελικό μήνυμα.

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός: Η κάρτα – Η Δύναμη

Σίγουρα είναι κουραστικό να περνάνε όλα από τα δικά σας χέρια. Αυτό είναι  και το κάρμα σας. Είστε από τα πιο ισχυρά όντα, και για αυτό όλοι προστρέχουν σε εσάς. Ακόμη και για συγχώρεση. Ακούστε και συμβουλέψτε.

Ταύρος: Η κάρτα – Η Φιλία

Εσείς και το άδολο σας ενδιαφέρον, έχει συγκινήσει κάποιον ιδιαίτερο άνθρωπο, που μέσα στις ερχόμενες ημέρες θα σας πλησιάσει με πραγματικό ενδιαφέρον. Ίσως ένας μεγάλος έρωτας, ξεκινήσει.

Δίδυμοι: Η κάρτα – Η Αρμονία

Κλείστε πραγματικά τα αυτιά σας, σε άτομα που δεν σας προσθέτουν τίποτα και απλά σας ταλαιπωρούν. Οι μέρες έχουν αλλάξει και το μόνο που χρειάζεστε είναι να ασχοληθείτε με τον καλό σας εαυτό, και μόνο αυτούς που σας αγαπούν.

Καρκίνος: Η κάρτα – Η Ισορροπία

Δοκιμάστε να μιλήσετε με όλη την αισθηματική σας ειλικρίνεια στο άτομο που αγαπάτε. Το μόνο που τελικά θα καταφέρετε είναι να σας πλησιάσει, πιο πολύ και να σας κάνει όλα τα χατίρια. Γενικά μια εποχή θετική.

Λέων: Η κάρτα – Ο Εορτασμός

Ο καλός και ο διπλωματικός σας λόγος, έχει ήδη φέρει κοντά στην καρδιά σας, αυτό το άτομο που έχετε ερωτευτεί σφόδρα.  Όλες οι επόμενες ημέρες θα δώσουν χώρο για την εξέλιξη των συναισθημάτων.

Παρθένος: Η κάρτα – Κύματα Ευημερίας

Εσείς αυτό που περιμένετε, και καλά κάνετε, είναι να τελειώσετε με κάποιες παλιότερες σας υποθέσεις και να δώσετε χρόνο σε καινούργια συναισθήματα, για να ξαναθίσουν. Όλος ο επόμενος μήνας, θα δώσει και πολλές ευκαιρίες στους χωρισμένους.

Ζυγός: Η κάρτα – Η Υλοποίηση

Είσαστε πραγματικά ένα βήμα, πριν περάσετε σε δράση που θα απομακρύνει όλους αυτούς που πραγματικά σας αγαπούν, από τους περαστικούς. Οι σχέσεις που έχουν καλές βάσεις, μέσα στον μήνα αυτό θα κάνουν πιο σοβαρές συζητήσεις.

Σκορπιός: Η κάρτα – Η Πρόθεση

Δεν έχει σημασία τι επιθυμείτε εσείς. Το ζητούμενο είναι να μπορεί και η άλλη πλευρά οικειοθελώς να σας το προσφέρει. Πάντως, οι μέρες είναι με το μέρος σας και πολλά από αυτά που δικαίως ζητάτε, θα σας αποδοθούν.

Τοξότης: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις τουλάχιστον κάντε το άμεσα και πάντα με γνώμονα το δικό σας συμφέρον. Είσαστε σε μια καλή φάση της ζωής σας, που θα σας δώσει πολλά δέλεαρ, για να αφήσετε το παρελθόν και να περάσετε στο μέλλον.

Αιγόκερως:  Η κάρτα – Η Ισορροπία

Κρατάτε το μεγαλύτερο φορτίο της αισθηματικής σας σχέσης, πάνω σας. Αυτό είναι και κάτι που κάνει τον άνθρωπο σας, να σας αγαπάει πολύ περισσότερο, αλλά και εσείς αισθάνεστε δικαιωμένοι για την προσωπική σας επιλογή.

Υδροχόος: Η κάρτα – Η Θεραπεία        

Εσείς και τα καλά λόγια που έχετε προσφέρει στον άνθρωπο της καρδιάς σας, είναι και αυτά που θα τον κάνουν να πάρει πιο γρήγορες αποφάσεις για τους δύο σας. Αυτό έχει να αποδώσει πολλά και στους χωρισμένους.

Ιχθείς: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Μην ακούτε εσείς κανέναν. Όλα δείχνουν ότι εσείς έχετε τα ηνία για τις αλλαγές, που πρέπει να γίνουν και στα αισθηματικά και στα εργασιακά σας. Το πιο πιθανόν είναι άμεσα να βρείτε τους υποστηρικτές σας, εκεί που δεν το περιμένετε.