Οι Κάρτες των Αγγέλων. Από 20 έως 24/03

Οι Κάρτες  του Αγγέλων. Προβλέψεις  20-24/03

Από τις πιο γνωστές μαντικές τράπουλες, της Doreen Virtue,  που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων, ακόμη και αν αυτοί ανήκουν στο παρελθόν.

 

Τρεις μεγάλες κατηγορίες. Κάρτες Αγάπης, Θεραπείας και Γενικές.

 

Κάθε Κάρτα περιέχει ένα Αγγελικό μήνυμα.

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός: Η κάρτα – Η Δύναμη

Μπορείτε να μείνετε μόνοι σας. Αυτό είναι και κάτι που το οφείλεται στην καρδιά σας, που τόσο την έχετε ταλαιπωρήσει. Ωστόσο, λίγος θα είναι ο καιρός, πριν σας πλησιάσει νέος έρωτας  – μόνιμος σύντροφος.

 

Ταύρος: Η κάρτα – Η Φιλία

Κάντε ανακωχή με τον κακό εαυτό σας και μην επιτίθεστε στον σύντροφο σας, που αυτήν την εποχή έχει τα δικά του προβλήματα και δεν σας έχει απόλυτη προτεραιότητα του.

Δίδυμοι: Η κάρτα – Η Αρμονία

Δεν πρέπει αυτήν την εποχή να κάνετε καμία κίνηση – πρόταση προς το άτομο που σας απασχολεί αισθηματικά. Υπάρχει σκέψη από την άλλη πλευρά για να σας προσεγγίσει με σοβαρές προτάσεις ανά χείρας.

Καρκίνος: Η κάρτα – Η Ισορροπία

Κοιτάξτε πρώτα και στο τώρα, τι πραγματικά εξυπηρετεί εσάς και τους σκοπούς σας. Σε δεύτερο επίπεδο, θα πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις και τι σας ταιριάζει περισσότερο.

Δίδυμοι: Η κάρτα – Η Αφθονία

Μπορεί να είναι μπλεγμένο στο μυαλό σας, ακόμη το παρελθόν, αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι λόγος για να μην συνεχίσετε την ζωή σας και να μην ανταποκρίνεστε σε αυτούς που σας ‘χαμογελούν΄!

Καρκίνος: Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση

Υπάρχετε ενεργά στο μυαλό ενός ατόμου από το πρόσφατο παρελθόν. Δεν χρειάζεται  να κάνετε κάτι, είναι θέμα ωρών – ημερών, να έχετε νέα που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον.

Λέων: Η κάρτα – Ο Εορτασμός

Λέτε ότι δεν σας ενδιαφέρει το παρελθόν. Οι σκέψεις σας όμως είναι ακόμη κολλημένες εκεί και λίαν συντόμως θα ακολουθήσουν και οι πράξεις σας όσο και να αντιστέκεστε.

Παρθένος: Η κάρτα – Κύματα Ευημερίας

Το άτομο που κατά καιρούς σας πλησιάζει, δεν είναι μόνο την φιλία του που επιθυμεί να σας προσφέρει, αλλά και να μάθει πιο προσωπικά πράματα για εσάς, έτσι ώστε να σας κατακτήσει.

Ζυγός: Η κάρτα – Η Υλοποίηση

Είναι οι μέρες, που εσείς και από μόνοι σας, θα μπείτε σε μια σειρά. Θα δώσετε οριστικό τέλος στις αισθηματικές ανασφάλειες και θα κρατήστε μόνο όποιον και ότι αξίζει, για τα δεδομένα σας.

Σκορπιός: Η κάρτα – Η Πρόθεση

Σίγουρα μια δύσκολη ημέρα, για εσάς που γενικά είσαστε χαλαροί και απόμακροι αυτήν την εποχή, από άσχημες ερωτικές καταστάσεις αλλά και άτομα που δεν κολλάνε με την νοοτροπία σας.

Τοξότης: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Το βλέμμα σας λίαν συντόμως θα συναντήσει αυτόν που η καρδιά σας λαχταρά. Να είστε σε αφύπνιση καθώς οι προτάσεις που θα σας γίνουν σίγουρα θα σας τραβήξουν το ερωτικό ενδιαφέρον.

 

Αιγόκερως:  Η κάρτα – Η Ισορροπία

Εσείς κρύβετε μεγάλα μυστικά και άσους στο μανίκι σας, και τα κρατάτε για να τα βγάλετε στην κατάλληλη ώρα. Μέχρι τότε θα έχετε και τις χαρμόσυνες ειδήσεις, που περιμένετε από τον άνθρωπο σας.

Υδροχόος: Η κάρτα – Η Θεραπεία

Αν κάνετε λίγο υπομονή θα δείτε, ότι θα υπάρξουν ξαφνικές ειδήσεις, από την μεριά του συντρόφου σας και θα σας φέρουν πιο κοντά και πάλι. Φάση ήταν και την ξεπερνάτε ευτυχώς.

Ιχθείς: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Δεν είστε και από τα πιο εύκολα ζώδια και αυτό είναι και κάτι που θα σας το καταλογίσει το επόμενο διάστημα, και ο άνθρωπος σας. Όπως και να είναι τα πράματα, τις δυσκολίες τις νικάτε.