Φεβρουάριος-Ο μήνας των Ερωτευμένων…και όχι μόνο!

Ο μήνας των Ερωτευμένων…και όχι μόνο!

 

Ο τελευταίος μήνας του Χειμώνα, έρχεται φορτωμένος με τις καλύτερες αστρολογικές όψεις, που θα δώσουν μια δυναμική ώθηση σε όλα τα ζώδια για να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Αισθηματικές υποθέσεις που έχουν ταλαιπωρήσει, θα τερματιστούν, αλλά και οικονομικά ζητήματα, μέσα στον Φεβρουάριο, θα αποδώσουν άμεση και σταθερότητα μόνιμα.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Με τον Άρη στον οίκο σας, όλα είναι σε μια ευθεία για να γίνουν πραγματικότητα. Οι σχέσεις που άντεξαν τις δυσκολίες του παρελθόντος, τώρα θα περάσουν σε ένα πιο επίσημο επίπεδο, ίσως και τον γάμο. Διαζύγια και περιουσιακά ζητήματα, που είχαν σταματήσει τώρα και πάλι, από το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, θα ενεργοποιηθούν και θα αποδώσουν ευκαιρίες υπέρ σας. Οικογένεια και φίλοι, είναι ένθερμοι υποστηριχτές σας σε όλα αυτά τα σχέδια, που σκέφτεστε να ενάρξετε. Πολλά και τα επαγγελματικά ταξίδια, που θα σας ανοίξουν τους ορίζοντες σας.

Προσωπική Τύχη 9/10

 

Ταύρος: Ο Κυβερνήτης σας έχει πολλά δώρα και εκπλήξεις, για εσάς μέσα στον Φεβρουάριο.  Αυτό θα ξεκινήσει από τα ταλαιπωρημένα οικονομικά σας, που θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες, για να τα ισορροπήσετε αλλά και να προσφέρετε στον εαυτό σας, όλα αυτά που είχατε στερηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αρμονία και εξέλιξη θα υπάρξει και στα αισθηματικά σας, που όμως σε καμία των περιπτώσεων, δεν έχει έρθει ακόμη το πλήρωμα του χρόνου για πιο επίσημες δεσμεύσεις και αποφάσεις ζωής.

Προσωπική Τύχη 8/10

 

Δίδυμοι: Είσαστε πάνω σε πολύ βαθιές και ώριμες σκέψεις, για όλους τους τομείς της ζωής σας. Οικογένεια και εργασιακά, έχουν για αυτόν τον καινούργιο μήνα την προτεραιότητα τους. Χρήμα από εκεί που δεν το περιμένετε, κληρονομιά, δικαστική υπόθεση, θα σας λύσει τα χέρια. Αισθηματικές υποθέσεις, που έχουν αποδείξει την αλήθεια τους, μετά την Πανσέληνο του μήνα, θα ξεκινήσουν συζητήσεις, γύρω από γάμο και οικογένεια. Είναι κάτι αυτό, που θα το θέλει και ο σύντροφος σας.

Προσωπική Τύχη 9/10

 

Καρκίνος: Διανύετε μια εξαιρετική περίοδο, που θα σας δώσει την ευχέρεια να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζονται και σε όλα τα επίπεδα. Για αρχή σίγουρα, θα πρέπει να βάλετε ένα μεγάλο στοπ, σε άτομα που είναι στον κύκλο σας, αλλά σε τίποτα δεν σας προσφέρουν. Αυτό συγκαταλέγει και παλιές γνωριμίες- φλερτ, που απλά σας ξεσηκώνουν χωρίς όμως μετά να συνεχίζεται κάτι ουσιαστικό. Ίσως και ένα μικρό χρονικό διάστημα μοναξιάς, να σας έκανε καλό. Ωστόσο, πολλές οι προσφορές που θα εισπράξετε από τον επαγγελματικό σας χώρο, ίσως και  μια προαγωγή. Από τις  12-02 και μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου, θα έχετε και κάποιες χαρμόσυνες ειδήσεις, για φίλους σας.

Προσωπική Τύχη 10/10

 

 

Λέων: Μπορείτε να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στην αισθηματική σας ζωή και όχι μόνο, από αυτόν τον μήνα. Οι αστρολογικές όψεις των αργοκίνητων πλανητών, σας δίνουν μια υπεροχή, έτσι ώστε να ευθυγραμμίσετε αυτά που σκέφτεστε με όλα αυτά, που πρέπει να κάνετε. Σχέσεις που δεν έχουν πια κάτι να σας προσφέρουν, θα τις λήξετε, και αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα. Θα κρατήσετε κοντά σας, μόνο όσους πραγματικά το αξίζουν. Πολλές και οι ευκαιρίες για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, ακόμη και στο εξωτερικό.

Προσωπική Τύχη 9/10

 

Παρθένος: Είσαστε το αγαπημένο παιδί των άστρων. Από τις πρώτες ημέρες του ο νέος μήνας, θα σας ανεβάσει την διάθεση και θα σας δώσει την υπεροχή που απαιτείται για να λύσετε υποθέσεις που τόσο καιρό, δεν τολμούσατε να ακουμπήσετε. Διαζύγια, περιουσιακά ζητήματα, θα λήξουν υπέρ των δικών σας συμφερόντων. Ίσως σε αυτά, να χρειαστεί να δείξετε και το σκληρό αλλά δίκαιο σας πρόσωπο. Πολλοί και οι νέοι έρωτες για τους αδέσμευτους, που τώρα μόνο αισθάνονται καλά για να τολμήσουν μια σχέση.

Προσωπική Τύχη 8/10

 

Ζυγός: Είσαστε ακόμη αρνητικά επηρεασμένοι, από όλα αυτά που σας έχει συμβεί αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν χρειάζεται να έχετε μελαγχολική διάθεση, παρά μόνο την ζωδιακή σας πυγμή για λύσετε όλα αυτά που έχουν συσσωρευτεί στην αισθηματική και επαγγελματική σας καθημερινότητα. Ακόμη και γάμοι, που είχαν  χάσει τον ενθουσιασμό τους, τώρα θα ξαναβρούν τους κανονικούς τους ρυθμούς. Πολλές και οι προτάσεις που θα έχουν και όσοι είναι αδέσμευτοι, από καινούργιο κόσμο.

Προσωπική Τύχη 9/10

 

Σκορπιός: Είσαστε σε μια μόνιμη αναστάτωση και αφύπνιση, αυτό το χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας. Από τις 02/02, που ο Άρης περνάει στον Κριό, εσείς θα χρειαστεί να ανοίξετε σοβαρές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, γύρω από λάθη που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και τις επιμέρους μελλοντικές προτάσεις από κάθε πλευρά. Οι οικονομικές επιτυχίες θα έρθουν, και θα δώσουν πολλές ευκαιρίες για επέκταση δραστηριοτήτων ακόμη και σε άλλους τομείς.

Προσωπική Τύχη 10/10

 

Τοξότης: Είσαστε στο επίκεντρο του αστρολογικού κυκλώνα, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου. Σε αυτό το χρονοδιάστημα, το μόνο που έχετε και μπορείτε να κάνετε είναι να σκεφτείτε πολύ πιο σοβαρά, όλα αυτά που πρέπει να κάνετε για εσάς και τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Πολλές και οι αλλαγές που θα θελήσετε να κάνετε στα εργασιακά σας δρώμενα, που αυτήν την εποχή δεν σας αποδίδουν όλα αυτά που επιθυμείτε. Με λίγη  υπομονή και προσπάθεια…αυτό θα γίνει.

Προσωπική Τύχη 9/10

 

Αιγόκερως: Είσαστε μια έντονη προσωπικότητα, και με μια Αφροδίτη να χαμογελά σε όλα τα ζώδια της Γης, εσείς θα βρείτε την αισθηματική ισορροπία που ψάχνετε, ίσως και σε ένα καινούργιο πρόσωπο, που πιθανόν μέσα στον μήνα του Φεβρουαρίου να εμφανιστεί. Σε δεύτερο τόνο, πολλές οι εκκρεμείς υποθέσεις, που θα χρειαστούν την άμεση σας παρουσία και προσοχή. Προτάσεις για νέες συνεργασίες αλλά και επενδύσεις θα σας παρουσιαστούν, που θα πρέπει πρώτα να τις αναλύσετε πολλάκις.

Προσωπική Τύχη 10/10

 

Υδροχόος: Είναι πολλά αυτά που πρέπει σε κάθε βαθμό, να ξεχάσετε αλλά και να προσπεράσετε. Δεν χρειάζονται τα βάρη του παρελθόντος, να γίνονται εμπόδιο για όλα αυτά που πρέπει να καταφέρετε άμεσα. Ερωτικές ιστορίες, που δεν έχουν κάτι απτό να σας προσφέρουν, θα τις λήξετε μόνιμα. Από την πανσέληνο του μήνα και μέχρι την λήξη του, κάποια μικρή μερίδα του ζωδίου, θα βρει τους τρόπους για να λύσεις οικονομικά ζητήματα, αλλά και να επιτύχει σε γενικότερες οικονομικές συναλλαγές.

Προσωπική Τύχη 9/10

 

Ιχθείς: Εσείς δεν χρειάζεται αυτό το διάστημα να κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Οι όψεις του κυβερνήτη σας με τον Δία και την Ερμή, σας ανοίγουν δρόμους για να κατακτήσετε καρδιές, αλλά και να έχετε οικονομικές επιτυχίες. Στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα καταφέρετε να λύστε και οικογενειακές διαφορές που μέχρι τώρα σας προβλημάτιζαν. Οι σχέσεις που έχουν σκέψεις για επόμενες δεσμεύσεις μέσα στην Άνοιξη, θα πρέπει πρώτα να ισορροπήσουν τα οικονομικά τους δεδομένα.

Προσωπική Τύχη 8/10