Ο πλανήτης Ουρανός στα ζώδια

Ο πλανήτης Ουρανός στα ζώδια

 

Ο πλανήτης ουρανός στους 12 γενέθλιους οίκους:

 

ΚΡΙΟΣ: Άκρως κοινωνικά άτομα που επιθυμούν να βρίσκονται συνέχεια μέσα σε καλούς φίλους και ευχάριστες συναναστροφές. Υπερκινητικοί σε κάθε τομέα της ζωής τους και από μικρή ηλικία. Έχουν ευκολία στο να δημιουργούν επιχειρήσεις και χρήμα ,που με περισσή ευκολία ξοδεύουν σε όλα τα ακριβά τους γούστα. Δεν φημίζονται για την σταθερότητα στην ερωτική τους ζωή. Κρατούν τα πρωτεία στα διαζύγια και σε όλες τις ηλικίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολυμήχανοι άνθρωποι, που αρέσκονται να κάνουν σχεδόν τα πάντα και να αποκτούν πρακτική γνώση που με χαρά την μεταδίδουν. Τους αποκαλούν και ξεροκέφαλους – μονοκόμματους ανθρώπους, που έχουν την απαίτηση όλα να κινούνται σύμφωνα με τα δικά τους θέλω. Συνήθως παντρεύονται σε μικρή ηλικία και κάνουν μεγάλες και ευτυχισμένες οικογένειες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεχωριστά άτομα, που δεν σταματούν ποτέ να αναζητούν την γνώση και το διαφορετικό και σε κάθε επίπεδο. Ταξιδεύουν πολύ και τους ενδιαφέρει να έρχονται σε επαφή με νεωτεριστές και ξεχωριστούς ανθρώπους. Δεν μπορούν εύκολα να βρουν το ερωτικό τους ταίρι και συνήθως καταλήγουν μόνοι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:  Διακρίνονται για τον βαθύ συναισθηματισμό τους και την ανάγκη να έχουν στον περίγυρο τους άτομα που μπορούν να εμπιστευτούν, ίσως και για ζωή. Οικονομικά αργούν να έρθουν σε ένα καλό και σταθερό επίπεδο. Κυριαρχούν σε μόρφωση και επαγγέλματα που συσχετίζονται με φιλανθρωπίες και το γενικό – κοινωνικό καλό. Εξαιρετικοί γονείς.

 

ΛΕΩΝ: Διαθέτουν ένα εξαιρετικό – πρακτικό μυαλό. Μόνιμα μέσα φίλους και ανθρώπους που τους στηρίζουν, αλλά και που τους θαυμάζουν. Άτομα που παρέχουν πάντα σταθερότητα και ασφάλεια στους οικογενειακούς τους κύκλους, αλλά και έμπνευση στους συνεργάτες τους. Αποκτούν λεφτά με τον κόπο τους και χαρακτηρίζονται για την μεγάλη τους καριέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Άνθρωποι με εξαιρετικά ανεπτυγμένη παιδεία και μόρφωση, που τους κάνει ξεχωριστούς στα περιβάλλοντα τους. Από μικρή ηλικία εμπλέκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις, που συχνά είναι και αυτές που καταλήγουν σε μόνιμη δέσμευση. Ταξιδεύουν πολύ και δεν αλλάζουν εύκολα τις ιδέες τους. Δημιουργούν το επάγγελμα που τους ενδιαφέρει και το εξελίσσουν.

 

ΖΥΓΟΣ: Δυναμικές προσωπικότητες, που έχουν μόνιμα την διάθεση για διασκέδαση και νέες γνωριμίες. Διαθέτουν ένα κοφτερό μυαλό και είναι εξαιρετικοί στην δουλειά τους. Πολλές οι περιπέτειες αισθηματικού περιεχομένου που τους καθυστερούν, από να βρουν το κατάλληλο ταίρι για μια σοβαρή σχέση. Τα πλούσια ενδιαφέροντα τους, τους κάνουν συμβατούς με όλους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από τις πιο δύσκολες όψεις ενός αστρολογικού χάρτη, που δημιουργούν αγκυλώσεις σε κάθε βήμα του Σκορπιού. Άτομα ιδιαίτερα καχύποπτα και με μυστικοπαθή χαρακτήρα. Προτιμούν να λειτουργούν μόνοι τους και όχι πάντα υπό την σωστή οδό. Δυσκολεύονται με τις συναισθηματικές σχέσεις και τις υποχρεώσεις αυτών. Τα επαγγέλματα τους είναι ακραία και επικίνδυνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διαφορετικές προσωπικότητες, που δεν ενδιαφέρονται για την συμβατή πραγματικότητα της ζωής. Αρκετά έντονοι σαν χαρακτήρες και απόλυτα δοτικοί εκεί που αγαπούν. Μπορούν και παράγουν το χρήμα και θεωρούνται από τους πιο επιτυχημένους σε επίπεδο σπουδών και καριέρας. Είναι καλοί σαν  σύζυγοι και οικογενειάρχες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι κουλτουριάρηδες του ζωδιακού κύκλου. Επιθυμούν την διευρυμένη μόρφωση και συνήθως ακολουθούν επαγγέλματα καθηγητή, κοινωνικού λειτουργού, πολιτικού.  Για να εμπιστευτούν χρειάζονται χρόνο και καμία πίεση. Εξαιρετικοί  σαν γονείς και σαν συνεργάτες. Πάντα είναι άνετοι με το χρήμα, αλλά το ξοδεύουν με φειδώ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαρακτήρες που δεν είναι εύκολο κάποιος να τους αποκωδικοποιήσει. Δουλεύουν περισσότερο από όλους τους άλλους και στηρίζουν τους τρίτους. Ταξιδεύουν και έχουν την τάση να ασχολούνται  με περίπλοκα επαγγέλματα. Είναι αυτοί που ψάχνουν για κάποιον σύντροφο ζωής, που να ταιριάζει στις ιδιαίτερες αντιλήψεις τους.

 

ΙΧΘΕΙΣ:  Μεθοδικοί και ικανοί άνθρωποι, που χαίρουν εκτίμησης και αγάπης από το σύνολο των κύκλων τους. Αγαπούν την μόρφωση και τις καλές τέχνες. Υπερκινητοί και ιδιαίτερα γενναιόδωροι σε αυτούς που είναι πολύ κοντά τους. Θετικοί άνθρωποι που εμπνέουν ασφάλεια και αγάπη. Αφοσιωμένοι σαν γονείς και σύντροφοι.