Πλανήτες και ζώδια – Αφιέρωμα στην Αφροδίτη

Πλανήτες και ζώδια – Αφιέρωμα στην Αφροδίτη

Αφροδίτη: Ο πλανήτης της αγάπης, της καλής επικοινωνιακής εικόνας και του κέρδους. Δείχνει την τάση και το ταλέντο στην τέχνη στην Ζωγραφική, στο Τραγούδι, στην Ηθοποιία και γενικότερα στην Μόδα – Ομορφιά. Συνδέεται με την μέρα Παρασκευή. Είναι κυβερνήτης του Ταύρου και του Ζυγού

Σαν γενέθλιος πλανήτης επηρεάζει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ: Θέλουν να είναι συνεχώς στο επίκεντρο όλων. Είναι υπερβολικοί σε όλες τους τις αντιδράσεις και σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Η προσωπική τους ζωή είναι πάντα ασταθής, καθώς γοητεύονται από το κάθε τι που θα τους τραβήξει την προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ: Άτομα με σταθερά συναισθήματα. Δουλεύουν πολύ και δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια. Έξυπνοι και πολυμήχανοι που πάντα βάζουν τα συμφέροντα τα δικά τους και της οικογενείας τους, σε προτεραιότητα. Αγαπούν από καρδιάς και είναι καλοί σύζυγοι.


ΔΙΔΥΜΟΣ
: Δύσκολες προσωπικότητες που έχουν υπερβολικές και περίεργες αντιλήψεις. Είναι πολύπλευροι και συνήθως ακατανόητοι. Η αισθηματική τους ζωή είναι πάντα άστατη. Ωστόσο τα πηγαίνουν πολύ καλά με όλα τα υπόλοιπα ζώδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ταλαντούχοι άνθρωποι και χαρισματικοί. Εκφράζουν την αγάπη τους για όλους και όλα. Οι συναισθηματικοί τους δεσμοί είναι σταθεροί και πολυετείς. Η κοινωνική και η οικογενειακή τους ζωή, τους δίνει ισχύ και ασφάλεια.

ΛΕΩΝ: Δείχνουν μια έντονη ευαισθησία στην συμπεριφορά και τα συναισθήματα των άλλων. Άτομα ισορροπημένα και καλοσυνάτα. Έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση στον εαυτό τους και στον σύντροφο τους και είναι πολύ αφοσιωμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Άκρως συμπαθείς άτομα και χαμηλών τόνων. Είναι γεννημένοι για οικογένεια. Άνθρωποι ομαδικοί και πολύ κοινωνικοί και ρομαντικοί. Η ενέργεια τους καταναλώνεται γύρω από την εργασία τους και την οικογένεια τους.

ΖΥΓΟΣ: Άνθρωποι πρωτοπόροι και με μεγάλη γενικότερα κατανόηση. Τα συναισθήματα του είναι πολλά και βαθιά για τους ανθρώπους, που έχουν επιλέξει να βρίσκονται κοντά τους. Είναι εκκεντρικοί αλλά και πολύ κοινωνικοί ταυτόχρονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Άνθρωποι των άκρων σε όλα τα πεδία. Εκδηλώνονται με τους περίεργους και δύσκολους τρόπους, μέσα από το επάγγελμα και την ιδιαίτερη και άφθονη ερωτική τους ζωή. Αναζητούν άτομα της ίδιας λογικής και αντίληψης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Λόγω της μεγάλης τους ευαισθησίας συνήθως πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης στον αισθηματικό τους τομέα. Είναι εκδηλωτικοί και με τον σύντροφο τους. Το χρήμα και η κοινωνική τους θέση είναι κάτι που τους απασχολούν και τα κυνηγάνε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένα μείγμα πολλών και διαφορετικών χαρακτηριστικών που συνήθως μπερδεύει του τρίτους. Κυκλοθυμικοί άνθρωποι και απρόβλεπτοι. Ασχολούνται με άτομα που μόνο έχουν κερδίσει την προσοχή και την αφοσίωση τους. Είναι ιδανικοί γονείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Περήφανοι και λίγο σνόμπ και ίσως επιθετικοί. Άστατοι και εγωιστές στην προσωπική τους ζωή που συνήθως τους οδηγούν στην μοναξιά. Έχουν έμφυτη κατανόηση και ευφυΐα, που τους οδηγεί σε περίεργα επαγγέλματα.

ΙΧΘΕΙΣ: Άτομα με υψηλό δείκτη νοημοσύνης και εφευρετικότητας. Η συμπεριφορά τους δεν κάνει γωνίες και είναι προσιτοί στα περιβάλλοντα και στην εργασία τους. Τα συναισθήματα τους τα εκφράζουν μόνο εκεί που πιστεύουν ότι τα αξίζουν.