Προβλέψεις Απρίλιος ’17. Σχέσεις και Οικονομικά

Προβλέψεις Απρίλιος ’17. Σχέσεις και Οικονομικά

Η πολυαναμενόμενη Άνοιξη είναι παρούσα. Αυτό είναι και κάτι που θα δώσει μια υποσυνείδητη ώθηση σε όλον τον ζωδιακό πληθυσμό, για να τολμήσει κάτι νέο και διαφορετικό. Οι στάσιμες σχέσεις θα εξελιχτούν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα οικονομικά ζητήματα, θα ολοκληρώσουν τις επιθυμίες εκάστου.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Σίγουρα είστε οι μεγάλοι ευνοημένοι του νέου  μήνα. Όλα τα άστρα σας υποστηρίζουν σε κάθε βήμα σας. Από το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, εσείς οι χωρισμένοι, θα έχετε νέα από το πρώην ταίρι σας, που θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε και να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας. Νέοι έρωτες παραμονεύουν, και για τους ‘όσους’ μόνους του ζωδίου!

Ερωτικές ημερομηνίες: 02 και 09 Απριλίου

Ταύρος: Στα μάτια σας υπάρχει ζωγραφισμένη η θλίψη, και αυτό συσχετίζεται με την ερωτική σας ζωή, που δεν έχει την πορεία που κάποτε είχατε ονειρευτεί. Αυτό είναι και κάτι που δεν μπορεί, να κυλήσει έτσι μέσα στον Απρίλιο. Οι δεσμοί που έχουν πάρει την απόφαση, να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία, θα καταφέρουν μέσα από κοινές συμβιβαστικές λύσεις, να είναι μαζί.

Ερωτικές ημερομηνίες: 05 και 14 Απριλίου

Δίδυμοι: Εσείς πραγματικά δεν σταματάτε ποτέ. Είσαστε, κάτω από τις πιο καλές αστρολογικές όψεις του Δία και της Αφροδίτης. Αυτό σας κάνει άκρως γοητευτικούς και ελκυστικούς σε νέες γνωριμίες. Τύχη θα έχουν οι εργένηδες, που πριν την πανσέληνο του μήνα, θα έχουν πλησιαστεί από μια καινούργια και πολλή ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ευκαιρίες μέσα από καλύτερα οικονομικά δεδομένα, θα έχουν και οι εν σχέση, να κάνουν τους σκοπούς τους πραγματικότητα.

Ερωτικές ημερομηνίες: 03 και 11 Απριλίου

Καρκίνος: Ο μονοκόμματος τρόπος, που προσπαθείτε να φέρετε και πάλι πίσω τον άνθρωπο σας, δεν θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Αφήστε τις μέρες να περάσουν, να γυρίσει σε ορθή φορά η Αφροδίτη και θα δείτε, ότι όλα μπορούν να ξανα-φτιάξουν. Όσοι έχουν πάρει την απόφαση, να βρουν ένα νέο – σωστό ταίρι, θα πρέπει να κλείσουν και τις πόρτες στο παρελθόν.

Ερωτικές ημερομηνίες: 07 και 23 Απριλίου

Λέων: Το να κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια, και να σχολιάζετε τους γύρω σας, δεν θα σας βγάλει πουθενά. Αυτό είναι και ένα χούι των ελεύθερων Βασιλιάδων.  Ευτυχώς ο συμβατός με το ζώδιο σας Απρίλιος, θα σας φέρει έναν καινούργιο σύντροφο, που μπορεί να σας βάλει σε καινούργια αισθήματα και παραγωγικές σκέψεις. Μια μερίδα, και ειδικά οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν επικοινωνιακές διαβουλεύσεις με τον άνθρωπο τους και το πιο πιθανόν είναι να τα ξαναβρούν.

Ερωτικές ημερομηνίες: 05 και 12  Απριλίου

Παρθένος: Μια σειρά από σκέψεις έχουν εδραιωθεί, μέσα στο μυαλό σας και το μόνο που θέλετε είναι να βρείτε ποια είναι η αλήθεια. Εσείς που είσαστε μπλεγμένοι ανάμεσα σε παρελθόν – παρόν και παράλληλες καταστάσεις, θα πρέπει να βάλετε ένα στοπ, σε  όλην αυτήν την κατηφόρα, πριν κάποιος πληγωθεί, ίσως και άθελα σας. Τυχεροί θα σταθούν και οι μόνοι, που θα έχουν ευκαιρίες για νέες επαφές.

Ερωτικές ημερομηνίες: 06 και 17 Απριλίου

Ζυγός: Σίγουρα ο Μάρτιος, δεν σας φέρθηκε και με το γάντι. Όμως αυτό αλλάζει και από τις πρώτες ημέρες του Απριλίου, θα προκύψουν πολλά αναπάντεχα και ευχάριστα γεγονότα, που θα σας ανεβάσουν την διάθεση. Εσείς που αναμένετε χρήματα και κάποιες οικονομικές ειδήσεις, σας έρχονται άμεσα. Πρώην ταίρια θα σας ψάξουν με απώτερο σκοπό, την επανασύνδεση, αλλά και νέα πρόσωπα που δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

Ερωτικές ημερομηνίες: 04 και 11 Απριλίου

Σκορπιός: Μπορεί να κάνετε λίγη υπομονή, στον τομέα των αισθηματικών σας. Τίποτα δεν αλλάζει από την μία μέρα στην άλλη, και πόσο μάλλον όταν έχουν μεσολαβήσει μήνες, τρίτα πρόσωπα και εντάσεις. Από την πρώτη εβδομάδα, που Απριλίου θα υπάρξουν πλησιάσματα και διπλωματικές επικοινωνίες, που θα σας κάνουν να σκεφτείτε και πάλι, αυτά που επιθυμείτε. Φυσικά, αν και εφόσον είστε ακόμη …ελεύθεροι.

Ερωτικές ημερομηνίες: 05 και 18 Απριλίου

Τοξότης: Μπορείτε να μιλήσετε από σήμερα κιόλας στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σκέφτεστε να κάνετε μαζί μέσα στην Άνοιξη. Το ευχάριστο είναι, ότι όλα τα αστρολογικά και μέχρι το Καλοκαίρι, σας υποστηρίζουν σε κάθε τομέα της καθημερινότητας σας.  Τα οικονομικά που τόσο πολύ σας απασχολούν, θα έρθουν πιο κοντά στις απαιτήσεις σας. Αισθηματικά…καλύτερα αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν πρώτοι.

Ερωτικές ημερομηνίες: 07 και 17 Απριλίου

Αιγόκερως: Αναμένετε πως και πως τον καινούργιο μήνα. Πολλά τα καλά και τα καινούργια που έχετε προγραμματίσει και σίγουρα, με την βοήθεια των άστρων θα γίνουν πραγματικότητα. Επιτέλους, εκείνη η δύσκολη γνωριμία θα πει το μεγάλο ναι, την θέση στα εργασιακά που πολιορκείται θα την έχετε, και σίγουρα οι ελεύθεροι …θα έχουν φρέσκα φλερτ να τους γοητεύουν.

Ερωτικές ημερομηνίες:01 και 10 Απριλίου

Υδροχόος: Σίγουρα μην πιστεύετε ότι σας λένε. Ίσως και να προσπαθούν να αποσπάσουν από εσάς, μια πληροφορία για την προσωπική σας ζωή. Οι μέρες με μια ανάδρομη Αφροδίτη και Δία, θα σας βάλουν σε ερωτικά διλλήματα που θα σκεφτείτε και το παρελθόν σας αλλά και όλα τα καλά που κουβαλάει το μέλλον. Σίγουρα δύσκολες αποφάσεις, που θα σας κάνουν να σκεφτείτε πολύ.

Ερωτικές ημερομηνίες: 11 και 20 Απριλίου

Ιχθείς: Έχετε πολλά να περιμένετε και ανατρεπτικά μέσα στον Απρίλιο. Μπορεί μέχρι τώρα να δηλώνατε μπερδεμένοι, αλλά αυτό τελειώνει μέσα από εμφανίσεις και εξηγήσεις, που θα σας δοθούν και από διαφορετικά πρόσωπα. Χωρισμένοι, δεσμευμένοι και ελεύθεροι θα κάνουν δεύτερες σκέψεις για το στατους της παρούσας ζωής τους. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι οι αποφάσεις σας, θα σας αλλάξουν προς το καλύτερο την ζωή.

Ερωτικές ημερομηνίες: 06 και 15 Απριλίου