Προβλέψεις Αριθμολογίας – Δευτέρα 06/03

Προβλέψεις Αριθμολογίας – Δευτέρα  06/03

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

Κριός: Το 8 και το 9
Έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο, σε άτομα που έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν να συμπλεύσουν μαζί σας. Αυτό είναι και κάτι υγιές που σας κάνει και τόσο ξεχωριστούς. Οι μέρες που κυλούν θα βρουν – φέρουν -παρουσιάσουν νέους έρωτες, για εσάς του αδέσμευτους.

Έρωτας: ***/**

Χρήμα: **/***

Ταύρος: Το 4 και το 8

Έχετε πολλά να πείτε και να κάνετε με τον άνθρωπο σας. Είναι μια περίοδος, που επιτέλους το παρελθόν τελειώνει και για τους δύο σας, αλλά και το χρήμα, από ξαφνικές πηγές σας ανοίγει νέους ορίζοντες.

Έρωτας: *****

Χρήμα: **/***

Δίδυμοι: Το 6 και το 7

Δεν έχετε και πολλά να δείτε, πια στον άνθρωπο που μέχρι τώρα σας απασχολούσε. Αντιλαμβάνεστε πια ότι έχετε διαφορετικές στοχεύσεις, σε αυτήν την ζωή. Σίγουρα τα καλύτερα σας έρχονται.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: ***/**

Καρκίνος: Το 2 και το 5

Αυτή η μόνιμη σας μετριοπάθεια γύρω από την προσωπική σας ζωή, δεν σας πάει πουθενά. Ίσως και να πρέπει να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για όλα αυτά που πρέπει να τακτοποιηθούν με τον άνθρωπο σας και τα περιβάλλοντα του.  Περάστε στις πράξεις και όχι στα λόγια πλέον.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: *****

Λέων: Το 6 και το 7

Αν δεν μπορείτε τελικά να μένετε μέσα σε σχέσεις που σας προβληματίζουν, σε επίπεδο πίστης και αφοσίωσης, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μιλήστε και να ξεκαθαρίσετε άμεσα την θέση σας. Αυτό θα το εκτιμούσε και η άλλη πλευρά.

Έρωτας: **/***

Χρήμα: ***/**

Παρθένος: Το 2 και το 3

Εσείς πραγματικά δηλώνετε μπερδεμένοι. Οι σκέψεις σας είναι σε μια πιο παλιά αγάπη. Η φυσική σας όμως παρουσία δεν είναι στο παρόν άτομο που στην καθημερινότητα σας.  Αυτό μέσα στον μήνα του Μαρτίου θα πρέπει σαν σκέψεις να ολοκληρωθούν και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

Έρωτας: **/***

Χρήμα: **/***

Ζυγός: Το 3 και το 6

Δεν θα πρέπει να κρατάτε όνο μέσα στο μυαλό σας, αυτά που σας ενοχλούν και που συντελούνται στην σχέση σας. Ίσως σε αυτό να έχει και μερίδιο, και ο σύντροφος σας.

Έρωτας: *****

Χρήμα: ***/**

Σκορπιός: Το 4 και το 7

Μην κλιμακώνεται τις εντάσεις μέσα στον γάμο – δεσμό σας. Δεν θα σας οδηγήσεις πουθενά. Οι μέρες ε΄ναι καλές για να μιλήσετε και να λήξετε ιστορίες στο μεταξύ σας, που ακόμη ενοχλούν.

Έρωτας: *****

Χρήμα: */****

Τοξότης: Το 2 και το 6

Έχετε αρκετά πράματα να κάνετε μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Μια θετική είδηση – ανακοίνωση σας έρχεται από τον εργασιακό σας  χώρο. Επίσης, κάποιες παλιές οικογενειακές ιστορίες θα λήξουν υπέρ των δικών σας συμφερόντων.

Έρωτας: ***/**

Χρήμα: ***/**

Αιγόκερως: Το 1 και το 9

Είσαστε μέσα στα νεύρα, επειδή το ταίρι σας, δεν συνάδει και δεν υποστηρίζει τις δικές σας θέσεις. Αυτό από μόνο του είναι ένα πρόβλημα που αν συνεχίσει θα έχετε και άλλες επιπτώσεις. Ασχοληθείτε και με τα δικά σας θέλω και επιθυμίες

Έρωτας: **/***

Χρήμα: **/***

 Υδροχόος: Το 4 και το 9

Κάθε μέρα τον τελευταίο καιρό, έχετε σκέψεις που ακουμπούν το παρελθόν σας. Αυτό είναι και κάτι που σας δημιουργεί μια θλίψη από το πουθενά. Ωστόσο. μια μερίδα από το ζώδιο σας θα έχει ευχάριστες συναντήσεις και επικοινωνίες.

Έρωτας: **/***

Χρήμα: *****

 

Ιχθείς: Το 3 και το 8

Πολλά τα μικρότερα και τα μεγαλύτερα  θέματα που θα πρέπει να λύσετε μέσα στις μέρες που πλησιάζουν με τον άνθρωπο σας και σίγουρα για αρχή κλείστε πόρτες και παράθυρα σε παρελθόν και τρίτους.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: **/***