Προβλέψεις Αριθμολογίας Τετάρτη 25/01

Προβλέψεις Αριθμολογίας Τετάρτη 25/01

 

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Κριός: Το 6 και το 9

Εσείς και τα μεγάλα σας λόγια, έχετε κάνει τον άνθρωπο σας, να χάσει την ισορροπία του αλλά και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το διορθώσετε άμεσα.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: ****/*

Ταύρος: Το 1 και το 8

Δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια, για να σκεφτείτε. Όλα τα έχετε σκεφτεί  ….άλλωστε και όλα τα πιθανά σενάρια. Αυτό που απομένει είναι ευθύς να περάσετε σε πράξεις που θα σας δικαιώσουν.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: ***/*

 

Δίδυμοι: Το 4 και το 6

Υπάρχει μια μεγάλη ένταση μέσα στον δεσμό σας και σε επόμενο στάδιο μέσα στον ψυχισμό σας. Αν ο σύντροφος σας, δεν επιθυμεί τα ίδια με εσάς, άρα είστε το λάθος ζευγάρι..

Έρωτας: *****

Χρήμα: **/***

 

Καρκίνος: Το 2 και το 6

Μπορείτε μέχρι το τέλος του μήνα Ιανουαρίου, να  βάλετε μια σειρά μέσα στα οικονομικά αλλά και μέσα στα αισθηματικά σας. Τα είχατε αφήσει όλα στην τύχη τους, και για αυτό φέρετε μεγάλη ευθύνη.

Έρωτας: ***/**

Χρήμα: ***/**

 

Λέων: Το 4 και το 7

Εσείς σαν πιο δυναμικό ζώδιο, ίσως και να έχετε ξεχάσει αυτά που έχουν γίνει αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν θα κάνετε και πάλι το πείραμα να επιστρέψετε στο παρελθόν.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: **/***

 

Παρθένος: Το 2 και το 8

Το μυαλό σας έχει δοκιμαστεί πολύ αυτές τις ημέρες. Σίγουρα με το δυναμικό σας ταμπεραμέντο, όλα μπορείτε να τα καταφέρετε, και ειδικά τώρα που τα αστρολογικά είναι υπέρ σας.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: ***/**

 

Ζυγός: Το 1 και το 7

Υπάρχουν πολλές προτάσεις που θα σας πλησιάσουν, και που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Ειδικά αυτοί που είναι μόνοι του αυτήν την εποχή, θα έχουν κάτι να περιμένουν.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: **/***

 

Σκορπιός: Το 3 και το 7

Εσείς είστε από τους ευνοημένους αυτής της εποχής, που θα δείτε πολύ κόσμο και από το παρελθόν σας, να σας πλησιάζει και να σας ζητάει ευκαιρίες. Δεν είστε και από τα εύκολα ζώδια, άρα πάρτε χαλαρά τον χρόνο που θέλετε και μετά απαντήστε.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: ***/**

 

Τοξότης: Το 5 και το 9

Μια σειρά από παράπονα και γκρίνιες, θα εισπράξετε από τον άνθρωπο σας. Είναι μια εποχή που πολλά πρέπει να ξεκαθαριστούν σε προσωπικό επίπεδο.

Έρωτας: **/***

Χρήμα: *****

 

Αιγόκερως: Το 2 και το 7

Είναι περιπλεγμένα τα πράματα στην ερωτική σας ζωή. Ούτε και εσείς οι ίδιοι δεν ξέρετε τι θέλετε, και σε δεύτερο επίπεδο, δεν ξέρετε πως να το κατακτήσετε. Ίσως να χρειάζεστε λίγο χρόνο, να μείνετε απολύτως μόνοι σας και να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη.

Έρωτας: ***/**

Χρήμα: ****/*

 

Υδροχόος: Το 4 και το 8

Μπορεί στο παρελθόν να έχετε κάνει κάποια λάθη, αλλά αυτό που πρέπει τώρα να κάνετε …είναι να δείτε τι και ποιον τελικά θέλετε, να κρατήσετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: ***/**

 

Ιχθείς: Το 2 και το 5

Κοιτάζετε με αισιοδοξία το μέλλον, και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει και αυτά που ζητάτε μέσα στην αγκαλιά σας. Οι μοιραίες όψεις του Ήλιου με την Αφροδίτη και μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, σας δίνουν ένα προβάδισμα σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα

Έρωτας: ***/**

Χρήμα: ***/**