Προβλέψεις Αριθμολογίας Τρίτη 14/02

Προβλέψεις Αριθμολογίας Τρίτη 14/02

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

Κριός: Το 6 και το 9

Οι σκέψεις σας, από μόνες τους, δεν θα είναι ποτέ αρκετές για να πείσετε για τα φλογερά αισθήματα σας, το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι μια εποχή που ευνοήστε, για αισθηματική επικοινωνία.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: ****/*

Ταύρος: Το 1 και το 8

Όλα γυρίζουν μέσα στο κεφάλι σας, και το μόνο που αποζητάτε, είναι να βρείτε την άκρη σε ένα σωρό προβλήματα, που σας έχουν δημιουργηθεί. Σίγουρα δώστε μια παραπάνω σημασία… στα οικονομικά σας.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: ***/*

Δίδυμοι: Το 4 και το 6

Όλα είναι στο πρόγραμμα της αγάπης. Νεύρα, εντάσεις και επανασυνδέσεις. Όλος ο υπόλοιπος Φεβρουάριος, έχει ευκαιρίες που θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά στο άτομο …που αγαπάτε.

Έρωτας: *****

Χρήμα: **/***

Καρκίνος: Το 2 και το 6

Μην μπλέκετε μέσα στο κεφάλι σας, το παρελθόν και το παρόν. Αδικείτε πρώτα τον εαυτό σας και μετά του άλλους. Μην κρατάτε πια τις άσχημες εμπειρίες που μόνο σας καθυστερούν.

Έρωτας: ***/**

Χρήμα: ***/**

Λέων: Το 4 και το 7

Τα λόγια σας είναι υπερβολικά και κάποιον πονάνε. Θα έχετε ανταπάντηση σίγουρα. Αυτό το άσκοπο επικοινωνιακό πινκ πονκ, δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό. Αλλάξτε το άμεσα.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: **/***

 

Παρθένος: Το 2 και το 8

Ζητάτε πολλά αυτήν την χρονική περίοδο από τον άνθρωπο σας, και ίσως και να τον πιέζετε. Εσείς που είστε σε διπλές παράλληλες ζωές, θα πρέπει άμεσα να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: ***/**

Ζυγός: Το 1 και το 7

Είναι μια καλή εποχή να κάνετε τις αλλαγές, που ζητάτε και στα εργασιακά και στα κοινωνικά σας περιβάλλοντα. Πολλές και οι αλλαγές, που θα προσπαθήσουν και όσοι έχουν σχέση εξ αποστάσεως.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: **/***

 

Σκορπιός: Το 3 και το 7

Το μυαλό σας είναι εκεί, και το σώμα σας εδώ. Αν αυτά τα δύο, δεν είναι συντονισμένα, τότε κάποιος είναι ή πρόκειται να γίνει δυστυχείς. Μια λύση προσωρινή, είναι να μείνετε και μόνοι σας.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: ***/**

 

Τοξότης: Το 5 και το 9

Διαλέξτε ποιον τελικά θέλετε στην ζωή σας. Το να είσαστε και να κρατάτε και κάποιους άλλους σε μια μόνιμη αναμονή, δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στον οικονομικό σας τομέα.

Έρωτας: **/***

Χρήμα: *****

Αιγόκερως: Το 2 και το 7

Μέχρι να λήξει ο δύσκολος Φεβρουάριος, εσείς θα πρέπει όχι μόνο να έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, αλλά και να τις έχετε ευθέως ανακοινώσει στο άτομο που τις περιμένει. Σκεφτείτε το καλό και των δύο σας.

Έρωτας: ***/**

Χρήμα: ****/*

 

Υδροχόος: Το 4 και το 8

Είσαστε με το ένα πόδι στο παρόν και το άλλο στο παρελθόν΄. Σίγουρα αυτό δεν είναι μια θετική στάση ζωής, και σίγουρα δεν ταιριάζει στον πολυδιάστατο χαρακτήρα σας. Κάντε κάτι καλύτερο λοιπόν.

Έρωτας: ****/*

Χρήμα: ***/**

 

Ιχθείς: Το 2 και το 5

Μην καθυστερείτε άλλο τις αποφάσεις σας.  Είναι μια εξαιρετική περίοδος, που θα δείτε τα οικονομικά σας να εξελίσσονται και σας δίνουν οικονομική σταθερότητα, και για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Έρωτας
: ***/**

Χρήμα: ***/**