Προβλέψεις για την Εβδομάδα 30/01-05/02

Προβλέψεις για την Εβδομάδα 30/01-05/02

ΚΡΙΟΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, μέχρι και τα τέλη του μήνα. Είστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια, όλα τα ζώδια της φωτιάς. Αυτό μπορεί να ενισχύσει προσπάθειες σε υποθέσεις χωρισμών. Δεν χρειάζονται υπερβολές. Πείτε αυτά που θέλετε και μην απομακρύνεστε από τα θέλω σας. Μεγάλη άνοδο θα δείτε και στα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι δύσκολοι Ταύροι, θα δεχτούν τις ευεργετικές όψεις της Αφροδίτης, με τον ασταμάτητο Ερμή. Αυτό θα βοηθήσει πολύ και καταλυτικά στο να αντιμετωπιστούν επικοινωνιακές δυσκολίες, μέσα σε ζευγάρια – γάμους, που έχουν απομακρυνθεί, λόγω τσακωμών ή υπερβολικού εγωισμού. Δείτε πιο προσεχτικά τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είσαστε μέσα σε έναν αποπροσανατολισμό, εσείς οι Δίδυμοι, από τις αρχές αυτής της εβδομάδας. Έχετε πολλά και διαφορετικά πράματα να ολοκληρώσετε, και κάποια άλλα να ενάρξετε. Αφήστε τις καθυστερήσεις και προχωρήστε μόνο με την λογική. Προσοχή, σε όλα τα υπερβολικά έξοδα ένεκα των εορτών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι Καρκίνοι έχουν στην διάθεση τους 1-2 εβδομάδες, με καλές αστρολογικές συνθήκες, προς τον ζωδιακό τους οίκο, για να βρουν την χρυσή λύση σε αισθηματικές σχέσεις και γάμους, που δείχνουν να έχουν χάσει το βαθύτερο σκοπό τους. Δεν χρειάζεται να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Έχετε πολλές εκκρεμότητες ακόμη μπροστά σας.

ΛΕΩΝ: Όλοι μπορούν να προχωρήσουν σε σοβαρές ανακοινώσεις, και μελλοντικές προτάσεις στον άνθρωπο τους. Ο νέος μήνας του Φεβρουαρίου, υποστηρίζει τις αλλαγές και τις ενάρξεις είτε σχέσεων, είτε και επιχειρησιακών δράσεων. Περάστε καλά αυτές τις ημέρες αυτές, ξεκουραστείτε, γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Πολύς και ο αξιόλογος κόσμος που θα σας πλησιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για τους συντρόφους – συζύγους, που δηλώνουν ευτυχισμένοι μέσα στις αισθηματικές τους επιλογές, η μέρα αυτή και μέχρι την λήξη του μήνα, θα φέρει έντονες ανατροπές, ίσως και διάθεση για περαιτέρω δεσμεύσεις. Αναμείνατε καλύτερα για τις αποφάσεις σας, καθώς οι σκέψεις σας θα συμπληρωθούν ευχάριστα από το έτερον σας ήμισυ. Πολλά δώρα και εκπλήξεις για τους ελεύθερους.

ΖΥΓΟΣ: Η Αφροδίτη στον Κριό, σας ακουμπάει στο εκατό τοις εκατό, εσάς τους Ζυγούς. Δεν χρειάζεται αυτές τις ημέρες, να πείτε αλλά ούτε και να κάνετε πάρα πολλά. Τα ευνοϊκά αστρολογικά φαινόμενα που τρέχουν αυτήν την εποχή, και που επηρεάζουν τον αέρινο οίκο σας, θα σας δώσουν ευκαιρίες για να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας. Τύχη θα έχετε και στα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέτριες οι αισθηματικές καταστάσεις που ζείτε. Είσαστε από τα πιο άτακτα ζώδια στην προσωπική σας ζωή. Αυτό είναι κάτι που θα συνεχιστεί έτσι και ακόμη καλύτερα για τις προσεχείς 3-5 ημέρες. Οι ελεύθεροι, θα έχουν επιτυχίες, σε καινούργιες γνωριμίες. Ευχάριστες και οι ειδήσεις στον οικονομικό σας τομέα, που παλιές υποθέσεις, θα δείτε ότι θα επιλυθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε, οι Τοξότες σήμερα και μέχρι τις 02/02, μια παραπάνω προσοχή – βαρύτητα σε αυτά που σας δηλώνει ο σύντροφος σας. Πολλά τα δύσκολα ζητήματα που υπάρχουν σε εκκρεμότητα, και που ενοχλούν την κοινή εξέλιξη σας. Οι αρχηγοί Άρης και Πλούτωνας, δεν βοηθούν στις εύκολες λύσεις, αλλά αντιθέτως σε δρόμους που πρέπει να περπατηθούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεχτείτε την ψυχολογική εξωστρέφεια του συντρόφου – συζύγου σας, χωρίς κριτική. Όλες οι μέρες μέχρι την λήξη της εβδομάδας, σας βάζουν, εσάς του αδέσμευτους, στο κέντρο της προσοχής πολύ κόσμου. Και κάποιων από το πρόσφατο παρελθόν, που σας κοιτούν με μια πιο ιδιαίτερη ματιά. Είσαστε οι περισσότεροι, ένα βήμα πριν βρείτε τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αιώνιοι επαναστάτες, θα καταφέρουν με την προσωπική τους κίνηση, να διορθώσουν τις παρεξηγήσεις, μέσα στον γάμο / δεσμό τους. Οι μέρες μετά τις 31/01 ευνοούν μικρές εκδρομές και μετακινήσεις, που ίσως και να αποφέρουν νέες γνωριμίες στους ελεύθερους. Μέχρι και την νέα σελήνη του Φεβρουαρίου, μαζέψτε τις δυνάμεις σας, θα σας χρειαστούν για το υπόλοιπο.

ΙΧΘΕΙΣ: Οι αμετακίνητοι Ιχθείς, έχουν στην διάθεση τους μέχρι τις 02/02, για να τροποποιήσουν τις συνθήκες μέσα στον δεσμό / γάμο τους. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, δίνουν τις μεγάλες ευκαιρίες, για ποιοτικό διάλογο και λύσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας σε επαγγελματικές ευκαιρίες, εσείς που ψάχνετε κάτι άλλο.